Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

miercuri, 18 septembrie 2013

Nivelurile de conectare cu sufletul vostru



Dragi prieteni, eu sunt Jeshua și vă salut din toată inima. Suntem aici împreună, și prin asta vreau să spun că, în timp ce noi stăm aici, o fuziune de energii are loc. Imaginați-vă că cel mai înalt și mai frumos aspect al vostru se recunoaște pe sine însuși în voi și, din cauza acestei recunoașteri, crește și mai mult. De multe ori voi vedeți în ceilalți frumusețea lor, bogăția lor, rafinamentul lor mult mai clar și mai deplin decât vedeți aceste calități în voi înșivă. Prin faptul că-i observați și sunteți conștienți de ceilalți, voi le oferiți acelor persoane credință și încredere în ele însele.

Acum oferiți-vă unul celuilalt această recunoaștere! Lăsați-o să curgă, lăsați-o să se întâmple, lăsați ca sufletul vostru să fie atins de ea! Ori de câte ori sufletul vostru este atins, el coboară mult mai deplin pe Pământ. Când sunteți centrați în interior, într-un moment de recunoaștere, inspirație și de emoție, sufletul coboară mai complet în corpul vostru, pentru că se simte binevenit și Acasă pe Pământ. Are loc o interacțiune între voi și sufletul vostru.

Atunci, ”cine” sunteți voi în raport cu sufletul vostru? Pun această întrebare deoarece această relație nu este, de obicei, înțeleasă în mod clar. Unii dintre voi concep sufletul ca pe ceva din afara voastră – depărtat și mai presus decât voi. Apoi, vă simțiți ca fiind o ființă neînsemnată care vrea tot felul de lucruri și vă experimentați sufletul ca fiind o putere în afara voastră care ar putea – uneori – să intervină în favoarea voastră, dar, de asemenea, simțiți că sunteți mai mult sau mai puțin la discreția sufletului vostru.

Dar voi nu sunteți în afara sufletului vostru și sufletul vostru nu este în afara voastră. Sufletul – sufletul vostru – este în voi, aici, în acest loc, precum și oriunde ați merge – voi sunteți parte a sufletului vostru. Și, deși sufletul vostru este, de asemenea, o parte din voi, ”voi” nu sunteți întregul vostru suflet, ”voi” nu sunteți echivalenți cu sufletul vostru. Numai o parte din sufletul vostru este întrupată în voi, ea trăiește și se mișcă prin voi. Dar mai există și o altă parte care nu prea ”se potrivește” aici, ca să spun așa, o parte care rămâne pe loc. Or, voi puteți exprima acest concept, dintr-un punct de vedere pământesc, ca o parte care este prea vastă pentru a putea fi cuprinsă într-un corp și o personalitate pământească.

Deci, între voi și sufletul vostru există o interacțiune, dar, în același timp, sunteți una cu el. Sunteți aceeași esență și nu sunteți separați unul de celălalt. Interacțiunea dintre voi și sufletul vostru este legată de cât de multă energie a sufletului vostru admiteți în viața voastră pe Pământ. Este o scânteie ocazională de inspirație care vă ajută să gustați o conștiință extinsă? Permiteți voi sufletului să pătrundă mai profund și mai deplin, și să dea formă existenței voastre pământești într-un mod radical și direct?

Acesta este procesul în care vă găsiți voi acum: mergeți tot mai profund; acesta este un proces de fuziune cu sufletul vostru printr-o predare completă a voastră la curgerea sufletului vostru.Și veți fi forțați să faceți acest lucru de către nimeni altcineva decât de voi înșivă. Este o alegere pe care voi o faceți: să vă permiteți să faceți ceea ce sufletul vostru vă îndeamnă să faceți sau să fiți. Și când vă decideți să faceți acest lucru? Voi luați această decizie în momentul în care vă dați seama că este absolut necesar să faceți acest lucru; că aceasta este singura cale posibilă pentru voi. De obicei, această hotărâre este precedată de o perioadă de timp în care ascultați cu greu vocea sufletului vostru. Încercați să o faceți în felul vostru, după capul vostru, predominând ideile care vă vin din afara voastră: dintr-o frică și presiune externă. Au fost mai multe motive din cauza cărora voi nu v-ați ascultat sufletul, care v-au făcut să vă înstrăinați de acea voce – așa că ea a devenit o străină pentru voi.

Asta este ceea ce majoritatea dintre voi au ajuns să asocieze cu a fi ființă umană pe Pământ, astfel încât v-ați înstrăinat de rădăcinile voastre, de originea voastră cosmică, de sufletul vostru. În consecință, procesul întrupării voastre a devenit un proces dureros și foarte stresant. Pentru a coborî într-un corp, asta presupune să spuneți adio la cine sunteți, originii voastre – în esență, să vă părăsiți Casa. Aceasta este o sarcină aproape imposibilă și atunci este firesc ca voi să tânjiți după Acasă și să vreți să vă depărtați cât mai tare de lumea în care nu vă simțiți Acasă.

Există o cale unică pentru fiecare pe Pământ, dar fiecare va experimenta pentru multă vreme deconectarea de la vocea sufletului său. Până când vă dați seama: ”Nu pot merge așa mai departe; sunt complet blocat! Când trăiesc numai după mintea mea, numai din frică, numai după ceea ce ”ar trebui să fie” și ”trebuie să fie”, mă simt mort pe dinăuntru.” Numai când veți începe să experimentați foarte intens această dilemă vă veți deschide unei alte voci, o reamintire a cine sunteți voi cu adevărat. Astfel încât atunci, la un anumit nivel, va trebui să cedați îndemnurilor sufletului vostru.

Arta de a face acest lucru este de a vă deschide noului și de a vă elibera de vechile noțiuni de siguranță, iar acest lucru este adeseori foarte dificil ființelor umane. Voi asociați această deschidere cu renunțarea, cu faptul de a fi ajuns la capătul puterilor voastre și cu sentimentele de dezamăgire, amărăciune și depresie. Dar puteți, de asemenea, vedea acest moment de disperare finală, de a nu mai putea continua în vechiul mod, și ca pe o ușă întredeschisă către o nouă posibilitate. Puteți acum profita de o astfel de criză interioară și să împingeți acea ușă către o altă realitate.

Această împingere necesită forță interioară, pentru că numai în acest moment de totală descurajare sunteți suficient de motivați să vă întoarceți și să vă bazați pe ceva nou ce nu cunoașteți încă, ceva despre care încă nu știți nimic. Este ca și când ați avea un gunoi pe jos în fața voastră, iar în spatele vostru s-ar afla o ușă ușor întredeschisă prin care pătrunde o rază de lumină. Dacă rămâneți acolo, stând cu spatele la ușă, holbându-vă la gunoi, acest lucru vă va provoca și mai multe sentimente de tristețe, disperare și lipsă de speranță. Cum puteți dobândi atunci certitudinea că ușa din spatele vostru vă poate oferi posibilitatea a ceva diferit, a ceva nou? Acea certitudine, că ușa se poate deschide, se face simțită atunci când voi vă conectați cu sufletul vostru.

Vă puteți trăi viața prin durere și disperare în două moduri foarte diferite. Unul dintre ele este de a trăi prin a fi total absorbiți de ea, și asta înseamnă că toată energia voastră, tot ce este conștient în voi este purtat pe valurile fricii, amărăciunii, chiar a urii. Gândirea voastră va fi colorată de ea, astfel încât și emoțiile voastre și corpul vostru vor fi, de asemenea, afectate pe termen lung. Dar mai există și o altă cale, o contrapondere. Puteți, în acele momente, să deveniți conștienți de ceea ce se întâmplă în interiorul vostru și astfel să vă retrageți din acea cădere. Există în voi ceva ce urmărește cu atenție ceea ce se întâmplă, fără a judeca, dintr-o conștiință care este mai mare decât voința voastră pământească, ideile voastre pământești, educația voastră, fricile voastre și tot ceea este vechi și cunoscut din trecutul vostru.

Apoi sufletul vostru intră în câmpul vostru pământesc. Se întâmplă adeseori, și asta spus fără menajamente, să fie necesar ca un gunoi (obstacol) să apară în fața voastră pentru a vă obliga să intrați într-o altă formă de conștiință.Se poate întâmpla ca tocmai într-o perioadă de criză să aibă loc o schimbare în conștiința voastră, ca apoi să vă puteți privi dintr-o perspectivă mult mai largă. Apoi conștiința din voi devine foarte tăcută și liniștită. Simțiți acea liniște pentru o clipă; uitați-vă la ceva din viața voastră pentru care nu aveți răspuns, ceva la care v-ați gândit deja de mai multe ori și pe care l-ați privit din toate părțile și în mod frecvent ați experimentat toate emoțiile care-l însoțesc. Acum vă aflați într-un punct de liniște din care puteți privi acea situație fără a aștepta un răspuns. Simțiți cum o anumită pace își face simțită prezența. Aceasta este semnificația renunțătii la ”luptă”, ceea ce nu înseamnă că totul rămâne așa cum a fost și că nimic nu se schimbă. Aceasta înseamnă că ați creat spațiu pentru nou, și nu prin a gândi ceea este cunoscut deja și căutând răspunsuri și soluții în trecut și în ceea ce este în urma voastră. Necunoscutul, noul, proaspătul pot fi accesate numai prin liniște, prin intermediul a ceea ce nu este cunoscut și prin capitularea în fața acelei liniști.

Lăsați ca liniștea care vă înconjoară să curgă prin corpul vostru. Stând liniștiți, în acest fel, vă eliberați de vechile certitudini, de vechile idei legate de cum ar trebui ca lucrurile să se petreacă în viața voastră, de convingerile de care v-ați agățat. Lăsați-le să se desprindă ca frunzele uscate dintr-un copac toamna, în timp ce energia sufletului vostru adie asemeni unui vânticel prin aura voastră. Imaginați-vă că tot ceea ce este vechi, tot ceea ce nu vă mai este necesar, tot ceea ce a fost trăit și digerat se desprinde ușor și cade. Numai atunci când nu le mai recunoașteți vă eliberați mai ușor de ele. În acest fel o nouă forță se adună în voi.

Cu cât câmpul vostru energetic se simte mai gol și mai neaglomerat, cu atât mai mult el poate fi umplut de sufletul vostru. Și din acea bulă de liniște apar idei noi care nu sunt alimentate de mintea sau de voința voastră. Pare că noile idei vin spre voi de nicăieri. Ceva răsare, totul din senin, iar acest lucru nu trebuie să se întâmple imediat. Ceea ce se întâmplă în acest proces este că apar în mod liber și natural inspirații și intuiții noi care vă hrănesc cu noi impulsuri.

În acest punct vă voi explica ceva despre nivelul la care vă puteți simți și experimenta sufletul, și există mai mult de un nivel la care voi vă puteți simți și vă puteți acorda la sufletul vostru.

Tocmai acum am vorbit despre modul în care sufletul se poate revela pe sine prin liniște, prin conștiința pură. Această experiență este totodată și un foarte profund sentiment de a fi. Acasă, bazat pe abilitatea de a rămâne înrădăcinat, de a fi complet în prezent și de a nu fi atras în tot felul de distrageri cauzate de gânduri sau emoții. Acesta este unul dintre cele mai profunde niveluri la care vă puteți conecta cu sufletul vostru: prin perceperea purei sale prezențe.

Acea stare de liniște are un impact pozitiv imediat asupra corpului vostru, asupra gândurilor și emoțiilor voastre. Aceasta este puterea de vindecare a liniștii. Când sunteți acolo, sufletul vostru nu mai este ceva mai presus sau exterior vouă, el este foarte tangibil fizic, în jumătatea inferioară a corpului vostru, în pântecele vostru, în picioarele și tălpile voastre. Deveniți conștienți de felul în care se simte în corpul vostru faptul că sufletul vostru este pe deplin conectat cu voi, și voi sunteți complet acolo cu sufletul vostru. Simțiți soliditatea acestei conexiuni și totodată liniștea și pacea sa.Această experimentare a păcii și a liniștii – acea liniște profundă – este baza tuturor conexiunilor sufletului. Dacă acea pace liniștită nu există, conexiunea cu sufletul vostru nu este totală.

De ce spun asta? Pentru că există încă un nivel de la care vă puteți conecta cu sufletul, iar acel nivel este situat la nivelul fizic cel mai înalt din câmpul vostru energetic. Mulți dintre voi aveți darul intuiției și al clarvederii. Datorită celui de-al șaselea simț, a abilității voastre energetice de a percepe totul în jurul vostru, voi puteți ridica starea de spirit și gândurile celorlalți. Aceasta se poate întâmpla datorită celui de-al treilea ochi sau faptului că-i simțiți pe ceilalți cu inima voastră.

Încă de când am început să vorbesc despre acest lucru probabil că ați simțit cum energia voastră a devenit mai agitată și a început să urce. Liniștea a dispărut. Sunteți în pericol să vă pierdeți centrarea pe măsură ce captați multele energii din jurul vostru. Acest lucru se întâmplă și atunci când vă conectați în inimă și în minte cu ideile voastre despre cum ați vrea să arate Pământul și cu viziunile voastre legate de viitor. De multe ori ele vă ridică deasupra voastră înșivă. Acolo pare să existe o conexiune intuitivă cu sufletul vostru, dar în același timp, acea conexiune nu este în totalitate împământată și nu chiar în liniștea și pacea despre care am vorbit mai devreme. Puteți fi acaparați de viziunea noii ere, o energie centrată pe inimă de pe Pământ, dar în același timp să fiți foarte dezamăgiți pentru că nimic în viața voastră nu se petrece atât de repede precum ați dori, precum și din cauza a atât de multei rezistențe și opoziții care există în lume. Astfel, vă simțiți în contradicție cu societatea din jurul vostru și vi se pare că nu vă potriviți în această lume.

Deși dorințele și sentimentele pe care le aveți, premonițiile legate de noul Pământ, sunt născute din conexiunea cu sufletul vostru, este important să permiteți ca energia acelei inspirații să coboare pe deplin în câmpul vostru energetic, în corpul și în pântecele vostru. Dacă aveți câteva idei în ceea ce privește viitorul vostru, atunci simțiți acele idei și acea energie a viitorului în inima voastră. Simțiți totodată, focul care trăiește în voi și lăsați ca acel foc să se ridice pentru a amalgama mai temeinic energia din voi. Lăsați apoi ca acea energie consolidată a viitorului să coboare în pântecele vostru, în picioarele și tălpile voastre până când aceasta devine tăcută și liniștită – până când voi deveniți tăcuți și liniștiți. În acel moment, sufletul vostru, și mesajul pe care-l primiți de la sufletul vostru, atinge Pământul. Atunci un flux real, împământat, poate să ia naștere și voi intrați într-o deplină conexiune cu realitatea voastră pământească, păstrându-vă în același timp și conexiunea cu sufletul vostru. Astfel ați construit o punte de legătură între cele două.

Am observat cum mulți dintre voi, lucrătorii în lumină, sunteți uneori total absorbiți de viziunile altei lumi, timp în care vă pierdeți conexiunea cu această lume, acum și aici, care nu este numai în afara voastră ci și în interiorul vostru. Deveniţi divizaţi și se creează dihotomii între lumina și întunericul din voi și între voi și lumea din afara voastră. Aceste dihotomii produc luptă și tensiune, atât în interiorul, cât și în exteriorul vostru!

Este provocarea voastră acum ca într-adevăr să renunțați la vechi și să primiți cu bucurie noul în adâncurile ființei voastre pământești, la toate nivelurile: cap, inimă și pântece.

Sufletul vostru poate să prindă rădăcini pe Pământ numai atunci când îi permiteți să coboare adânc în ființa voastră, până la nivelul pântecelui și pelvisului, care vă conectează cu Pământul.

Simțiți pacea și liniștea care apare când vă eliberați de gânduri (chiar impresiile psihice) și de emoțiile care se ascund după ele. Doar fiți acolo, deschideți-vă și noul va ieși la iveală fără să vă dați seama cum!

Sosirea Noului Pământ, a conștiinței centrate pe inimă pe Pământ, depinde de prezența multor oameni care sunt atât avansați spiritual, cât și împământați. Ei sunt canalele!

Fiti canalele!

Mesaj primit de la Jeshua, prin Pamela Kribbe, Sept. 2013
© Pamela Kribbe, www.jeshua.net si http://terapie-prin-iubire.ro/
Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)