Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

sâmbătă, 14 februarie 2015

Muzica de Relaxare

Fluture cu aripi transparente

9 comentarii:

  1. ce se mai relaxeaza oamenii cu muzica, atunci cand nu au ce pune pe masa, cand nu au bani de medicamente sau sa mearga la doctor, ce buni devin cand sunt marcati de lipsuri si cum judeca pe oricine are mai mult si pedepsesc aiurea.
    sa vedeti ce se mai relaxeaza unii pe muzica, atunci cand li se destrama casniciile, sau nu pot sa isi faca una de la nu am.
    sa vedeti ce se mai relaxeaza unii cand sunt loviti aiurea fara drept de apel, in mod josnic din invidii si perceptii tampite si razbunari aiurea.
    Viata e foarte complexa iar natura umana la fel.
    dreptate nu exista si nu va exista, exista numai argumente.
    tot ceea ce e teorie invatata de la scoli sau scoli inalte, nu se aplica, raman doar utopii si traim prost si in dusmanie.
    Psihologie reala exista, altii o numesc aroganta.
    ca sa iti faci o viata normala, sa te relaxezi si nu destrabalari iti trebuiesc bani, ac nu exista si ajungi sa traiesti degeaba - doar sa traiesti ca ai viata.
    a avea o viata normala
    -sa ai o casa, sa poti sa iti platesti facturi, sa poti manca in mod corect si sanatos, sa poti sa iti permiti un doctor si medicamente, sa poti invata, sa poti sa practici un sport, sa poti merge intr-un concediu macar o data pe an si acest lucru inmultit la doi sau trei - dar nu se poate pt foarte multi, sa mai vorbim de haine ca te duci unde e mai ieftin dar altii iti rad in nas - sunt multi in aceasta situatie - sa mai vb de socializare cand nu ai cu ce sa acoperi alte cheltuieli - se relaxeaza lumea in griji, frustari, etc., etc. - cine are bani se refugiaza in teatru, divertismente, restaurante sau baruri, aaltii poate si mai mult.
    cand termini o scoala si nu esti pregatit pt nimic iar loc de munca oha - mai fa familie daca poti - stai inchis in casa, faci economie la lumina, gaze, umblii prin magazine si te bucuri ca gasesti faina sau ulei cu 50 de bani mai ieftin - ac este viata reala.

    RăspundețiȘtergere
  2. sa vezi o familie care traieste dintr-un salariu, ca unul nu poate gasi un loc de munca iar cel cu salar cat demotivat este pentru ca nu poate avansa, nu ca nu munceste, pentru ca nu are loc de privilegiati si mai vine si incarcat acasa de magarii, barfe si porcarie umana, nu de lucruri reale, lucruri care atunci cand le vezi te intrebi, ne numim oameni maturi cu capul pe umeri sau niste mahalagii imaturi si inculti - absorbim barfa si ne repezim la barfa precum gastele pt ca nu ne unim, nu ne organizam, pt ca suntem individualisti frustati si impovarati de greutati, rai, pentru ca nu ne ajutam, pt ca judecam venitul si lucrurile altuia, ala are da-l dracului lasa ca poate sau hai sa ii mai furam din drepturi si dam cinste si onoare tot la ala care are dar dam si avantaje sau ai bogati care se uita cu dispret la ai saraci. - cam asta suntem, un cerc vicios care nu se rupe. - iar relaxare oha, pt ca nu ai nici cele mai elementare lucruri necesare.

    RăspundețiȘtergere
  3. de ce merg lucrurile prost- e de cand e lumea-cine poate oase roade cine nu trage targa, pt ca nu ne schimbam, nu ne ajutam, ne uram si dam lectii aiurea parca am fi Dumnezei
    Unde sunt mai multi si sunt uniti real se izbandeste dar e din ce in ce mai mult individualism. Nu stiu de ce tb sa ne mai chinuim sa facem scoala cand bani nu sunt si ac costa si loc de munca oha, sau si mai bine nu se aplica mai nimic din ce inveti.

    RăspundețiȘtergere
  4. in schimb daca ai relatii, nu mai tb atata scoala sau si mai bine daca stii ceva, atunci ai mari sanse
    don't worry be happy-ca tu nu ai nimic, nici cea mai mica perspectiva, nu ai bani, nu ai relatii, nu ai cum muncii, esti condamnat la semidoctism, frecat menta, pupat in fund pe altii sau unii copii strazii si viata e teribil de frumoasa si relaxanta cu muzica naturii pe o banca si la ce pica din mila pe la altii - le vad zilnic cand merg la piata - amarati rau- frig, cald si un carton drept invelitoare - frumoasa societate mai suntem.

    RăspundețiȘtergere
  5. scoala pentru multi, e cumparat de diplome, altii cre vor ca nu au cum sa traiasca nu au cum, nu au banii necesari - sunt scrificatii sorti - muzica de relaxare e lasa ca se poate mai rau, trist si urat - suntem oameni totusi - nu te poti imbata cu apa rece.

    RăspundețiȘtergere
  6. sacrificatii sortii.
    stai pe linia de plutire dar cat si aia cu sacrificii, ai indurat nedreptti si batai de joc crunte aiurea in tramvai, ai fost ulterior salvat dar partial desi nevinovat, numai ca acel curs al vietii ti-a fost stricat iremediabil si sufleteste si material si timp pierdut irecuperabil si te-ai schimbat in adaptat la rau, la lipsuri, singuratate si la un observator si mai acut al vietii.
    in viata sdesti un pom, faci un copil si un camin- e lux, nu oricine poate, nu oricine are dreptul.
    nu cauti vinovati, nu cauti motivatii pt ca stii bine si esti satul pana in maduva de gandirea proasta.
    lumea ar trebui sa fie pentru toti o evolutie, nu o involutie

    RăspundețiȘtergere
  7. te relaxezi cand poti si totul e gratis - la oferta-pt ca si relaxarea costa bani si nu ii ai.
    acesta este adevarul si te numesti norocos ca traiesti plat pt ca amaratii dorm pe o banca - ac e conceptia de umanitate si evolutie spirituala, morala si tot ce vrei, super, omenirea evolueaza?????????????????????

    RăspundețiȘtergere
  8. mancatoria in viata, smecheria, minciuna, casnicii fara esenta adevarata, relatii de serviciu stricate pt cei care il au, e de la nu am pe toate liniile, invidia, rautatea, minciuna si de la lipsa de educatie emotionala - avem rateuri mari - chiar si cei cu bani - egoismul si judecata aiurea, razbunarea. - sa ne relaxam in acorduri de Bach sau Wagner - e un lux - nu ai acces la cultura, nu ai acces decat la indobitocirea spiritului, ca se poate si mai rau - pentru ca sufletul nostru nu vrea sa vada mai mult, sa simta mai mult, sa fie mai uman si just. lasa mie sa imi fie bine, altul sa se aleaga cu farmituri, ia tu farmiturile acestea pentru o luna si vezi cum e, traieste tu viata altuia, fii in pielea lui, in sufletul lui si apoi sa il judeci la modul real si nu subiectiv, sa judeci pentru el, sa hotarasti pentru el daca e normal, corect, moral.

    RăspundețiȘtergere
  9. eu le stiu bine de cand am intrat in viata de adult si altii le stiu din copilarie, mi s-a ratat viata personala de la parteneri care au avut lipsuri materiale, satui de viata proasta si sa nu fure s-au orientat spre casatorie pe valori materiale si ce dusmanii si ura si rautati la greu, iubi real iar e un lux. Si toti vrem frumosul si binele pe toate planurile, nu se poate de la NU AM SI NU AM CUM SA FAC.
    ASA CA TREABA CU IMATURUL TINE DE EDUCATIE, ACCES LA EA DAR SI EXPERIENTE DE VIATA INDURATE, DE CARACTER - CU CAT ESTI MAI COCOLOSIT NU STII, CU CAT STII DEVI EGOIST, MANIPULATOR, DESCHIS COMPROMISULUI PT CA ALTFEL NU POTI TRAI - CAM AC E FILOZOFIA REALA A VIETII. NU CA NU ESTI ECHILIBRAT.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)