Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

sâmbătă, 21 februarie 2015

Treceti la actiune, depasindu-va frica!


Dragi prieteni, mi-am pus urmatoarea intrebare: „Cum putem prospera in aceasta viata, ramanand in acelasi timp fideli noua insine?” M-am scufundat apoi in Bazinul Adevarului, cautand raspunsul. Iata mesajul primit:

Deschideti-va inima cat de larg puteti! Atat de larg, incat sa va doara. Atat de larg, incat sa va simtiti complet vulnerabili, cu toate secretele expuse, cu tot adevarul adus la lumina!

Secretul gasirii caii in aceasta lume, pentru a prospera in lumea fizica, onorandu-va in acelasi timp adevarul, este prin a va pune in serviciul celorlalti si prin relatii.

Care este cel mai mare dar pe care il puteti aduce celorlalti?

Care este cel mai mare serviciu pe care il puteti face?

Care este combinatia unica din voi care sa ii aduca pe ceilalti oameni la o stare superioara celei in care se aflau atunci cand v-au intalnit?

Ce lucruri stiti despre viata si despre oameni si care sa le poata fi de folos, ajutandu-i sa isi gaseasca calea spre o viata mai buna?

Faptul ca va puneti in serviciul celorlalti le poate aduce acestora iubire, bucurie, sanatate, bogatie sau intelepciune. Ii poate elibera de frica si indoiala de sine, de vinovatie si rusine. Le poate deschide ochii si inimile in fata frumusetii si a minunilor.

Mergeti adanc in inima si gasiti acest dar, darul pe care ati venit aici sa il oferiti lumii! Ar putea fi o carte, un cantec, un tablou sau un dans, dar poate fi si o consiliere, un sprijin, sau furnizarea unor bunuri.

Amintiti-va ca miscarea in aceasta lume, in aceasta societate, are loc prin oameni. Chiar daca sunteti aici pentru a darui o carte plina de frumusete si intelepciune, e nevoie de oameni, oameni care sa o tipareasca, oameni care sa o distribuie, sa o vanda si, desigur, oameni care sa o citeasca si sa vorbeasca despre ea.

Si daca relatiile va sunt dificile, atunci trageti aer adanc in piept si luati-va angajamentul personal sa va depasiti frica, trecand la actiune, cu curaj, iar, si iar, si iar.

Respirati profund si lasati lumina sa va umple de curajul de a va aduce darurile in lume! Simtiti cum curge Lumina prin voi! Lasati-o sa va conduca la adevarul vostru, la puterea voastra, la darurile voastre unice! Gasiti-va Adevarul! Exprimati-l in ceea ce faceti! Lasati-l apoi sa isi gaseasca calea prin relatii!

Va doresc sa va aduceti la lumina darurile si sa le lasati sa straluceasca, pornind din adevarul vostru, suficient de puternic incat sa le putem vedea cu totii!

Iubire, pace si bucurie,

Carrie Hart
Carrie Hart, Empowering Through Spirit
www.i-am-this.com



Preluat de la Editura FOR YOU

3 comentarii:

  1. cu o floare nu faci primavara, un om onest, curajos este invidiat, este asaltat de altii, folosit si invinuit pt ca oamenii sunt dezvoltati cognitiv diferit, au fixisme si frici, nu le poti demonta cognitiile gresite daca nu vor ei, daca nu constientizeaza greselile daca nu le recunosc si daca nu spun am gresit si schimba atitudinea.
    A ajuta e frumos, e normal dar tb sa fim rationali si sa ne gandim la consecinte, pt ca sufletul omului se dezechilibreaza la rau si da rateuri, unii sunt puternici si isi revin, unii nu.
    Nu te bucura ca un om e puternic si are experienta de viata si trece si poate pentru ca oricum sunt consecinte urate pentru el si i-ai schimbat viata daca e rational nu iti va arunca acest lucru in fata dar fii constient la ce i-ai facut.
    Oamenii sunt construiti la fel ca sunt barbati ca sunt femei, dotarile sunt aceleasi, nevoile la fel, daca unul duce si celalalt duce dar intervine educatia si constientizarea omului.
    In viata facem alegeri, soarta ne e pecetluita de alegerile facute si de perceptiile si bunatatea/rationamentul si defectele celor din jur.
    Un om bun de la natura, esenta lui va fi bun intodeauna dar nu irational, una este sa fii sensibil dar alta este sa te lasi pe tine la voia intamplarii sau la voia tuturor.
    La bine vei raspunde cu bine si iubire, pentru cineva in nevoie vei da tot bine daca poti ajuta pentru ca asa e omeneste iar acest bine se revrsa asupra ta cand vezi ca ai adus un zambet, osperanta cuiva, efortul tau mic sau mare nu a fost in van, ai fost util in scop nobil.
    Dar in acelas timp trebuie sa te ocupi si de tine, de ce iti trebuie tie, de ce iti place tie, de ce iubesti tu, de a fi iubit si de a iubi reciproc si neconditionat fara ca altii sa interfereze in sufletul tau in viata ta cum nici tu nu ai facut-o.
    Oamenii mari, in varsta cred ca detin adevarul absolut si cauta sa impuna dar daca ii iei la bani marunti vezi cate aparente au, vezi cate regrete au, vezi cate greseli au facut, de ce pentru ca oamenii desi "buni de la natura" pe masura ce inainteaza in varsta invata, invata si bine si gresit si nu au dreptate si continua cu gresala, asa suntem toti avem greseli si suntem suma alegerilor, gandirii si emotionalului nostru, avem ce ALEGEM SI CE ALEG ALTII PENTRU NOI.

    RăspundețiȘtergere
  2. NU ARE NIMENI DREPTUL SA ALEAGA PENTRU NOI - AICI E INCARCARE DE KARME SI LASITATI SI EGOISM SI RANI SI INVIDII LA GREU.
    DE ACEEA E BINE SA NU TE LASI INFLUENTAT SI SA ITI URMEZI INIMA.
    EU MA RUP DE DORINTELE SI REALITATILE ALTORA, EU FAC BINE OAMENILOR CA ASA CONSIDER EU SA IMI MANIFEST IUBIREA SI NATURA MEA DE OM, EU CONSIDER SA MULTUMESC CELOR CARE MI-AU FACUT UN BINE SI SA AJUT SI EU DACA POT SI IMI VINE VREMEA.
    DAR CONSIDER CA CEI CARE TI-AU FACUT RAU CONSTIENT BECAUSE I SAY SO, TREBUIESC TINUTI LA DISTANTA - CU CE DREPT TE-AI AMESTECAT IN VIATA MEA SI M-AI JUDECAT SI MI-AI STRICAT TOT, EU NU AM FACUT-O NIMANUI SI NU O SA O FAC. FIECARE SIMTIM DIFERIT, AVEM DREPTUL LA ALEGERILE NOASTRE. CEEA CE ALEGEM AIA AVEM SI NU INTODEAUNA CE E BUN, FRUMOS SAU CE NE DORIM.
    daruiti iubire adevarata atunci cand puteti adevarat si real si la ce are nevoie cineva, intrebandu-l si tinand cont de ce simte si vrea el, nu incalca, nu ii strica viata mai rau, gandeste inainte de a actiona, raul ca si binele e ireversibil. Ai intentii bune dar pe jumatate si atunci faci pocinogul.
    A ierta e omeneste dar depinde de fapta si om.
    pe lasi si pe cei care ii vezi cat de rotunzi se dau desi au greseli multe si vezi ca persista aiurea nu ii ierti dar nu le faci rau - esti om totusi - alegi in preajma ta oameni cat mai apropiati tie, oricum nu mincinosi sau lasi daca tu nu esti asa.
    In viata e bine sa spui adevarul, minciuna are picioare scurte si nu protejeaza - arata ca ai inselat un om, arata ca nu l-ai considerat suficient de matur sa suporte o situatie, oricum o afla se uita la tine cu amaraciune si ce ai vrut sa scutesti ai produs la dublu.
    Si ca incheiere si nu categoric si nu dur, e bine sa iti pastrezi bunatatea ca pe o floare de pret, rara si sa ajuti.
    NU VA FOLOSITI DE OAMENI SI MAI ALES FARA CA EL SA NU STIE.
    CERE AJUTORUL SI NU CRED CA NU TI SE VA DA, IN MOD CORECT - MINCIUNA SE SIMTE.
    FII RECUNOSCATOR UNUIA CARE TE-A AJUTAT DAR FII CORECT SI CU TOTI CEI CARE TE INCONJOARA SI EVALUEAZA-I CORECT CHIAR DACA TE DEZAVANTAJEAZA CA APTITUDINI, CA POSESIUNI, CA TOT, MAI BINE INVATA DE LA ACEL CINEVA CEEA CE ITI DORESTI SA AI DECAT SA IL INVIDIEZI, SA IL URASTI PENTRU CA EL NU TI-A FACUT NIMIC PENTRU NEREUSITELE TALE.
    SA FIM BUNI, CORECTI SI MAI PUTIN EGOISTI.
    SA NE AJUTAM, SA NE RESPECTAM.
    DAI BINE AI BINE.
    MULTUMESC CELOR CARE MI-AU DAT BINE. NU UITATI BINELE SI BUNATATEA.
    BUNATATEA DA FERICIRE.
    SEARA BUNA DEI.

    RăspundețiȘtergere
  3. aDEVARUL E IAR O FLOARE RARA SI NEPRETUITA
    -UNUI BOLNAV DE CANCER, MAI BINE II SPUI ADEVARUL DECAT SA II DAI SPERANTE DESARTE, SA IL MAI CHINUI AIUREA CU O OPERATIE CAND NU MAI E CAZUL (vorbesc de cazurile aflate la sfarsit) asa oferi posibilitatea ca omul sa faca ce vrea el, ce ii place lui, ce nu a mai facut si sa il inconjori cu dragoste.
    - cand ii spui adevarul unui om, el poate alege corect, nu derutat ca atunci va alege ceva neadecvat principiilor lui sau nu va alege nimic ca sa nu greseasca, il blochezi.
    - cand ii spui adevarul unui om, nu il lasi in nestiinta, nu ii dai sperante desarte.
    -cand ii spui adevarul unui om, acesta se va implica neconditionat, va contribui nemijlocit la ce vrei, te va respecta, va comunica real cu tine, se va simti respectat.
    -erorile se repara comunicand deschis, neegoist, real si fara impunere, se evita multe lucruri urate.
    -spunand adevarul, poti face unele lucruri, nu le mai amani pentru ca stii care e punctul de plecare si care e sfarsitul.
    -nu faci victime, nu faci mahala.
    eu am iertat, banuiesc adevarul stiu ca am fost mintita dar vreau adevarul, vreau asumare cum eu mi-am asumat si alegeri si greseli, sunt un om matur indiferent de ce au crezut altii.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)