Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

joi, 14 februarie 2013

Cum se falsifică testele vaccinurilor care “protejează” copiii de boli!

- Infracţiunile marilor companii farmaceutice nu mai sunt doar o teorie conspiraţională: mita, frauda, fixarea preţului au devenit publice


Producătorul şi distribuitorul de medicamente Merck a fost prins în flagrant de către doi dintre angajaţii săi, falsificând datele prin contaminarea probelor de sânge cu anticorpi de origine animală.

GlaxoSmithKline tocmai a fost amendată cu 3 miliarde de dolari pentru mituirea doctorilor, ascunderea unor date experimentale importante şi marketing fraudulos.
Pfizer a fost dată în judecată de căre Asociaţia comercianţilor farmaceutici cu amănuntul, pentru ce se pretinde a fi „o schemă anticoncurenţială globală”, pentru a ţine departe de piaţă medicamentele generice pentru colesterol, sporindu-şi astfel profitul.
Cei care au susţinut cu ochii închişi vaccinul – bloggeri ştiinţifici, scepticii, doctorii, Centrele pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor şi chiar Administraţia Statelor Unite pentru mâncare şi medicamente – s-au dovedit a fi cu adevărat neinspiraţi, distrugându-şi reputaţia pentru că s-au alăturat unei industrii care acum este cunoscută ca fiind dominată de fraudă ştiinţifică.

Potrivit NaturalNews.com, Merck a falsificat datele testelor pentru a fabrica un vaccin împotriva oreionului cu o presupusă rată a eficienţei de peste 95%, a contaminat testele de sânge cu anticorpi animali pentru a umfla necorespunzător efectul anticorpilor asupra sistemului imunitar, a făcut presiune asupra a doi virusologi pentru a participa la fraudă şi ulterior a o acoperi, şi-a ameninţat angajaţii că vor merge la închisoare dacă fac dezvăluiri.
Un alt gigant farmaceutic, GlaxoSmithKline, a pledat vinovat la acuzaţia de mită, fraudă şi alte crime. Compania a fost de acord să plătească 1 miliard de dolari amendă penală şi 2 miliarde de dolari amendă civilă, în urma celor 9 ani de anchetă federală care au vizat activitatea sa.
Acuzaţiile aduse de procurori au fost: mituirea constantă a doctorilor cu case de vacanţe şi conferinţe plătite, falsificarea datelor de siguranţă a medicamentelor, crearea a pagube de miliarde de dolari pentru Medicare şi Medicaid. Compania şi-a cerut scuze clienţilor şi a continuat să-şi desfăşoare activitatea în mod normal.

Wall Street Journal relatează:
“În iunie 1999, Dr. Drew Pinsky, o personalitate populară la radio a folosit undele radio pentru a lăuda proprietăţile antidepresivului Wellbutrin de la GlaxoSmithKline PLC, spunându-le ascultătorilor că îl prescrie alături de alte medicamente pacienţilor aflaţi în depresie, pentru că «poate spori excitaţia sexuală sau cel puţin nu o inhibă la fel de mult cum o fac alte antidepresive». Dar ce nu ştiau ascultătorii este că în urmă cu 2 luni, Dr. Pinsky, cunoscut sub numele de Dr. Drew în timpul celor 2 ani în care a găzduit un popular show «Loveline», ce acorda sfaturi despre sex, tocmai primise a doua şi ultima dintre plăţile din partea GlaxoSmithKline, în valoare totală de 275.000 de dolari, pentru «servicii pentru Wellbutrin»”.
În urma celor constatate nici o arestare nu a fost făcută. Se îndreaptă industria farmaceutică din Statele Unite spre un monopol medical, prin intermediul legislaţiei socialiste de îngrijire a sănătăţii?

Milioane de copii injectaţi în mod iresponsabil
Cei 2 virusologi care au dezvăluit înşelătoria cu vaccinul Merck au declarat că „am fost martorii testării inadecvate şi a falsificării datelor în care Merck s-a implicat pentru a spori artifical eficacitatea vaccinului Mill”.
Ei au susţinut că datorită rezultatelor falsificate „Statele Unite au plătit sute de milioane de dolari în ultimii 10 ani pentru un vaccin care nu oferă o imunizare adecvată. Statele Unite sunt de departe cea mai importantă victimă financiară a fraudei companiei Merck”.

Totuşi, victimele finale sunt milioanele de copii care sunt injectaţi cu un vaccin pentru oreion ce nu le oferă protecţie propriu-zisă… Eşecul Merk cu acest vaccin a permis bolii să persiste în focare importante ce continuă să apară.

Tulpina virală de la Merk este veche de 45 de ani!
Potrivit plângerii înaintate, Merk a folosit aceeaşi tulpină virală, slăbită de la generaţie la generaţie, în ultimii 45 de ani.
Tulpina virală de la Merk este veche de 45 de ani!
Potrivit plângerii înaintate, Merk a folosit aceeaşi tulpină virală, slăbită de la generaţie la generaţie, în ultimii 45 de ani: „Pentru mai mult de 30 de ani, Merck are licenţa exclusivă de la guvern pentru a produce şi a vinde vaccinul pentru oreion în Statele Unite. Acesta a fost aprobat prima dată în 1967. A fost creat de către Dr. Maurice Hilleman, la Merck’s West Point research facility, din virusul de oreion care i-a infectat fiica în vârstă de 5 ani, Jeryl Lynn. Merk continuă să folosească această tulpină „Jeryl Lynn” pentru vaccinurile din prezent”.
Merck a prezentat eronat eficacitatea vaccinului pentru oreion şi a contribuit la răspândirea acestei boli infecţioase. Falsificarea vaccinului nu este singura problemă pe care o are Merck. La puţin timp după ce s-a aflat despre acesta, un proces a fost intentat împotriva sa.

Acuzaţiile sunt următoarele:

• Merk a fost implicată într-o schemă de lungă durată urmărind falsificarea şi denaturarea datelor privind eficacitatea vaccinului pentru oreion.
• Merck şi-a prezentat fraudulos eficacitatea vaccinului, indicând un procent de 95% şi chiar mai ridicat şi continuă să o facă şi în prezent.
• Merck ştie, cel puţin din 1999, că vaccinul a avut eficacitate mult sub 95% şi a luat măsuri pentru a ascunde acest lucru, apelând la tehnici necorespunzătoare de testare şi falsificând datele testelor.
• Merck a fost implicată şi în „utilizarea anticorpilor animali pentru a umfla artificial rezultatele… distrugând dovezile datelor falsificate şi apoi minţindu-i pe investigatori, ameninţând cu închisoarea un virusolog din divizia de vaccinuri, dacă raporta frauda la Administraţia Statelor Unite pentru mâncare şi medicamente”.
• „Merck a creat o metodologie de testare care evalua vaccinul în raport cu o tulpină de oreion mult mai puţin virulentă. După ce rezultatele nu au mai corespuns eficacităţii dorite de către Merck, compania a abandonat metodologia şi a ascuns descoperirile studiului.
Ulterior Merck a creat o metodologie şi mai defectuoasă din punct de vedere ştiinţific, de data aceasta utilizând anticorpi de origine animală. Și de data aceasta rezultatele privind eficacitatea nu au fost cele dorite de Merck. Confruntându-se cu cele două metodologii eşuate, Merck a falsificat apoi datele testelor pentru ca aceste să garanteze rezultatul urmărit ”.
• „Merk a încercat şi să cumpere tăcerea şi cooperarea angajaţilor săi oferindu-le stimulente financiare pentru a urmări direcţia companiei, ascunzând procesul fraudulos de testare. Merk l-a şi ameninţat cu închisoarea pe Stephen Krahling, un virusolog din divizia de vaccinuri din 1999 până în 2001, dacă ar fi raportat frauda”.
• „Merk a continuat să ascundă ceea ce ştiau despre eficacitatea dimunată a vaccinului pentru oreion, după ce alte două focare au explodat în 2006 şi 2009”.

Administraţia Obama nu este interesată de adevărata justiţie
O altă notă interesantă este că în mandatul preşedintelui Obama, Departamentul de Justiţie al Statelor Unite nu a arătat nici un interes pentru investigarea Merk, în urma acuzaţiilor depuse de doi dintre foştii virusologi ai companiei.
În ciuda dovezilor convingătoare de fraudă, descrise în detaliu de către informatorii din interior, departamentul condus de către procurorul general Eric Holder, care trebuie să dea socoteală şi pentru operaţiunea „Fast and Furious”, a ales pur şi simplu să le ignore.
Când dovezile de fraudă au fost aduse în faţa Departamentului de Justiţie s-a făcut că nu le vede. Cui îi pasă că milioane de copii sunt injectaţi în fiecare an cu un vaccin inutil pentru oreion? Până la urmă e rost de făcut bani şi de exploatat corpurile copiilor pentru profit.
Şi asta e doar o afacere obişnuită într-o naţiune dominată de interesele corporatiste.
Traducere şi editare: Cătălina Rusin
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)