Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

vineri, 22 februarie 2013

Mesaj de la Matei, februarie 2013

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire, din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. De la solstitiul din decembrie, marea majoritate a populatiei de pe Pamant si-a vazut de responsabilitati si si-a urmarit interesele obisnuite. Cei care credeau in teoria sfarsitului lumii, legat de incheierea calendarului maias, se simt un pic prost dar totusi usurati, daca e sa spunem adevarul. 
 
Niciunul dintre ei nu stie ce stiti voi ca, pe parcursul afluxlui de Lumina din acele cateva saptamani, Pamantul a facut primii pasi in cea de-a patra densitate. Multi dintre voi va simtiti inca dezamagiti, chiar descurajati, pentru ca nu a avut loc nicio schimbare vizibila si exact pe voi, dragilor, vrem sa va ridicam si sa va dam o incredere innoita.
 
Ganditi-va la un nou nascut, care vine cu anumite talente, indemanari, interese, ganduri independente si teluri. Acest „pachet de potentiale” nu este de loc evident in primele zile ale copilului, dar, cu toate acestea, pe masura ce mica persoana creste, capacitatile sale inascute incep sa apara si, daca sunt ingrijite in mod corespunzator, ele vor inflori cu si mai multa creativitate si stralucire.
 
Exact acelasi proces se intampla si cu Epoca de Aur, atat de curand nascuta si cu „pachetul ei de potentiale”. Intensitatea Luminii din lumea voastra a facut ca aceasta era nou-nascuta, sa fie extraordinar de „fertila”, ati putea spune, facand ca acum sa fie mult mai usor decat oricand, sa infloreasca roadele muncii voastre.
Este un moment in care sa va simtiti pozitivi, optimisti, entuziasti si victoriosi – ati stapanit etapele dificile ale inaltarii Pamantului! Iesirea ei din cea de-a treia densitate, la momentul respectiv, a fost predestinata, dar multele milioane din randul vostru, care motaiau intr-o masura sau alta, nu ar fi putut sa faca trecerea.
 
Cu toate astea, au reusit si asta, multumita atat revarsarii de Lumina din timpul solstitiului, cat si stralucirii voastre. Lumina voastra a fost esentiala atunci si ramane la fel de esentiala si acum, pe masura ce inaintati in procesul de co-creatie a lumii.
Tot timpul ati avut nu numai puterea, dar si responsabilitatea de va face lumea asa cum vreti sa fie. In continuum, aceasta lume minunata este deja un fapt implinit, in timp linear insa, misiunea voastra continua. Ce va urma este extraordinar de satisfacator si de recompensant – restaurarea pacii, a sanatatii si a armoniei Pamantului si a tuturor locuitorilor sai. Nu trebuie sa „va lasati pe tanjeala”, permitandu-i dezamagirii sa va micsoreze Lumina!
 
Intr-adevar, familia voastra universala a ajutat foarte mult, pe parcursul procesului de inaltare a Pamantului si ei vor continua sa faca asta, in nenumarate feluri pe care le-am enumerat. Dupa cum intrarea Pamantului in cea de-a patra densitate, la momentul solstitiului de iarna, a fost prestabilita, la fel a fost si ajutorul extraterestru – ambele constituie prevederi majore ale planului general al Epocii de Aur, care a fost stabilit in consonanta cu viziunea Gaiei, privind Pamantul.
 
Pentru ca Lumina familiei voastre este mai intensa decat a voastra si pentru ca tehnologiile lor sunt mult mai avansate decat ale voastre, ajutorul a fost si va continua sa fie acordat in moduri dincolo de capacitatile voastre actuale. Oricum, ritmul progresului societatii a fost determinat in colectiv, de locuitorii planetei– nu se poate altfel, pentru ca este lumea voastra.
 
Sa va vorbim un pic despre unele evolutii recente – in primul rand, despre papa Benedict. Demisia unui papa este, intr-adevar, un eveniment cu totul neobisnuit si motivatia anuntata, „varsta inaintata”, este intr-un fel o stare de fapt.
 
Papa pe care il vedem in public este, de fapt, o clona. Pentru ca imbatraneste rapid si energia ii scade, nu va mai putea functiona prea mult, iar clonele de inlocuire sunt greu de gasit, in zilele acestea. Din acest motiv, pontiful insusi, care arata mai sanatos si mai tanar decat o clona, va ramane ascuns. In functie de durata vietii sale si de momentul aflarii adevarului despre clone, el ar putea sa reapara mai tarziu, aratand chiar absolut revigorat.
Semnificatia acestei demisii merge mult mai departe decat o clona nereusita – ea deschide usa adevarurilor care au fost ascunse timp de secole, cum ar fi pedofilia agresiva din randul clerului, din ultimii 1500 de ani.
 
Vaticanul, care a fost un jucator mondial principal, sub acoperirea Iluminatilor, reprezinta cartierul general international al satanismului, bogatiile sale ascunse incluzand opere de arta furate, dobandite in colaborare cu nazistii, in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Orice papa care a ridicat obiectiuni in fata monumentalei inselaciuni, a comportamentului oneros si a adunarii de averi a avut o viata scurta.
 
Cu toate acestea, poate ca cea mai socanta dintre toate revelatiile este desecretizarea arhivelor vechi, care va arata modul in care a fost modificata strategic Biblia, cu multa vreme in urma – mai ales povestea despre crucificarea si invierea lui Iisus – pentru a-i da bisericii posibilitatea controlului asupra populatiei catolice
 
Cand toate acestea vor deveni informatii publice, lunga domnie a Vaticanului se va incheia. Aceasta prabusire va fi foarte trista si dificila pentru catolici, dar toti crestinii devotati vor fi puternic afectati de aflarea faptului ca temelia vietii lor este asezata pe minciuna.
Compasiunea pentru toate aceste suflete le poate ajuta sa inteleaga adevarul ca viata lui Iisus si invataturile acestuia sunt mult mai valoroase decat au fost ei invatati. Credintele lor, care se bazeaza mai mult pe spiritualitate, decat pe dogma vor rezista, in timp ce ritualurile bazate pe falsuri vor disparea.
 
Mijloacele de informare in masa, din intreaga lume, se agita si in legatura cu testul nuclear din Coreea de Nord. Lansarea unei rachete este una, explozia unui focos de razboi este cu totul alta si testul respectiv nu a fost nici pe departe atat de eficient pe cat ar vrea tara respectiva ca lumea sa creada. Oricum, asemenea Iranului, Coreea de Nord este considerata „necinstita” si constituind o amenintare care ar putea duce la un razboi nuclear.
Voi stiti ca nu va exista nici un astfel de razboi si ca nicio incercare de detonare a unui focos nuclear in spatiu nu va avea succes dar putini dintre ceilalti o stiu. Asadar, modul in care poate fi redusa amenintarea cumplita a celor doua tari este in centrul atentiei intregii lumi, impartind aceasta pozitie, in Statele Unite, cu violenta armata.
 
Dincolo de tragediile personale ale tuturor celor afectati direct, violenta atinge profund constiinta globala. Pe masura ce constiinta treaza, spirituala, continua sa se extinda, vor intelege toti ca violenta da nastere doar la si mai multa violenta si niciodata la armonie, cooperare si respect. Unele ramasite razboinice vor mai continua o vreme, dar accentul pus pe negocierea diferendumurilor va invinge pana la urma, conducand la dezarmarea mondiala.
Motivatia pentru oprirea razboaielor si a violentei intamplatoare merge dincolo de moartea si durerea, atat de raspandite. Celalelate costuri aferente razboaielor – devastarea terenurilor si a resurselor naturale, distrugerea caselor, a afacerilor si infrastructurii – precum si cele aferente actelor de violenta intamplatoare – intarirea legilor, a procedurilor legale si a inchisorilor – reprezinta o cheltuiala colectiva imensa.
 
In intreaga voastra lume, milioane de oameni se sting in inchisoare, deoarece au fost capturati in razboi sau au fost incarcerati din cauza unor legi nedrepte, a unor sisteme judiciare corupte, a unor pedepse excesive pentru abateri minore, a unor condamnari eronate sau a unor tulburari mentale. Aceasta pata rusinoasa de pe fata istoriei noastre va fi indepartata in etape, ca si tratamentul bolilor mentale, atata timp cat astfel de boli vor mai constitui un aspect al vietii.
 
Fondurile care nu vor mai fi necesare pentru perpetuarea violentei sau apararea impotriva ei, vor fi redirectionate catre domenii critice, cum ar fi educatia si sanatatea, tehnologiile energetice; dezvoltarea afacerilor inovatoare; repararea si intretinerea drumurilor, cailor ferate si podurilor, precum si recuperarea mediului inconjurator.
 
Cererile cetatenilor pentru acest tip de imbunatatiri, sau altele, vor forta guvernele sa actioneze. Industriile care alimenteaza acum masinile de razboi, isi vor converti procesele de fabricatie la alte tipuri de productie si angajatii care vor avea nevoie de pregatire in alte domenii, la alegere, o vor primi.
 
In ultimul nostru mesaj, ne-am referit la drepturile egale pentru femei si barbati si in numeroase alte mesaje am spus ca sufletele dintr-o civilizatie din a treia densitate trebuie sa atinga experienta unei vieti echilibrate, astfel incat sa poata evolua in a patra densitate. Exilarea femeilor intr-un statut de inferioritate a constituit unul dintre principalii factori care au condus la coborarea in spirala a Pamantului, de la a cincea densitate, la a treia si la blocarea sa in aceasta zona.
 
Caruselul karmic a continuat sa le dea femeilor maltratate intr-o alta viata, ocazia de a obtine echilibrul, prin incarnarea ca opresori. Si asa au mers lucrurile, timp de milenii la rand, pana cand femeile au inceput sa inainteze continuu in lupta lor pentru obtinerea unei educatii, a dreptului la vot, la organizare si la exprimare libera a ceea ce gandesc, in ciuda stigmatului social.
 
Astazi, in majoritatea tarilor, femeile sunt recunoscute in mod corect, ca avand o contributie indispensabila in societate. Gospodaria si maternitatea nu mai constituie un rol prestabilit – alegerea de a nu se casatori sau de a nu avea copii, fiind respectate in egala masura. Milioane de femei combina cu succes viata de familie, cu invatamantul universitar sau cu o cariera.
 
Femeile se disting in domenii care erau considerate inainte ca fiind apanajul barbatilor, cum ar fi ingineria, stiinta, electronica si cercetarea, ele detinand functii politice, mici afaceri sau conducand corporatii.
 
Multe miscari reformatoare din lume au fost initiate de femei. In tarile in care drepturile lor civile si date de Dumnezeu le sunt inca negate, exista persoane curajoase, care fac pasi hotarati in directia opririi nedreptatilor crude, iar mijloacele sociale de comunicare in masa au oferit sprijin global, eforturilor lor hotarate.
 
Acelasi lucru este valabil si pentru homosexuali, carora li s-au negat multa vreme respectul, demnitatea, oportunitatile si drepturile de care se bucura heterosexualii. In culturile in care acest statut le este acordat numai barbatilor, onorarea drepturilor homosexualilor va veni, treptat, si pentru femei. Intr-un final, toata lumea va sti ca homosexualitatea reprezinta un stadiu de crestere spirituala, in care energiile masculine si feminine sunt mai echilibrate decat in cazul persoanelor heterosexuale.
 
Obtinerea pacii si a drepturilor depline pentru toti cetatenii va mai dura in regiunile aflate in centrul conflictelor si opresiunii, mai ales in Orientul Mijlociu, in unele tari africane, in Afganistan, Pakistan, India si Coreea de Nord. Multe dintre aceste tari trebuie sa isi rezolve dificultatile datorate diferentelor tribale, religioase, de casta, de sex, culturale si politice, ca si disparitatile economice intre aceste grupuri.
 
S-ar putea sa va ganditi ca este ironic ca toate preocuparile legate de reducerea violentei si acordarea drepturilor femeilor si homosexualilor sunt atat de mediatizate in Statele Unite si, cu toate acestea, principalele mijloace mass-media de aici omit sa prezinte si ce se intampla in alte tari „libere”. De exemplu, nu s-a spus nimic despre arestarea a numerosi bancheri si a altor persoane influente din Europa si nici despre prezenta evidenta a unor nave spatiale.
 
Factiunea Rothschild a Iluminatilor, care si-a guvernat imperiul din Londra si Vatican, si-a pierdut sustinerea media, odata cu alte puteri, in acea zona a lumii. O alta sectiune a factiunii Rohschild a Iluminatilor, cu comandamentul in Washington, DC si New York, mai are inca influenta asupra principalelor mijloace de comunicare in masa din Statele Unite si pe Wall Street, sustinerea care le-a ramas in Congres fiind evidenta, prin intransigenta cu care a stagnat orice progres.
 
Da, stim ca, in mare parte, ceea ce am spus nu constituie informatii noi. Atunci, de ce sa spunem iarasi aceleasi lucruri, pe care le stiti bine? Pentru ca aveti nevoie sa vedeti cat de mult ati progresat, de cand a inceput inaltarea Pamantului!
 
Cu sapte decenii in urma, exista convingerea ca a-ti omori „inamicul” constituia o datorie patriotica. Multe, multe milioane au intrat in batalie, sprijiniti atat in spirit, cat si prin producerea de arme, de catre partenerii lor civili. Astazi, dorinta unui numar covarsitor de oameni din intreaga lume este de a se pune capat varsarii de sange si de a trai impreuna, in pace.
 
La sfarsitul anilor 30, mana grea a intunericului controla aproape tot ce avea impact asupra vietii pe Pamant – guvernele, economia, comertul si industria, invataturile din biserici si scoli, legile si sistemele de justitie, media si mediul inconjurator. Foarte putine persoane puneau la indoiala deciziile luate de oricare dintre aceste autoritati.
 
Acum, pretutindeni se pun la indoiala motivele autoritatilor si exista opozitie la deciziile si actiunile care sunt impotriva binelui general. Ganditi-va la cata coruptie, inselatorie si depravare au scos la iveala eforturile voastre. Ganditi-va cum ati atras atentia lumii asupra brutalitatii si nedreptatii care, de obicei, erau indurate in tacere.
 
Aveti nevoie sa va simtiti incurajati si recunoscatori pentru evolutiile dramatice si trebuie sa va acordati credit pentru contributia voastra. Recunoasterea realizarilor nu este un orgoliu, este o sursa de inspiratie si motivatie, care sa continue pana cand misiunea se incheie. S-ar putea sa nu va aflati in avangarda miscarilor progresiste, dar nu uitati nicodata puterea gandurilor si sentimentelor voastre!
 
Ca sa citam din mesajul nostru anterior: Ca si inainte – si totdeauna! calatoriile locuitorilor Pamantului depind de alegerile fiecaruia, precum si de alegerile cumulate la nivel de constiinta colectiva. Asadar, gandurile, sentimentele si actiunile voastre pasionate sunt cele care vor determina ritmul Pamantului, de acum inainte. Fie ca va fredona fericita, prin cea de-a patra densitate, fie ca se va avanta ca un vultur, Gaia jubileaza – etapa cea mai dificila a inaltarii s-a incheiat!
 
Este la fel de imperativ acum, ca si inainte, sa va concentrati asupra a ceea ce vreti sa fie in lumea voastra nu numai asupra a ceea ce nu vreti! Va rugam sa nu deplangeti conditiile care ii supara sau ii denigreaza pe cei care nu va impartasesc vederile. In schimb, lasati-va gandurile si sentimentele sa se indrepte spre viata in armonie cu natura si spre un belsug de bunatate pentru toti.
 
Statornicia in Lumina accelereaza ritmul Pamantului in directia unei lumi sanatoase si linistite, care, in continuum, exista deja. Cat de mult am vrea sa puteti vedea minunatia co-creatiei voastre, asa cum o vedem noi!
 
Iubirea neconditionata si onorurile din partea Fiintelor de Lumina din acest univers sunt cu voi acum si de-a pururi.
 
IUBIRE si PACE
Suzanne Ward

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)