Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

joi, 28 februarie 2013

Un mesaj planetar Hathor, transmis prin Tom Kenyon

Datorita Solstitiului/Alinierii galactice, care a avut loc in ziua de 21 decembrie 2012, in prezent treceti printr-un aflux crescut de energii catalitice de evolutie. Din cauza polarizarii crescute a omenirii, aceasta situatie are atat potentialul de a inalta sufleteste, cat si de a distruge.
Ne vom concentra explicatiile asupra aspectului inaltator al acestor noi energii.
Ca urmare a cresterii cantitatii de Lumina spirituala, ce patrunde in sistemul vostru solar, in prezent, aspectele voastre dimensionale superioare sunt mai accesibile, in multe privinte.
Intr-adevar, aceste dimensiuni v-au fost mereu accesibile, caci ele fac parte din natura voastra, insa, odata cu incheierea alinierii galactice, unele voaluri au fost – si vor continua sa fie – ridicate.
Experienta pe care o veti avea cu aceasta situatie, va fi diferita de a celorlalti, in functie de capacitatea voastra de a percepe energiile subtile. Insa tranzitia a avut loc si va influenta, pana la origini, cursul istoriei omenirii.
Cum va fi realizat acest lucru, in linia voastra temporala colectiva, ramane de vazut. Lucrurile despre care dorim sa vorbim acum sunt metodele si abordarile pe care voi le puteti folosi, pentru a va influenta, in mod benefic, linia temporala si evolutia personala, prin transformarea formelor-gand si a credintelor autolimitative.
Consideratii filosofice
Din perspectiva noastra, sunteti impovarati de multe dintre religiile si filosofiile voastre spirituale. Desi aceste consideratii ar putea parea abstracte, in realitate, aceste forme-gand afecteaza perceptia si, prin insasi natura lor, ele va limiteaza experienta in lumile materiei.
Multe dintre – dar nu toate – religiile si traditiile voastre spirituale, privesc cu dispret lumea materiei. Ele afirma ca raiul, paradisul, sau alta versiune similara de existenta desavarsita, nu fac parte din experienta voastra, ca fiinta umana intrupata.
Intr-adevar, unele dintre ele considera ca fizicalitatea voastra este o greseala sau un „pacat” si ca sunteti intinati, prin simplul fapt ca aveti un trup. Chiar daca e posibil sa va fi indepartat mental de astfel de credinte, aceste forme-gand circula prin subconstientul din cultura voastra. Ele influenteaza perceptia pe care majoritatea omenirii o are despre ea insasi.
Daca, in mod constient sau inconstient, acceptati aceasta forma-gand, sunteti limitat de ea, iar intre aspectele voastre transcendente (adica, multidimensionalitatea voastra) si existenta voastra intrupata va exista o tensiune. Din perspectiva noastra, aceasta e o situatie nefericita.
Noi consideram constiinta ca pe un continuum – de la nivelurile vibrationale cele mai inalte, in care non-dualitatea este principiul care guverneaza, pana la taramurile de Lumina din planurile materiei. Cu siguranta ca exista granite vibrationale, dar lumile materiale sunt la fel de „sacre” ca si taramurile cele mai inalte ale Luminii si constiintei pure.
Atunci cand veti dobandi aceasta intelegere, veti avea acces la toate dimensiunile fiintei voastre – fapt ce va va mari curajul spiritual, capacitatea de intelegere profunda si creativitatea, precum si aptitudinile de vindecare/autovindecare.
Dorim sa va sugeram o metoda de a trece rapid in aceasta realitate — de a o trai personal. Folosirea cu regularitate a acestei metode, va accelera tranzitia de la sentimentul de a fi limitat, la Sinele vostru multidimensional, mai extins.
Unii dintre voi vor fi capabili sa faca rapid aceasta tranzitie. Altora le va fi necesar mai mult timp. Durata acestei tranzitii depinde de cat de contaminati sunteti de formele-gand limitative.
Metoda
Aceasta metoda foloseste canalul central de energie, ce se intinde din crestetul capului, prin centrul corpului, pana la perineu – un punct aflat la jumatatea distantei dintre anus si organele genitale. Unii numesc acest canal, tubul pranic, coloana centrala sau canalul secret.
In aceasta metoda, mai intai simtiti si va imaginati ca acest canal se intinde din perineu in sus, prin centrul corpului, spre crestetul capului.
In continuare, imaginati-va ca acest canal se extinde spre un punct de deasupra capului. Puteti localiza acest punct, ridicandu-va temporar bratele chiar deasupra voastra si atingandu-va apoi varfurile degetelor de la cele doua maini, exact deasupra capului. Punctul in care ele se ating este locul respectiv. Din perspectiva alchimiei egiptene, acest punct este un portal energetic pentru BA-ul vostru – Sufletul vostru celest. BA-ul vostru este un aspect al fiintei voastre aflat in afara timpului si spatiului, asa cum le percepeti voi; BA-ul vostru este o sursa de intelegere spirituala si de aptitudini spirituale nemarginite. Pentru noi, acest punct este doar unul dintre cele cateva portaluri catre multidimensionalitatea voastra.
Va extindeti apoi canalul central, in jos, prin perineu, in Pamant. In functie de energetica personala, acest canal poate cobori in Pamant, pe o distanta de cativa centimetri sau multi kilometri. In unele cazuri, canalul central se poate extinde pana in centrul Pamantului. Prin aceasta extindere a canalului central din voi – catre portalul multidimensional de deasupra capului si apoi in jos, in Pamant – reuniti, in mod simbolic, lumea materiei cu taramurile de Lumina. Unii o numesc unirea Pamantului cu Cerul sau Nunta Cerului cu Pamantul.
Pasul urmator din aceasta metoda este sa ascultati Meditatia acustica Aethos, in timp ce va concentrati atentia pe toata lungimea canalulului – din portalul de deasupra capului, prin centrul corpului si pana in Pamant.
Va sugeram sa lucrati, mai intai, cu meditatia acustica de cinci minute. Din cauza naturii vibrationale inalte a Aethos-ului, atunci cand va mentineti atentia, in maniera pe care am descris-o mai sus, veti declansa in voi o purificare spirituala a canalului central,.
Pe masura ce continuati sa lucrati cu meditatia in acest fel, veti aduce la suprafata constientei voastre, toate tipurile de forme-gand, care sunt „gazduite”, ca sa zicem asa, in sistemul de chakre si in memoria voastra celulara.
Punctul final al indepartarii credintelor si formelor-gand limitative este intelegerea faptului ca voi sunteti Misterul cel viu. Voi sunteti unirea materiei cu Lumina. Prin insasi natura voastra, sunteti o punte intre lumi – si, prin urmare, aveti acces la toate comorile, din toate taramurile.
Considerati aceasta metoda, ca pe un gen de menaj spiritual. Pe masura ce, in timpul meditatiei, apar forme-gand, voi hotarati daca mai vreti/nu mai vreti sa traiti in aceasta convingere. Daca nu mai vreti, renuntati la ea, asa cum renuntati la o piesa de mobilier veche si deteriorata, de care nu mai aveti nevoie sau pe care nu o mai doriti. Daca o vreti, pastrati-o. Daca nu o vreti, lasati-o sa plece.
Atunci cand va simtiti in largul vostru, cu meditatia de 5 minute, daca vreti, puteti face experiente cu versiunea de 30 de minute, sau ati putea asculta de cateva ori la rand versiunea de 5 minute, intr-o singura sedinta. Pe de alta parte, daca nu sunteti pregatiti pentru o calatorie in lumea subconstientului vostru, NU faceti aceasta meditatie, mai mult de o data pe zi.
Nu va fluturam acest avertisment ca pe un fel de „rasplata cosmica”, care sa va ademeneasca. El este o invitatie la cumpatare spirituala, pe masura ce va desprindeti de formele-gand distructive si limitative, consolidate prin cultura si civilizatie.
Aceasta simpla meditatie va poate aduce un beneficiu enorm, dandu-va posibilitatea sa va eliberati de convingeri si forme-gand, care v-au limitat in trecut.
Daca sunteti dedicati transformarii propriilor forme-gand si convingeri limitative, va sugeram sa faceti frecvent aceasta meditatie.
Hathorii
20 februarie 2013

Gandurile si remarcile lui Tom

Dupa ce am primit acest mesaj, i-am rugat pe mentorii mei sa-si expuna mai pe larg, opiniile despre evenimentul de la Solstitiul din 21 decembrie 2012.
Ei sunt de parere ca, odata cu aceasta aliniere galactica deosebita, din centrul galactic s-au revarsat o Lumina spirituala puternica si energii evolutive intense. Dar, asa cum au spus mereu, aceasta aliniere nu a semnalat sfarsitul planetei. Ea a adus, totusi, un val nou de energii catalitice si in vederea evolutiei.
Dupa tot tam-tam-ul si reclama exagerata, imi inchipui ca, in dimineata zilei de 22 decembrie, au existat destul de multe persoane dezamagite cand nu s-a intamplat nimic – in special, extern. Pe de alta parte, istoria omenirii e plina de profetii similare despre sfarsitul lumii, dar care nu au ajuns la nimic. O cautare rapida pe Internet, a sintagmei „istoria profetiilor despre sfarsitul lumii”, va aduce o adevarata supraabundenta de zile ale judecatii de apoi, care au venit si s-au dus pe parcursul istoriei.
Dar, daca ceea ce spun Hathorii e adevarat, desi planeta fizica nu s-a sfarsit la Solstitiul din 2012, ea a intrat intr-o noua epoca.
Hathorii au opinia distincta ca, in urma acestei alinieri galactice, omenirea a fost infuzata cu mai multa Lumina spirituala. Modul in care acea infuzie de Lumina il va influenta pe fiecare individ, va varia de la persoana la persoana.
In plus, Hathorii considera ca aceasta infuzie de Lumina patrunde acum in structura noastra atomica individuala – influentand, realmente, interactiunile dintre Lumina si materie, in interiorul nostru.
I-am rugat sa clarifice acest lucru, intrucat parea cam neclar. Ce au vrut sa zica prin interactiuni intre materie si Lumina?
Opinia lor despre aceste interactiuni se bazeaza pe premisa ca materia si Lumina sunt strans legate intre ele, fiind, in unele privinte, doua fete ale aceleiasi monede. Aceasta relatie dintre Lumina si materie a fost exprimata de Albert Einstein, in renumita sa ecuatie, E=mc2. Din aceasta perspectiva, corpul nostru – care e alcatuit din materie – ar putea, teoretic vorbind, sa se transforme in Lumina, in anumite conditii – in conditii extreme si neobisnuite, as putea adauga.
Dar ceea ce am gasit cu adevarat fascinant, in raspunsul lor, este opinia lor despre natura Luminii in sine. Pentru ei, lumina fizica si Lumina spirituala sunt totodata strans legate intre ele. Registrul de vibratie pe care il numim „lumina” (insemnand spectrul electromagnetic pe care il putem vedea cu ochii nostri) reprezinta doar o mica parte din spectrul intreg al energiei.
Potrivit Hathorilor, Lumina spirituala vibreaza mult mai repede decat lumina fizica (mai repede si decat orice tip de energie din cadrul spectrului electromagnetic). Dar, datorita relatiei stranse dintre ele, in anumite conditii, Lumina spirituala isi poate reduce treptat frecventa, pana ajunge lumina fizica – si vice-versa.
Cand i-am rugat sa clarifice termenul de Lumina spirituala, folosit de ei, au spus ca acest tip de Lumina este o expresie a constiintei si ca, in mod normal, e intalnita doar in timpul starilor profund alterate, de constienta – cum ar fi in anumite tipuri de samadhi (transa yoghina) sau in timpul contemplarii mistice. Iar explicatia este ca Lumina spirituala nu poate fi perceputa cu simturile fizice, ci doar prin intermediul celor mai profunde niveluri de constiinta.
Atunci cand Hathorii au spus, „interactiuni puternice intre materie si Lumina au loc in interiorul nostru”, se refereau deopotriva la lumina fizica si Lumina spirituala.
Asa cum se intampla cu toate lucrurile legate de oameni, felul in care fiecare dintre noi gestioneaza aceasta interactiune crescuta, dintre Lumina si materie, va fi deosebit de individualizat. Unii dintre noi par sa-si ridice nivelul de constiinta, altii par sa bata pasul pe loc si unii dintre noi par sa-si fi pierdut mintile. Contribuind la ciudatul amestec de irationalitate, un numar ingrijorator dintre noi pare sa innebuneasca de furie.
Hathorii sunt de parere ca, pe masura ce cresc aceste fluctuatii ale materiei in Lumina si ale Luminii in materie, vom remarca atat o accelerare a irationalitatii oamenilor, cat si a luminozitatii lor (adica o crestere a constientei spirituale). Iar lumea va fi prinsa in aceasta „balansare” a autodistrugerii si realizarii de sine. Din acest considerent – si din multe altele – ei considera ca va fi foarte util – daca nu obligatoriu – sa eliminam forme-gand si convingeri vechi.
Hathorii considera formele-gand si convingerile drept categorii diferite. Formele-gand sunt concepte referitoare la realitate, iar atunci cand o cultura accepta o forma-gand, ca fiind adevarata, aceasta devine o realitate unanim acceptata – indiferent daca forma-gand este sau nu, corecta.
Atunci cand incluzi o forma-gand, in perspectiva ta asupra realitatii, forma-gand devine convingere.
Metoda: pas cu pas
1. Imaginati-va si simtiti-va canalul central, ce trece prin axa centrala a corpului, din perineu, pana in crestetul capului.
2. Extindeti canalul central pana in punctul BA, de deasupra capului. Ca sa localizati acest punct, ridicati-va pentru scurt timp bratele, direct deasupra capului si uniti-va varfurile degetelor de la cele doua maini. Locul in care varfurile degetelor se ating este regiunea generala a punctului vostru BA.
3. In continuare, extindeti-va canalul central in Pamant, cat de departe vi se pare confortabil.
4. Concentrati-va atentia in interiorul canalului central.
5. Ascultati Meditatia acustica Aethos, in timp ce va focalizati pe canalul central. Incepeti sa lucrati mai intai cu versiunea de cinci minute, a meditatiei acustice, ca sa va familiarizati cu felul in care aceasta Metoda va e de folos.
6. In acest punct al Metodei, aveti doua optiuni.
Optiunea 1:
Prima optiune este sa va ocupati de o forma-gand sau convingere limitativa exacta, cu care stiti ca aveti de-a face. In timp ce va mentineti atentia in canalul central, dati voie ca energetica formei-gand/convingerii sa-si faca aparitia in interiorul canalului. Aceasta energetica vi se va infatisa in modalitatea sau forma senzoriala care va este fireasca. Prin urmare, se poate sa o vedeti sau sa o simtiti intr-un fel. E posibil sa o percepeti si in alt(e) fel(uri). Cand apare energetica, mentineti-va atentia asupra ei, in timp ce ascultati meditatia acustica. Daca mintea va hoinareste, aduceti-o inapoi. Continuati sa lucrati cu energetica, pana cand simtiti ca exista o senzatie de deschidere sau decizie, in zona in care s-a aflat energetica formei-gand/convingerii.
Pentru a lucra cu forme-gand/convingeri deosebit de dense sau adanc inradacinate, ar putea fi necesare, in mod sigur, cateva sedinte.
Optiunea 2:
A doua optiune e sa folositi Meditatia acustica Aethos, pentru a aduce energeticele unei forme-gand reprimate (sau inconstiente), in constienta voastra constienta.
Cu atentia focalizata in interiorul canalului central, observati ce anume apare. Atunci cand aveti senzatia unei energetice in canalul central, focalizati-va pe ea, cu intreaga voastra atentie. In final, acest lucru va va dezvalui forma-gand asociata energeticei respective. Atunci cand mintea va hoinareste, aduceti-o inapoi, la energetica.
E posibil sa va apara, in canalul central, mai multe energetice. In acest caz, alegeti intuitiv o energetica si lucrati cu ea, pana cand aveti senzatia de deschidere sau decizie, in zona in care s-a aflat energetica formei-gand/convingerii respective. Puteti reveni si lucra cu celelalte energetice pe care le-ati sesizat, intr-o sedinta ulterioara, daca sunteti dispusi sa faceti astfel.
Ca si la prima optiune, in mod sigur ar putea fi nevoie de mai mult de o sedinta, pentru a lucra cu forme-gand/convingeri dense sau adanc inradacinate.
Atunci cand veti avea senzatia unei decizii sau deschideri, veti sti ca forma-gand/convingerea a fost transformata. Daca nu o simtiti in zona in care s-a aflat energetica, continuati sa va concentrati pe locul in care a fost aceasta, ascultand mai departe Meditatia acustica Aethos, pana cand aveti senzatia clara a acestei deschideri sau decizii.
Daca nu aveti aceasta senzatie de finalizare, folositi Metoda intr-o alta sedinta, in scopul de a transforma mai departe, aceasta forma-gand/convingere.
Atunci cand ati transformat, in intregime, forma-gand/convingerea, veti simti ceva nou in voi. Si e foarte probabil ca veti avea o noua resursa mentala, emotionala si/sau spirituala, pe care nu ati avut-o inainte.
Daca forma-gand/convingerea e deosebit de densa (adica, persistenta) sau adanc inradacinata, e posibil sa fie necesar sa lucrati cu Metoda, de cateva ori.
Ganduri finale
Cred ca aceasta Metoda are puterea de a tese din nou tapiseria realitatii perceptuale, prin transformarea constienta a formelor-gand si a credintelor autolimitative.
Aceasta capacitate de a percepe lumea in feluri noi este, cred eu, unul dintre cele mai extraordinare (desi, adesea, neglijate) potentialuri ale noastre.
Puterea de a ne schimba realitatea perceptuala nu inseamna altceva decat puterea de-a ne reimagina pe noi insine si lumea.
Click aici pentru a asculta si/sau descarca Meditatia acustica Aethos. Nota: veti fi condusi la pagina cu Listening Agreement (acord de ascultare) si, odata ce ati citit si sunteti de acord cu conditiile de ascultare, veti avea acces liber la toate piesele audio. Defilati in josul listei, pana cand gasiti the Aethos Sound Meditation. Facand click pe acel link, veti avea acces gratuit la ambele versiuni, de cinci si respectiv treizeci de minute.
Daca sunteti nefamiliarizati cu mesajele planetare Hathor, ati putea descoperi ca prima lor mentiune despre Aethos este interesanta. O puteti gasi in Hathor Archives, sub titlul, Aethosul si starile non-duale de constiinta.
Informatii care nu au legatura directa cu acest mesaj
Calendarul lui Tom pe anul 2013 tocmai a fost postat pe website. In primavara acestui an, Tom va fi in Istanbul, Viena, Toulouse si Munchen. Pe 25 mai, va fi in New York, pentru un atelier de lucru de o zi, iar in octombrie va fi in Seattle, Washington, pentru un atelier de lucru de trei zile. Click aici pentru a-i vedea programul sau intrati pe sectiunea Calendar de pe adresa www.tomkenyon.com.
Transmissions of Light (Transmisii de Lumina), o noua inregistrare a sunetelor catalitice Hathor, e acum disponibila sub forma de CD sau mp3. Acestea sunt sedinte „live” de intonare, dintr-un atelier de lucru Hathor Intensiv, din 2011, constand in tonuri pur Hathoriene, care se concentreaza pe glandele endocrine si pe interfata dintre corp si minte. Pe acest CD nu exista discursuri, ci doar intonari de sunete. Puteti asculta extrase audio de pe acest CD, facand click pe linkul de deasupra sau accesand sectiunea Store de pe adresa www.tomkenyon.com
©2013 Tom Kenyon All Rights Reserved www.tomkenyon.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) https://www.facebook.com/profile.php?id=100083002270658 (1) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)