Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

sâmbătă, 9 februarie 2013

Incheierea transferului: respiratia finala PARTEA INTAI

Luna ianuarie a fost GREA.

Pe fascicule, trecerea de la 2012 la 2013 a fost foarte interesanta, insa orice în afara de gratioasa – pana în prezent, pentru cei mai multi. În ceea ce ma priveste, stiu ca imediat dupa solstitiu ma leganam pe marginea multumirii binecuvantate, deschizandu-ma în feluri pe care nu le-am crezut niciodata posibile si simtindu-ma de parca chiar urma sa-mi iau primul meu zbor constient, în taramurile ceresti… cand, în loc de asta, mama-tatal Dumnezeu mi-au servit o lovitura comandata în plan divin. Nu ca mi-au mai ramas asteptari, dupa 13 ani în care am fost privata de absolut toate placerile lumesti, insa moartea subita a mamei mele nu a fost deloc felul în care planuiam sa sarbatoresc sfarsitul acestei neplacut de lungi calatorii catre IUBIRE.

Paradoxal si în total contrast cu cosmarul meu personal, am primit din taramurile nevazute si niste informatii de un nou nivel, pe care sunt incantata sa le impartasesc… în mare parte despre urmatorii nostri pasi si un pic mai mult despre procesul pe care Consiliul Suprem Pleiadian l-a numit, în cel mai recent raport 5D, „programul de detensionare”.

(NOTA: Lasand sarcasmul deoparte, vreau sa valorific aceasta oportunitate, ca sa va impartasesc recunostinta mea sincera pentru toata IUBIREA ce s-a revarsat din aceasta comunitate, în timpul si dupa tranzitia mamei mele. Nu pot descrie ce a insemnat pentru mine sprijinul vostru, atunci cand fundamentul lumii mele s-a prabusit sub mine. Rugaciunile, viziunile, rabdarea si aptitudinea voastra de a sustine un spatiu atat de sacru pentru vindecarea mea a fost ceva coplesitor, în cel mai afectuos sens si sunt uimita si inspirata de fiecare dintre voi. Va multumesc pentru ca sunteti minunati.)

Detensionarea continua…

Mai intai de toate, am primit cateva emailuri de la persoane care se intreaba daca/cand incepe programul de detensionare pentru ele, iar parerea mea este ca daca sunteti atrasi spre aceste informatii, atunci sunteti undeva în spectrul acestui proces… ca stiti, la un nivel profund, ca va schimbati fizic si ca intinerirea si starea de bine chiar par a fi urmatorul pas logic. Asta nu inseamna ca acest lucru este evident tot timpul, ci ca exista un sentiment de fond, de certitudine, pe care unii il numesc gnoza, ca în sfarsit… chiar daca incet… corpul incepe sa conlucreze cu restul sinelui nostru minunat. Si retineti ca aceasta certitudine mai si fluctueaza, fapt ce va poate descumpani, insa aceasta este natura miscarilor cosmice ondulatorii ale frecventei 13/IUBIRII universale/energiei scalare, care ne este transmisa din centrul galactic si care indeparteaza toate straturile de reziduuri 3D restante.

Din ceea ce inteleg, pe baza informatiilor care mi-au fost oferite inainte de portalul 12:12:12, a 12-a spirala dimensionala a ADN-ului nostru a fost activata la poarta stelara tripla, iar pentru aceia care trec în aceasta viata prin „inaltarea biologica completa”… nu toata lumea are aceasta dorinta, dar se pare ca toti avem aceasta posibilitate de alegere… portalul eclipsei, dintre 13 noiembrie pana în 13 decembrie, a insemnat si activarea celei de-a 13-a spirale a noastre, stratul de acoperire sau spirala guvernanta pentru tiparul corpului nostru de dimensiunea a 12-a.

Reconectarea spiralei a 13-a constituie faza de reformatare biologica, ce permite ca focalizarea constiintei sa restructureze corpul uman… sa ne integreze sinele spiritual în celulele noastre, pentru ca sa putem intrupa fizic, esenta tiparului nostru divin, forma noastra desavarsita. – Cell Speak

Pentru aceia dintre voi care au intrebat cat va dura desfasurarea acestui proces, raspunsul scurt este… nu stiu. Inca nu „stiu” nimic, chiar si, în special, în privinta mea… mda, cu exceptia disconfortului, despre care am senzatia ca stiu foarte bine 8O… dar mi s-a spus ca „programul de detensionare este un set de evenimente relativ rapide (rapid dupa standardele lor)… care este în mod clar marcat de o vitalitate intineritoare si de flexibilitate interioara.”

Si doar pentru a clarifica, Counsiliul insista (chiar daca eu nu sunt total convinsa) ca pentru cei pregatiti, acest program de detensionare nu este identic cu procesul de purificare, de care am fost torturati ani de zile… în care corpurile mai dense au nevoie sa treaca prin perioade luuuungi de purificare si restructurare celulara ampla, insa detensionarea este mai degraba o forma de eliberare destul de rapida, a „partilor” dense din celule.

Iata cum explica ei, acest lucru:

Am vrea sa precizam ca exista o serie de intervale distantate intre ele, care vor conduce la concretizarea a ceea ce noi numim intinerire. Asta inseamna ca exista o serie de evenimente care conduc la punctul culminant al dez-imbatranirii si, desi experienta va fi diferita pentru fiecare, procesul este, în mare parte, identic.

Vrem sa spunem ca… exista cei care deja simt multa innobilare sufleteasca, sentimente de expansiune, bucurie, inocenta tinereasca, vitalitate si eliberare de lumea inferioara a formei. Apoi, sunt cei care simt detensionarea în etape – fiind atrasi în afara pentru o perioada lunga de timp – si ca pe un set de programe mai mici, individuale, de eliberare, care detensioneaza progresiv genetica umana 3D, readucand-o la modelul ADN-ului ei originar.

Modelul originar al ADN-ului (Dumnezeu) a fost activat, dar pentru ca aceasta esenta divina sa prinda radacini în forma fizica, trebuie ca mai intati sa va debarasati de tiparul vechi, cel care a fost determinat sa-si extraga hrana din reteaua falsa. Pentru acei oameni pentadimensionali activati, celulele lor trebuie sa se alinieze acum cu noile comenzi ale sistemului vostru de operare, actualizat. Asta reclama ca toate celelalte programe sa fie inlaturate din celulele voastre, pentru ca procesul de transfer sa se poata finaliza. (mai multe despre acest subiect, mai jos)

In cazul orientarii din urma, detensionarea este simtita ca un sentiment de libertate si expansiune, urmata imediat de o stergere. acest proces se repeta iasari si iarasi, dar nu e identic cu procesul continuu de purificare, din ultimii cativa ani. Este vizibil diferit, în sensul ca nu treceti printr-o mutatie de lunga durata, ci printr-o eliberare de scurta durata. Eliberarea de densitate apare sub forma insufletirii, a senzatiei de a va simti plini de viata… si ca raspuns direct la fiecare „val” codificat de detensionare… pe cand mutatia celulara este un proces foarte lent, care practic schimba structura acidului dezoxiribonucleic din fiecare celula, prin intermediul ciclurilor continui si repetitive de activare. – CSP (Consiliul Superior Pleiadian)

Asadar, din cate inteleg, diferentele cheie dintre detensionare si mutatie sunt durata si intensitatea. În raportul precedent, ni s-a spus sa ne asteptam la fluctuatii, caci vom intra si vom iesi din starea binecuvantata de multumire, pe masura ce celulele noastre se „desprind” de formele lor false de sustinere si, chiar daca procesul pare extrem de similar cu mutatia celulara (cititi: crancena), destinderea are loc în reprize, este mult mai scurta si/sau nu are gradul de disconfort al simptomelor din trecut. In unele cazuri, e posibil sa ne simtim provocati în plan fizic sau slabiti, dar conectati în plan emotional, mental si spiritual. In general, ar trebui ca simptomele sa inceapa sa fie resimtite ca fiind mai usoare, mai lesne de gestionat, mai docile si avand mult mai putina rezistenta decat în trecut, pentru cei care s-au destins.

Iar pentru cei care deja va bucurati de libertatea expansiunii mentionate (am senzatia ca acest grup este generatia mai tanara de Indigo/seminte stelare), Consiliul va roaga sa retineti ca acest proces include si eliberarea mai fara efort de corpul fizic, de corpul dorintei… nu in sensul ca nu vom mai nazui sa ne extindem, sa cream sau sa simtim cu sinele fizic, ci în sensul eliberarii de starea permanenta de nevoie, în timp ce suntem in forma 3D.

Cu alte cuvinte, sentimentele frumoase sunt doar inceputul…

Res(ins)piratia finala

Mi s-a spus de doua ori, asa ca este demn de mentionat faptul ca iesim din perioada de in-spiratie (retragere/vid/integrare), în care am fost din 21 decembrie si ca acum ne pregatim sa mergem cu urmatoarea ex-piratie, în ceea ce pleiadienii numesc o „perioada de mare expansiune, urmata de un alt strat de eliberare profunda”… din care, spun ei, partea de expansiune „va fi similara, ca natura, cu felul în care ne vom simti dupa echinoctiu”. Ma gandesc ca Jupiter, intrat de curand în miscare directa (30 ianuarie), are mare legatura cu aceasta miscare inainte, la care se refera ei.

Fiecare ex-piratie de schimbare va va aduce mai aproape de finalizarea biologica si fiecare in-spiratie va constitui perioada necesara echilibrarii. Pe masura ce imbratisati, acceptati si va abandonati acestor schimbari, va deschideti ca sa primiti din ce în ce mai multa forta vitala. De fiecare data cand va deschideti fata de adevarata voastra natura divina, va eliberati un pic mai mult de lumea pe care o lasati în urma voastra.

Aceste schimbari sunt stradanii sublime, vesele, ale sufletului! Corpul fizic se aliniaza cu corpul vostru divin, în timp ce fortele sacre de energie din interior se reunesc, ca sa va duca dincolo de planul lumesc, în campurile superconstiente ale Unimii. – CSP

Acestea fiind spuse, motivul pentru care consider ca ei ne fac constienti de aceasta energie ce avanseaza rapid este ca perioada de expansiune se pare ca va fi urmata de o alta perioada importanta de retragere si probabil ca ei nu vor ca noi sa fim dezamagiti. Banuiesc ca aceasta perioada de orientare spre interior va veni ca urmare a intrarii în miscare retrograda a planetelor Mercur si Saturn, de la sfarsitul lunii, care pare sa se sincronizeze destul de perfect, dat fiind ca vine chiar inaintea echinoctiului.

Se pare ca urmatoarele 8 saptamani vor fi: Expansiune… retragere… EXPANSIUNE!

De fapt, CSP chiar a confirmat ca urmatoarea perioada de retragere, ce urmeaza expansiunii, este clar legata de miscarea retrograda a lui Mercur, dar ei spun ca este legata si de in-spiratia necesara chiar inainte de finalizarea „transferului”. Se pare ca procesul de transfer a inceput la portalul 11.11.11, iar în acel moment mi-a fost descris ca „trecerea de la modelul 3D, la 5D… o impletire a inteligentei cosmice în corpul nostru fizic si transferul energetic de inteligenta Christica, din sinele superior, catre sinele nostru uman”.

Pleiadienii spun ca, în unele privinte, pentru unii oameni, urmatoarea perioada de retragere va fi ca ultima respiratie a corpului 3D, inainte sa incepem sa respiram total, pe cont propriu, din noul tipar (5D).

Ei o descriu astfel:

Este ca si cum veti trece de la un aparat de respirat artificial, la respirarea IUBIRII pe cont propriu, pentru prima data. Perioada de acum si pana la echinoctiu va va furniza cunostintele tehnice, mai multa intelegere si experienta viscerala de a respira IUBIREA, chiar inainte de eliberarea de corpul vostru 3D, asa ca va vom spune… ganditi-va la urmatoarea etapa, ca la un curs practic.

Adevarul este ca aveti tot ce va trebuie ca sa faceti tranzitia de la a respira aer, la a respira IUBIRE (adamantina), insa veti fi sprijiniti pe deplin, pana cand veti invata sa o faceti, pana cand veti simti cum creste în voi increderea autosustinerii… iar asta va varia de la un individ la altul. Dupa acest curs practic, ca sa spunem asa, veti fi lasati sa va descurcati singuri, ca sa va refaceti, din punctul în care a incetat sustinerea. Acesta este momentul în care veti trece prin in-spiratia voastra finala sau perioada de retragere, chiar inaintea finalizarii transferului… va fi o perioada de absorbire a resuselor voastre interioare, ca pregatire pentru manifestarea voastra.

Dupa echinoctiu, multi dintre voi… instructorii, ghizii si deschizatorii de drum ai noii omeniri… vor fi eliberati de viata 3D. La solstitiu se va produce un alt val de eliberare si asa mai departe, în miscarea de precesiune, cu fiecare echinoctiu si solstitiu, acum, ca sunt deschise portalurile inaltarii.

Incheierea transferului

Din perspectiva pleiadienilor, urmatoarele cateva saptamani care duc la echinoctiu sunt stabilite în primul rand pentru manifestarea noastra… manifestarea sinelui nostru fizic în lumea noastra fizica. Ei spun, foarte simplu, ca desi suntem inca intre lumi, la sfarsitul sfarsitului si inceputul inceputului, perioada echinoctiului finalizeaza definitivarea, astfel ca putem incepe sa ne cufundam în intregime în noile noastre inceputuri. Ei o numesc vremea în care sa spuneti la revedere multora din lucrurile pe cate le-ati cunoscut în planul terestru.

Asadar, daca inteleg corect aceste informatii, procesul de transfer reprezinta finalizarea calatoriei noastre spre 5D, apogeul, trecerea de la modelul muritor, la cel nemuritor, eliberarea de reteaua (falsa) 3D si reconectarea deplina cu divinitatea noastra si, din cate se pare, procesul de detensionare (detensionarea sau schimbarea radicala a geneticii umane 3D) conduce la incheierea acestui transfer pentru primul grup, în momentul sau în preajma echinoctiului.

Programul de detensionare la care ne-am referit este un program destul de extensiv, de cuprinzator, dar el e foarte natural pentru biologia voastra pentadimensionala… la fel de natural ca faptul de a respira. Ceea ce vrem sa intelegeti este faptul ca, datorita acestui proces biologic, are loc un progres de proportii incomparabile, care va avea ramificatii în fiecare domeniu din viata voastra. – CSP

Mai aflu ca, în urmatoarele zile, vom trece printr-o perioada de ragaz, ce va fi responsabila de faptul ca ne va duce de la densitate la divinitate… ca va fi o perioada de timp în care vom continua sa oscilam intre constiinta 3D si 5D si ca, dupa aceea, ne vom manifesta în totalitate în 5D.

Prin urmare, chiar daca vom fi simultan în 3D si 5D, mi se spune ca, dupa ce transferul se incheie, constiinta noastra nu va mai fluctua de la perspectiva 5D. Ceea ce inseamna ca nu vom mai fi readusi în mod psihotic inainte si inapoi, în adancurile si pe culmile polaritatii si ca stabilizarea noastra în noua retea va inlocui orice alte programe ale realitatii… ca ne vom stabiliza pe o singura prioritate, pe un singur program al realitatii, cel al constiintei Christice/Unimii. VA URMA

Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?Daca doriti sa va abonati la acest Newsletter, sunteti rugati sa intrati pe siteul www.editura- foryou.ro unde aveti, in partea dreapta, formula de inscriere. In acelasi timp, va anuntam ca am deschis siteul interactiv www.copiii-indigo. ro, la care va invitam sa participati si unde veti gasi materiale interesante despre voi si copiii vostri. Va asteptam cu drag.

Pentru dezabonare, trimiteti un e-mail gol la adresa

editura_foryou-unsubscribe@yahoogroups.com, cu confirmarea ulterioara a cererii de dezabonare, folosind un simplu Reply la acel mesaj. (va rog sa fiti atenti, pentru ca, din motive pe care nu le cunosc, apar spatii intre cuvintele adresei, si nu o mai puteti folosi. Prin urmare, stergeti spatiile)

Pentru a gasi arhiva de mesaje accesati http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/messages

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (66) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)