Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

miercuri, 20 februarie 2013

Set de instrumente pentru Vechiul Suflet – 2013

Un mesaj de la Kryon prin Lee Carroll (ii multumim Alexandrei)

[Lee Carroll este autorul cartilor Copiii Indigo, Copiii Indigo dupa 10 ani, Drumul spre Acasa si a multor carti de channelling cu entitatea numita Kryon] http://www.editura-foryou.ro/index.php?p=publicatii&autor=113, http://www.editura-foryou.ro/index.php?p=detalii&carte=191

Salutari, dragilor, sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Ori de cate ori facem asta, sunt unii care se intreaba „Omul ramane si el in corpul lui?” [vorbind despre Lee].

Sigur ca ramane, dar constiinta sa se imparte. Ei bine, vor spune altii, asta inseamna ca ar avea nevoie de un psiholog. [rasete] Dar nu este genul ala de impartire. Oricare dintre voi are capacitatea de a face ceea ce vedeti aici, dar nu neaparat sub aceeasi forma. Exista o noua energie care incepe sa se formeze pe planeta si noi incepem sa discutam treptat despre ea. Daca am ajuns aici, ar fi bine daca ati revedea ultimul mesaj transmis.

El cuprinde informatii care au legatura cu mesajul de astazi. Cu o saptamana in urma, v-am dat informatii despre lucrurile la care va puteti astepta in aceasta era noua. Cu cateva saptamani inainte de asta, v-am vorbit despre inventiile pe care sa le asteptati. Dar, in procesul evolutiei umane, este inevitabil ca unii dintre voi sa faca channelling. Acest tip de channelling nu trebuie facut in public sau in fata altor Fiinte Umane. Il puteti face doar pentru voi. Poate fi ceva de genul a ceea ce numeati inainte „scriere automata”, dar mai diferit. Apropo, nu e nimic automat in ea.

Nu este ceva ce se intampla, pur si simplu. Este vorba despre voi, care faceti un pas deoparte si in intimitatea existentei voastre, gasiti partea sacra din voi si puteti transmite ceea ce se afla in interiorul vostru. Unii dintre voi nici macar nu vor gasi o entitate cu un anumit nume, ci vor incepe sa transmita diverse parti ale divinitatii lor. O veti numi channelling, dar in realitate este o comunicare cu Sinele Superior . Este vorba despre voi care intra in contact cu nucleul sufletului care sunteti tot voi. Dar va arata ca si channelling-ul si asta va fi. Urmatorul pas in evolutia umana este in interior, nu spre exterior, deoarece dezvoltarea speciilor umane va fi legata de ceea ce poate face creierul in colectiv, cu intregul ADN al corpului. In interiorul corpurilor voastre, exista mai mult de 100 de trilioane de piese de ADN si ele sunt toate identice si numai cu amprenta voastra.

Toate sunt legate sau impletite. Toate prezinta impreuna un camp comun, ca si sufletul care sunteti [Merkaba voastra]. Comentariu Ati terminat cu vechea energie si totul se recalibreaza. V-am spus saptamana trecuta, la ce sa va asteptati acum. Are insa loc o eliberare si voi incepeti sa o simtiti. Aceasta eliberare va fi insotita de niste anomalii – si veti vedea asta, in curand. V-am spus ca printre anomaliile eliberarii exista niste energii intunecate ale Pamantului, care isi dau seama ca au pierdut batalia. Este ultima inclestare, daca vreti, a unor procese energetice vechi, care isi vor ridica capetele pretinzand ca detin controlul – fara sa fie, insa, asa. Le veti vedea cum sunt repinse, din cauza lipsei de sprijin din partea populatiei – probabil, pentru prima data in istoria Omenirii.

Set de instrumente pentru Vechiul Suflet - 2013 Astazi va vom da potentialele si va vom spune unele lucruri pe care le vedem la orizont. In plus, va vom arata unele potentiale care nu sunt neaparat cele mai puternice, dar care se afla, cu adevarat, acolo. Asta este ceva nou, pentru ca va arata ce anume „se coace” in fundal si ar putea influenta sau nu omenirea, in acest moment. Facand asta, veti vedea libera alegere in actiune. As dori sa incep prin a repeta si a continua subiectul transmisiunii de saptamana trecuta. Astazi va vom da un set de instrumente pentru 2013, alacatuit din cinci puncte. Va vom da cinci puncte spre care sa va indreptati atentia, ca sa spunem asa. Acestea vor fi lucruri de care unii dintre voi vor avea nevoie, iar altii, nu.

Asa ca am mai spus-o de multe ori. Daca v-ati acordat la asta, nu conteaza cat va arata ceasul sau ce spune calendarul, noi stim cine sunteti. Cunoastem potentialele sufletului vostru evoluat, care asculta acest mesaj si ca acel potential se afla chiar in fata noastra. Ne aflam in contact cu Sinele vostru Superior si va cunoastem planul. Suntem in contact cu ceea ce ati crede ca este o atitudine prestabilita, de a face ceva sau nu. Stim si asta. Asa ca, daca ascultati acest mesaj sau il cititi, sunteti chiar acolo unde va este locul. Curatatea caii Exista multe lucruri care sunt programate sa se intample si care au fost programate dintotdeauna sa se intample, dupa depasirea jalonului [2012].

 Energia lui 2012 continea multa frica si ea a trecut acum. Asa ca, terenul energiilor a fost intr-un fel curatat, ati putea spune. Atunci cand va uitati la aceste lucruri, dintre care unele va pot parea ezoterice, sunt onorate unele atribute ale schimbarii. Chiar acum, acestea ar fi reprezentate de precesia echinoctiilor si de punctul median. Va aflati deci, chiar acum, in mijlocul tranzitiei si va vom oferi cinci articole de care aveti nevoie in setul vostru de instrumente, atunci cand traiti tranzitia catre aceasta energie noua. Toleranta Numarul unu este toleranta. Acum le voi vorbi sufletelor vechi si atunci cand vorbesc despre toleranta, ma adresez, in mod special, sufletelor vechi. Suflet vechi, ai fost tolerant multa vreme. Ai fost tolerant cu vechea energie si a trebuit sa coexisti cu multe lucruri cu care nu aveai nimic in comun. Acum iti voi cere sa mai fii tolerant cu inca unul, pentru ca unii dintre voi nu stiu ce urmeaza sa se intample, in continuare.

Unii dintre voi urmeaza sa se indeparteze de traditie si sa ii irite pe ceilalti. Cel mai bun mod in care putem explica asta este printr-un exemplu. Sa spunem, de pilda, ca ai fost vindecator timp de treizeci de ani si ca ai o procedura care functioneaza. Ai energii cu care ai lucrat si stii ce faci. Dintr-odata, tocmai atributele energiei din jurul tau incep sa se rescrie. Unele dintre lucrurile care reprezinta nucleul esentei a ceea ce ai facut si ai fost invatat, incep sa se schimbe. Dar tu nu vei fi de acord cu aceasta schimbare, pentru ca anumite lucruri ti-au mers timp de ani la rand! Nu vei vrea sa crezi ca pot exista schimbari, pentru ceva atat de corect si de confortabil. Prejudecata pe care o vei avea ca si suflet vechi, va fi foarte evidenta. Vei spune: ”Nu, nu poate fi corect. Trebuie sa faci intotdeauna asa. Am facut asa ani de-a randul si spiritul m-a onorat intotdeauna, prin felul in care aceste lucruri au functionat.” De unde sa stii? Cum sa-ti dai seama de existenta schimbarilor? Primul lucru este sa fii tolerant cu toate lucrurile despre care obisnuiai sa crezi ca sunt intr-un anumit fel, pentru ca aceste lucruri sunt primele care se vor schimba.

Urmatorul pas este sa treci la puteri noi, intuitive. Semnalele intuitive pe care le primesti in munca ta spirituala, care iti indica ce sa faci intr-o procedura si cu care ai lucrat timp de ani la rand, continua sa fie semnalele pe care sa te bazezi. Chiar si cel care transmite prin channelling s-ar putea sa se confrunte cu unele paradigme noi, cu care sa aiba de lucrat. Odata cu noua energie, relatiile dintre corpul omenesc fizic si ceea ce numiti corpul inteteligent si Sinele Superior vor incepe sa se schimbe [se recalibreaza modul in care comunica intre ele].

Multi nu vor asculta insa la nimic nou. Vor continua sa se indrepte catre ceea ce functiona inainte si nu se vor „acorda” la nimic ce ar putea fi diferit. Cai cuantice, pe care le puteti numi neuronale, vor incepe sa fie construite intre sinele corporal si sinele inteligent. Asta inseamna ca unii dintre voi incep sa inteleaga conceptul de a fi capabil sa vorbesti cu propria ta structura celulara si sa primesti feedback. S-ar putea sa existe, de exemplu, unii dintre voi, care sunt preocupati de kinetoterapie si care sa spuna: „Nu, nu. Trebuie sa faci intr-un anumit fel. Am facut asa de zeci de ani. Asa se face.” Un tanar Lucrator intru Lumina ar putea spune: „Ei bine, eu o pot face altfel si fara niciuna din procedurile pe care le-ai folosit tu, in trecut.” Asadar, unii dintre voi vor trebui sa fie mai toleranti si mai deschisi la minte, fata de noile proceduri sau cele care rescriu vechile proceduri prin care ati supravietuit .

Daca nu o faceti, evolutia planetei Pamant va fi incetinita, pentru ca s-ar putea chiar sa apara o sciziune in vechile suflete si ceea ce cred … intre metafizica „veche”si cea „noua”. Asadar, va cerem toleranta celor care sunteti parte din procese, proceduri, invataturi si sisteme pe care le-ati folosit ani la rand. Inainte sa judecati sau sa vorbiti intr-un mod critic, despre ceea ce credeti ca este adevarul vostru, priviti la frumusetea Pamantului aflat in evolutie. Priviti la frumusetea unui suflet vechi, care poate incepe acum sa isi revendice lucrurile despre care am spus intotdeauna ca le veti putea face. Timp de 23 de ani, partenerul meu v-a spus ce va putea fi posibil. Acum sunteti gata sa o faceti cu adevarat. Acesta a fost numarul unu. Rabdare O vom spune din nou, ca si saptamana trecuta: Rabdare. Atributele despre care vorbim vor lua ceva timp.

Saptamana trecuta v-am spus povestea fermierului amator, care planteaza seminte si a doua zi dimineata, fuge afara sa vada cat au crescut, doar ca sa observe ca evolutia este mult prea inceata pentru a fi observata. Asa vor parea ca se misca lucrurile – prea incet. Veti urmari stirile, va veti urmari guvernele, veti urmari pamantul si unii dintre voi vor spune: „Ei bine, nu vad mare diferenta.” Este asemenea semintelor – nu le poti vedea crescand cu adevarat. In schimb exista o schimbare lenta, metodica si constanta, a constiintei. Unele schimbari nu pot fi obtinute, pana cand nu moare vechea energie. Altele nu se pot realiza, pana cand cei raspunzatori de vechile energii nu se mai ocupa de ele. Unele nu vor iesi la iveala, pana cand tinerii vor ajunge in pozitii de conducere – si chiar acum, unii dintre vor spune „Dar dureaza prea mult, Kryon”. Ce avem nevoie sa faci, dragule, cu ajutorul setului de instrumente pe care ti-l punem la dispozitie, este sa intelegi ca a te afla aici ca si suflet vechi, reprezinta hrana si lumina de care au nevoie plantele pentru a creste. Nu poti sa renunti, pur si simplu, si sa spui „Am asteptat destul si nu mai vreau sa mai trec prin alti 18 ani.” Imaginati-va lucrurile astfel, dragilor: Aveti acum stropitoarea pentru seminte, dar, pana in 2012, aceste seminte nu au existat! Vechile energii scad si acum nu numai ca aveti semintele, dar aveti si o stropitoare cu care sa le udati! Asadar, treziti-va in fiecare dimineata si udati si iar udati.

Ascultati: cei care vor veni dupa voi, vor incepe sa vada intreaga recolta. Acesta este urmatorul instrument din trusa voastra – intelegerea si toleranta pentru lucrurile pe care nu le intelegeti. In noua paradigma vor exista lucruri la care nu v-ati asteptat si s-ar putea sa va uitati la ele si sa spuneti: „Nu se poate”, fara sa intelegeti ca asa au stat lucrurile, tot timpul. Adaptarea atitudinii Sa va vorbesc despre numarul trei, adaptarea atitudinii. Unii dintre voi incepeti sa faceti legatura intre unele lucruri pe care le-a spus Kryon in trecut. Cu ani in urma, am transmis o informatie pe care atunci nu ati inteles-o, dar acum s-a copt si puteti incepe sa o intelegeti. V-am dat aceasta fraza: „Cand toata lumea poate vorbi cu toata lumea, nu vor mai putea fi secrete.” In societatea voastra pamanteasca actuala, aceasta a devenit acum ceva numit crearea de retele de socializare. Chiar si inainte ca acest termen sa existe, v-am vorbit despre el.

Va veni o vreme cand, pe planeta, toata lumea va putea vorbi cu toata lumea, instantaneu. Puteti vedea in ce mod dezarmeaza acest lucru, vechile paradigme ale comunicarii? Vedeti cum poate acest lucru dezarma informatiile incorecte? Vedeti cum poate dezarma drama si neadevarul? Cand toata lumea poate vorbi cu toata lumea – asta se intampla! Asadar, tehnologia v-a dat inceputul unui lucru pe care unii dintre voi, in special cei mai in varsta, il privesc si nu stiu ce sa faca cu el. Spuneti „este o chestie a celor tineri” As vrea sa va schimbati atitudinea, in aceasta privinta. Lasati o persoana tanara sa va arate ce puteti face si cu cat de multi prieteni puteti vorbi deoadata, in acelasi timp. Lasati-i sa va arate ce se intampla, atunci cand vor sa comunice ceva si pun acel ceva intr-un loc anume si, dintr-o data, sute de oameni il afla instantaneu.

 Este o noua paradigma a modului in care Fiintel Umane vor comunica. Doresc sa va spun spre ce anume va conduce asta, intr-un final, deoarece crearea de retele de socializare nu are limite. Ce se intampla atunci cand un tanar izraelian vorbeste cu un iranian sau un pakistanez, despre ceva ce au vazut pe dispozitivele lor de socializare. Ideile zboara dincolo de granite, intr-un mod nemaiintalnit pana acum. Ce se intampla cu acest amestec de prieteni aflat intr-o paradigma tehnica in care sute de oameni pot comunica intre ei instantaneu, poate intr-o tara in care nu au mai facut asta, inainte? Rezultatul? Ii vor intelege mai bine pe cei care despre care doar au auzit sau despre care li s-a vorbit. Acum ii pot vedea si ii pot auzi si vor sti ca vor cu totii acelasi lucru!

Aceasta este o noua paradigma a comunicarii – dar, mai mult decat atat, ea devine o cale a viitorului, prin care toata lumea poate cunoaste totul, cu exactitate si aproape instantatneu. Va constitui unul dintre catalizatorii pacii pe planeta. E mai mult aici decat se poate vedea cu ochiul liber, dragilor si atitudinea voastra este totul. Pentru ca, daca va uitati la toate astea si spuneti „Ei bine, e doar un moft pentru cei tineri”, daca asa sunteti, atunci ati pierdut ideea cu totul. Lasati un tanar sa va explice ce pot face si lasati becul sa vi se aprinda in minte, pentru ca aceasta este evolutia speciei umane aflata in desfasurare si lucrurile astea nu vor disparea niciodata. Daca nu va plac toate astea, atunci retelele de socializare vor deveni si mai dificile pentru voi! Va spunem asta, cu umor. Va veni o zi cand asa vor fi toate lucrurile. Va fi imposibil sa fii sihastru. Vei avea mereu mai multi prieteni decat ti-ai putea inchipui vreodata ca este posibil.

Acestea sunt lucrurile pe care va cerem sa le asteptati, dar cu bucurie – si va fi nevoie sa le vedeti intr-un mod diferit si sa va adaptati. Acesta a fost numarul trei. Corpul fizic Numarul patru este corpul vostru fizic, care trebuie sa se recalibreze datorita acestei noi energii. Si va face asta, indiferent de ce vreti voi. Ti-ai declarat intentia de a ramane, dragule. Ti-ai dat, prin urmare, permisiunea pentru a fi supus schimbarilor chimice ale fizicului. Pentru unii dintre voi, asta se numeste boala – dar nu este. Este doar un dezechilibru chimic, temporar. Ce va vom spune in continuare este ca unii dintre voi veti trece prin ceea ce ati crede ca sunt incercari in plan fizic. Sunt unii dintre voi care asculta sau citesc asta si care deja trec prin asa ceva. Acum intelegeti despre ce este vorba. Intr-un fel, va fi o evolutie mai rapida decat credeti, pentru ca ii va afecta pe cei care au ales sa stea si sa treaca in aceasta noua paradigma. Trecerea in aceasta noua energie este dificila. S-ar putea chiar sa determine un anumit stres al chimiei corpului, atunci cand acesta se recalibreaza.

 Asa ca, atunci cand se intampla ceva de genul acesta, veti sti despre ce vorbesc – si, cand se intampla, nu va temeti. Asa ca va facem o provocare: Sarbatoriti dezechilibrul! Fie ca este in structura voastra musculara sau in intestine sau in orice alt loc in care nu stiti de unde a aparut, va provoc sa spuneti: „Multumescu-ti Tie Doamne, pentru ca ma recalibrez, pentru ca evoluez si stiu de ce.” Trebuie sa ramaneti dragilor si sa udati plantele. Veti intelege ce spun, pentru ca, in curand, se vor intampla unele lucruri neasteptate. Schimbarea felului in care merg lucrurile Cu numarul cinci voi fi foarte precaut si voi schimba o paradigma a modului in care transmitem prin channeling. Timp de 23 de ani, v-am adus informatiile care aveau cel mai inalt potential care exista in supa de potentiale pe care le-am deslusit in jurul vostru. Aceste lucruri devin, intr-un final, realitatea voastra, pentru ca ele reprezinta alegerea voastra libera si noi stim ce ganditi.

Noi stim care sunt potentialele, pentru ca stim prejudecatile si vedem toata omenirea ca pe un intreg. Potentialele sunt energie si asta ne da capacitatea de a face proiectia viitorului vostru, pe baza modului in care lucrati cu aceste potentiale. Am facut asta, multa vreme. Cu douazeci si trei de ani in urma, v-am spus despre nenumaratele lucruri care aveau potentialul sa se intample – si acum ele sunt realitatea voastra. Acum insa, ma voi indeparta de la acel secanariu si va voi da un potential al Pamantului, care nu este cel mai puternic. Va voi spune despre o Fiinta Umana, care are ceva de ales. Acest potential este de numai 50 la suta.

Dar va voi explica acest potential la care nu va asteptati. Este legat de o paradigma care incepe sa se schimbe. Sa vorbim despre Coreea de Nord. Acolo este un conducator nou si tanar. Exista potentialul ca el sa nu auda absolut nicodata despre acest mesaj, asa ca pot vorbi liber despre el. El se confrunta cu o dilema, pentru ca este tanar si stie despre diferentele de energie din tara lui. Le simte. Mostenirea tatalui disparut ii sta pe umeri si toti cei ce il inconjoara se asteapta ca el sa fie o clona a acestei mosteniri. Se asteapta de la el sa continue asa cum a fost invatat – si sa faca Coreea de Nord mareata. El incepe insa sa se gandeasca. Vrea cu adevarat sa fie un mare conducator, sa fie auzit si vazut si sa isi lase amprenta asupra istoriei Coreei de Nord. Tatal sau i-a aratat ca asta este foarte important. Asa ca, isi pune o intrebare: Ce anume il face pe un conducator al lumii, sa fie mare? Sa punem intrebarea aceasta, cuiva dintr-o paradigma mai veche a Pamantului – una valabila, nu cu multa vreme in urma. Ar trebui sa fie un expert si unul de succes. Este un exercitiu posibil, sa intrebi pe cineva din trecut, care se pricepe.

Vom pune intrebarea unui om pe care il cunoasteti si al carui nume este Napoleon. Pentru noi, asta s-a intamplat ieri si unii dintre voi erati prezenti. Daca l-ati intreba pe Napoleon : „Ce il face pe un conducator al lumii, sa fie mare?”, el v-ar raspunde „marimea armatei sale, ce suprafata poate ocupa in mod eficient, avand anumite resurse si un anumit numar oameni” si „importanta sa este determinata de numarul de cetateni care il numesc imparat sau rege, cate taxe poate impune si cat de multi se tem de el.” Nu numai ca aceasta era realitatea lui Napoleon, dar el avea si perfecta dreptate, in contextul energiei din care facea parte in acea perioada. Asadar, Napoleon a trecut de la conducator al lumii, la general si la prizonier si inapoi. A realizat aproape tot ce si-a propus sa faca. Priceperea lui era evidenta si va mai amintiti numele lui, si in zilele noastre. A fost faimos. Ce face ca un conducator al lumii sa fie mare?

Ce incerc eu sa va arat este diferenta de gandire dintre atunci si acum. Exista anumite optiuni pe care le are aceasta tanara Fiinta Umana, aflata in evolutie si care ar putea schimba totul pe planeta, daca ar dori asta. Tatal sau i-ar spune acestui baiat, ca maretia unui conducator este determinata de potentialul de putere al rachetelor sale sau de cat de aproape se afla de obtinerea unei arme nucleare sau de cat de puternic se impotriveste puterii vestului sau de cat de mult poate sa continue sa agraveze sau sa zgandare drama, pentru ca tara sa mica sa fie observata si temuta. Tatal sau i-ar spune ca aceasta este mostenirea sa – si ca asta i s-a spus toata viata. Tatal lui a facut ce a trebuit si s-a inconjurat de sfatuitori, care apoi au trecut la fiul sau. Acum, exista 50% sanse sa se intample ceva acolo, dar acesta nu este un potential puternic, dragilor. Eu va supun acest lucru atentiei, pentru a urmari cum vor merge lucrurile – fie intr-o directie, fie in cealalta. Pentru ca, daca fiul va continua sa mearga pe urmele tatalui sau, este sortit esecului. Energia de pe Pamant il va vedea ca pe un element vechi si va fi considerat nebun.

Daca, insa, reuseste sa inteleaga, ar putea deveni cel mai faimos om de pe planeta… ceea ce si-a dorit, de fapt, tatal lui. Daca ar fi sa ii dea un sfat acestui om, iata ce i-ar spune Kryon. Ca ar putea deveni cel mai mare conducator pe care l-a cunoscut vreodata aceasta lume, pentru ca, ceea ce face acum, va fi ceva ce lumea va vedea ca fiind punctul de demarcatie fata de vechile cai. Pe langa asta, ceea ce face acum, va ramane pentru totdeauna in cartile de istorie si ca, datorita tineretii sale, are potentialul sa supravietuiasca tuturor conducatorilor actuali ai planetei. Asadar, va avea parte de faima, mai mult decat oricare altul. I-as spune asta: Spune-le granicerilor sa plece acasa. Saluta sudul si incepeti sa unificati Coreea de Nord si de Sud, intr-un mod despre care nici un profet din trecut nu a spus ca s-ar putea intampla. Permite-le celor doua tari sa fie separate, dar sa fie doua parti ale unei singure familii coreene mari, cu libertatea de a calatori si de a face schimburi comerciale. Pune bazele unor aliante cu Vestul si arata-le ca te tii de cuvant.

Renunta la programul de rachete, pentru ca nu vei avea niciodata nevoie de ele! Aceasta va aduce o bunastare la care oamenii din Coreea de Nord nu s-ar fi asteptat! Vor avea sustinere economica, scoli, spitale si mai mult respect, decat oricand, pentru extraordinarul lor conducator. Rezultatul va fi o mare faima si glorie pentru fiu, asa cum tatal nu a reusit niciodata sa aiba, ceva despre care lumea va vorbi timp de sute de ani. Ar determina Natiunile Unite sa se scoale in picioare si sa aplaude la intrarea fiului, in Marea Adunare. Eu l-as intreba: „Nu ti-ar placea asta?” Nu vi se pare evident, celor mai multi dintre voi? Ar putea obtine faima instantaneu si ar putea fi vazut ca fiind cel care a facut diferenta, punand inceputul unui lucru uimitor. Dar, urmariti-l. Are de facut o alegere care nu este deloc simpla. Are inca sfatuitorii tatalui sau dar pe unul l-a dat deja afara. S-ar putea sa inteleaga, sau nu. Sunt 50% sanse.

Dar va spun ca daca el nu o va face, cel care ii va urma o va face, cu siguranta. Pentru ca este atat de evident. Va aratam asta, pentru a intelege ca acesta este sensul de evolutie al speciei umane. Este intelegerea treptata a faptului ca a pune lucrurile laolalta, reprezinta raspunsul la toate, in loc sa le separi sau sa le cuceresti. Cei care incep sa promoveze compromisul si incep sa creeze aceste energii care nu au mai existat niciodata pana acum, vor fi cei ce vor ramane in amintire. Dragilor, se va intampla in conducere si politica si afaceri. Este o noua paradigma. Acesta este instrumentul: intelegerea ca realitatea la care va ganditi, nu mai functioneaza. Nu stiti ce nu stiti. Dar puteti totusi sa planificati lucrurile care vor urma si pe care nu le cunoasteti, daca stiti cum urmeaza sa se schimbe energia. Este ca si cum ati conduce pe un drum despre care vi s-a spus ca se va largi si pe care traficul va incepe sa curga liber, in curand. Credeti si va pregatiti pentru asta.

Nu stiti cand o sa se intample si nu stiti cum – dar, cand se va intampla, sunteti pregatiti si veti rasufla usurati, spunand : „Stiam ca asa se va intampla.” Asa ca incheiem acest subiect. Acum puteti urmari ce urmeaza sa faca acest tanar. Daca este destul de destept sa vada noua energie, asa cum poate sa o vada, va deveni probabil unul dintre cei mai iubiti conducatori ai lumii. Va fi vazut ca fiind foarte intelept pentru varsta lui si cu o faima pe care nimeni nu o va putea egala. Dar energia veche este puternica si semnalele dramei si fricii asijderea. Treptat, vor exista oameni care vor incepe sa inteleaga si sa vada ca unificarea este raspunsul tuturor lucrurilor.

Oricat de greu le este inamicilor sa se uneasca, aceasta va insemna supravietuirea lor, pentru ca daca vor continua asa cum au facut pana acum, vor muri facand asta. Vechea energie nu va mai putea sustine vechile cai. Fiti atenti. Se va intampla mai curand decat va inchipuiti. Incheiem, spunand acelasi lucru cu care am mai incheiat si inainte. Fiinta Umana, nu te teme de ceea ce vei vedea, pentru ca vechea energie se va zbate si va muri greu, ea nu se va indrepta spre asfintit cu usurinta si cu capul plecat. Va fi o lupta. Va ofer aceasta metafora. Veti vedea si veti sti, atunci cand veti vedea .

Asa ca, intelegeti si nu va temeti. Va exista o perioada de recalibrare si adaptare, pe masura ce Pamantul se va misca spre o energie, ca si cum ar trece de la umbra la soare. Orasul de pe deal incepe incet, sa se arate. Noul Ierusalim.

Si asa este.

Kryon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)