Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

joi, 14 martie 2013

Energeticele noului proces de creare PARTEA A DOUA (ii multumim Anei Nicolai)

Pleiadienii imi spun ca energiile care vin prin acest prim echinoctiu de dupa 21 decembrie, realmente vor deschide brusc si larg usile, pentru a permite ca noile noastre puteri co-creative sa se impamanteze mai din plin în dimensiunile fizice. E posibil ca deja sa remarcati ca magia voastra de-a materializa creste, dar pentru ca stationam, chiar nu ajungem nicaieri, atunci cand calcam pe acceleratie. Temporar, asta ar putea produce efectul de orgasm fara ejaculare, dar mi se spune ca in aprilie/mai, o mare parte din acea magie va incepe sa prinda forma fizica.
 
În restul lunii martie, vom face tranzitia în acest nou taram al experientei umane, pregatindu-ne pentru ceea ce pleiadienii numesc „aventura a nenumarate vieti… care va fi accelerata de un val de transcendenta, ce se va revarsa asupra fiecaruia dintre voi, pe masura ce incepeti sa actionati în intregime, în cadrul energeticelor noului proces de creatie.”
În ultimii cativa ani, mi s-a spus de multe ori ca aptitudinea de-a lucra cu energeticele noului proces de creatie face parte integranta din trusa de instrumente a noului om… ca aceste aptitudini fac realmente parte din noua noastra structura celulara. Aceste capacitati vin odata cu sistemul de operare a esentei cristaline, fiind aceleasi (tehnologii biologice) pe care stramosii nostri le cunosteau bine. În plus, mi s-a explicat ca va trebui sa ne reamintim cum sa folosim si sa cizelam aceste aptitudini si se pare ca asta e ceea ce initiaza perioada de la echinoctiu, pana la solsitiu.
 
În trecut, v-am spus ca, în cele din urma, veti tanji sa creati avand un nou set de instrumente si ca aceste noi instrumente vor fi la dispozitia voastra, foarte curand. Ele nu sunt de fapt instrumente noi, în sine, ci doar au fost revendicate de acei pionieri ai constiintei cosmice… cei aflati în fruntea acestei inaltari spre libertatea omeneasca. – CSP
Acestea fiind spuse… si pentru ca acest nou sistem – sau aptitudine de creatie – sa functioneze pentru noi… mi se aminteste ca inima noastra trebuie sa cante în acord cu cantecul IUBIRII Universale (528 Hz).
De fapt, recunosc ca m-am inselat. Nu numai ca inima noastra trebuie sa cante în acord cu freamatul universului, dar la fel trebuie sa faca si fiecare celula din fiinta noastra. Aceasta rezonanta celulara este, intr-adevar, ceea ce ne armonizeaza cu fortele universale de creatie… este codul cheie care deblocheaza si activeaza inteligenta din noi si din jurul nostru, pentru a exercita autoritatea noastra.
Acest extras din programul electronic Cell Speak™ spune totul:
„Frecventa de 528 Hz, a IUBIRII, este o premisa obligatorie pentru co-creare, în sensul ca nu puteti co-crea cu fortele universului, fara sa va acordati la aceasta rezonanta. Aceasta frecventa este codul-cheie universal, necesar accesarii acestui nivel profund de putere si inteligenta.” – Cele Sapte Surori
Cei aflati în fruntea noii omeniri sunt primii care vor atinge coeficientul IUBIRII (universale)… frecventa de 528 Hz… rezonanta biologica a maestrului inaltat si codul activarii Sursei, necesare pentru a prelua comanda particulei adamantine.
 
Asta inseamna ca fiecare dintre celulele (v)noastre individuale, care (va) ne alcatuiesc intregul organism uman, incep sa preia fizic, radianta IUBIRII universale… cea pe care o putem simti ca radiatie de fericire, o iubire-extaz ce vine în valuri si care se revarsa asupra corpului emotional si fizic, cu atata putere, incat trebuie impartasita. Aceasta IUBIRE-energie ce reverbereaza în afara e imposibil de stapanit si este, în esenta ei pura, ceea ce produce miracolele fizice care provin din comanda particulei adamantine, precum si din inteligenta necesara restaurarii fiecarei celule din fiinta (v)noastra, la modelul ei divin, original de perfectiune.
Cu alte cuvinte, frecventa de 528 Hz este Codul Sursei… cheia de intrare, necesara accesarii campului punctului zero al potentialului Sursei…sursa INTREGII energii. Cei care ating aceasta rezonanta celulara sunt cei carora li se va acorda acces la univers, la particula adamantina, la co-creatie. În esenta, (veti utiliza) utilizati vibratia IUBIRII, ca pe o cale de a obtine acces la elixirul universal al creatiei.
Considerati-o astfel: IUBIREA universala este cainele de paza, care apara nestematele pretioase ale creatiei! – Cele Sapte Surori din Pleiade

Inima si mintea
Dorim sa precizam ca gandul este aspectul guvernant al creatiei, în 5D. Stim ce ganditi acum … ca inima este inteligenta care va guverneaza, dar am dori sa lamurim aceasta relatie simbiotica, astfel incat sa aveti o intelegere mai ferma, a ceea ce este necesar pentru a va materializa acum, dorinta inimii.” – CSP

In trecut (3D), am creat potrivit planului nostru karmic… adica, creatiile noastre au fost materializate prin vointa corpului nostru dorinta inferioara (egotic), cel care se percepe ca fiind separat de intregul a cine suntem. Acum, in aceste energetice noi/superioare, cu care suntem la curent, invatam cum sa cream potrivit dorintelor noastre divine (esentei autentice)… în care corpul nostru-dorinta devine un canal curat, prin care curge divinitatea noastra. (Imi place sa il consider spatiul în care dorinta egoului intalneste inspiratia divina… observand ca AMBELE exista aici)
Creatia via divinitate mi-a fost explicata, partial, ca materializare via unime. Acest nivel de creatie este atotcuprinzator… insemnand ca el nu poate fi separat (ca in dualitate) sau compartimentat… fapt ce reclama ca, inauntrul nostru, sa fim completi, intregi si aliniati cu Sursa puterii noastre superioare, pentru a chema inteligenta (IUBIREA) universului, prin vointa comenzii noastre.
 
Potrivit Consiliului, diferenta consta în aplicare… si va rog sa aveti rabdare cu mine, în timp ce exprim aceste lucruri în cuvinte, fara sa ma gandesc:
Ei imi explica faptul ca mintea noastra superioara (constiinta unimii) guverneaza vointa divina (inspiratia) a creatiilor noastre din 5D si potrivit dorintei inimii noastre (superioare) – si ca inima noastra (rezonanta) este forta magnetica ce atrage miriadele de potentialuri (de rezonanta similara), din care sa alegem.
 
Odata ce facem o alegere plina de IUBIRE (inima superioara), plina de putere (plex solar), putem apoi sa impamantam aceasta energie de inspiratie divina, în dimensiunile fizice ale creatiei (chakra sacrala) si sa o structuram în forma tangibila (chakra radacina), prin intermediul celor trei chakre inferioare. (imi pare foarte rau daca aceasta explicatie v-a dat dureri de cap… probabil ca voi reveni la acest intreg concept, de indata ce Mercur intra în miscare directa)
Dupa cum inteleg eu, in esenta, în co-creatie, o mare parte din „co” este intre minte si inima… insa, din ceea ce mi s-a aratat, procesul este o experienta a intregului sistem al corpului, ce poate avea loc, doar atunci cand cele doua lucreaza armonios, la uni-son. Atunci cand intrupam complexitatea simpla a acestui sistem de noua creatie (originala), orice lucru e creat cu ajutorul unui gand, asa cum s-a intentionat initial a fi.
În acest moment, intelegem ca toate acestea ar putea parea vagi în privinta aplicarii lor, dar acesta va fi scopul urmatorilor pasi din calatoria voastra… sa invatati sa va folositi divinitatea, intr-o maniera care vi se potriveste, care va incanta, care va inalta, care transforma în permanenta insasi, realitatea la care luati parte. – CSP
 
A avea versus a avea nevoie
Aceasta sectiune cuprinde informatii pe care probabil ca le-ati auzit de multe ori pana acum, insa suntem la un nou nivel fata de ele (cititi: acum, ele chiar sunt posibile), iar Consiliul doreste ca noi sa stim (sa ne reamintim) ca „magia” noului proces de creatie chiar reclama o anume dibacie – dibacie, in sensul ca nu mai actionam dintr-un loc al lipsei/separarii, ci dintr-o stare de unime, de intregire, de unitate cu toate lucrurile. Cunoscand aceasta, aflu ca trebuie sa ne angajam în totalitate sa cream din starea de a avea, în loc de a avea nevoie (a nu avea).
Doar pentru a lamuri lucrurile, CSP nu includ în aceeasi categorie, nevoia si dorinta… din perspectiva lor, a avea nevoie exista la nivelul egoului si provine dintr-o stare de separare, de lipsa, de a nu avea, în timp ce dorinta exista la nivelul sufletului si este fundatia sau motivatia oricarui nivel de creatie.
Chiar daca definitiile standard ale amandorura indica esenta de a avea, comparativ cu a nu avea:
nevoie, substantiv
lipsa unei anumite calitati cerute sau necesare
a dori, verb: dorinta puternica pentru (ceva)
Exista unele invataruri esoterice si chiar new age (depasite), care personifica dorinta ca pe ceva care trebuie „invins” sau „transcens”… nu aceasta este realitatea vietii 5D. În procesul de inaltare, nu renuntam la dorintele noastre, ci renuntam la atasamentul de ele… cu alte cuvinte, pentru a avea, trebuie sa renuntam la frica de a NU avea. E foarte usor. ;)
 
Nivelul de creatie 5D nu se refera la a avea nevoie, ci la a trai experienta! Dorinta de a trai experienta este cea care atrage potentialul de a o face astfel, e cea care da nastere oricarui lucru din creatie… chiar si – si mai ales – pro-crearea. Cu alte cuvinte, fara dorinta, efectiv incetam sa mai existam… sa evoluam… sa cream… sa cunoastem… etc.
La nivelul 5D, nu cream din contrast (polaritate), asa cum indica foarte multe invataturi din Legea Atractiei, la nivelul 3D (cauza si efect)… ci cream din unitate (unime). La acest nivel, dorintele noastre nu izvorasc din lipsa, ci din plenitudinea, libertatea, emotia pura a dorintei sufletului de a se cunoaste pe deplin în forma fizica, facand lucruri fizice, CU un corp fizic.
Mentinerea acestei cunoasteri este singura cale de a crea în 5D. Daca nu suntem intr-o stare de a avea, de detasare, vom continua sa cream lipsa. O metoda simpla de a iesi din obisnuinta de a „avea nevoie” este ceea ce am numit în raportul precedent „creatie de genul a pine carul-inaintea-boilor”… în care incepem sa deprindem procesul de a crea din nimic. În sens strict:
Materializarea, asa cum a fost ea folosita în limbajul vostru uman, nu e chiar materializare, ci ar fi… mai mult atractie. Adevaratul proces de materializare are loc la nivelul particulei adamantine sau particulei lui Dumnezeu… cu alte cuvinte, aplicarea reala a materializarii reclama comanda particulei adamantine, comanda IUBIRII. Cei care au activata aceasta putere, pot realmente transmuta apa în vin… acesta fiind doar un proces alchimic, ce se manifesta la nivel molecular. Schimbarea, modificarea, restructurarea materiei nu este ceva care exista doar în teorie sau fabule, ci ea devine cu totul posibila, in realitatea voastra care se extinde! Sunt FOARTE multe de explorat aici… – Cele Sapte Surori, in Cell Speak
Pentru a pune în miscare aceasta energie, la nivelul de baza, trebuie sa ne JUCAM (cuvant cheie) un pic de-a simulatul… sa incepem sa ne traim noua viata (in aspectele de zi cu zi), ca si cand am fi deja în ea. Atunci cand facem acest lucru din toata inima, programam esenta (adamantina) a IUBIRII, sa se armonizeze cu acea intentie, sa creeze mulajul si harta pentru comanda noastra. Toti am auzit ca, pentru ca dorintele noastre sa se materializeze, trebuie sa „actionam ca si cand”, iar acest lucru a fost mereu adevarat – insa acest nivel de creare da, cu adevarat, rezultate, doar atunci cand suntem eliberati de nevoie. Sa nu ai nevoie de nimic inseamna sa intrupezi cunoasterea ca ai deja totul… si, din fericire, intelegem, în sfarsit, acest lucru, acum. Si inca cum!
Chiar daca, totusi, chiar e nevoie de ceva curaj, ca sa pasim în fata creatiei – dat fiind ca am fost atat de obisnuiti sa fim în spatele ei, considerand ca suntem victimele ei… insa constat ca acum trebuie cu adevarat sa stam în fata energiilor. Ca sa reducem distanta dintre prezent si viitor… intervalul dintre ceea ce este si ceea ce vrem sa traim… trebuie sa ne punem pe noi pe primul loc si sa fim stapani pe experienta, în loc ca ea sa fie stapana pe noi.
Acum suntem maestrii lumilor noastre si aflu ca 5D ne ofera optiunea de a elimina „procesul” si de a trece la creare... de a ocoli toata rezistenta pe care am nascocit-o din polaritate/contrast, în timp ce am actionat în linia temporala liniara (trecut, prezent, viitor).
Aici, „sa simulezi” INSEAMNA cu adevarat sa creezi… mereu a fost asa, doar ca acum putem aplica acest lucru, fara sa ne mai subminam, în mod obsedant, cu atasamentul. In realitate, în clipa de fata, toti ne prefacem... fiecare dintre noi se preface ca e om, se preface ca se inalta, se preface ca nu are un lucru pe care il vrea, se preface ca este incomplet în vreun fel, se preface ca nu are deja toate raspunsurile, se preface ca devine etc. In 5D, pur si simplu, inversam jocul… aici trebuie sa incepem sa ne JUCAM in cadrul paradigmei de avem (unime) versus nu avem (separare)!
Va amintiti de ce Alice incerca sa creada in sase lucruri imposibile, inainte de micul dejun?… pentru ca, în cele din urma, ea a invatat ca: „Singura cale de a realiza imposibilul este sa crezi ca el este posibil”. (completari aduse de regretatul si genialul Lewis Carroll)
Prietenii mei… intram în lumea simularii!
Indicatii din partea CSP [Consiliului Suprem Pleiadian]
Cateva sugestii din partea CSP, care sa ne ajute în continuare, pana ce vom invata sa lucram cu energeticele noului proces de creare:
  • Ramaneti în autoritatea voastra launtrica, stiind ca magia crearii consta cu adevarat în rezonanta. Rezonanta este un aspect inseparabil al alchimiei. Retineti ca vibratia LIPSEI este cea care aduce experienta nevoii… în mod similar, vibratia de a AVEA este cea care aduce experienta de a avea. Satisfaceti-va dorintele de cunoastere, prin intermediul unitatii si via UNIme, stiind ca aceste experiente va apartin ca sa le AVETI, nu ca sa aveti nevoie de ele. Vrem sincer sa fim clari cu privire la acest aspect, pentru ca el este baza, fundatia oricarei creatii in 5D. Da, exista si alte detalii tehnice, dar acesta e cel mai prevalent. Pur si simplu, nu puteti co-crea cu inteligenta universala, din energia sau din vibratia lipsei. Daca în lumea voastra exista vreun lucru despre care „credeti” ca va lipseste, va va lipsi… conform fizicii creatiei. Ramaneti constienti de acest adevar si veti imbina armonios totul.
  • Acum, mentineti în vibratia voastra, conştienţa, energia faptului de a avea… în timp ce, simultan, traiti în necunoscut. Nu mai actionati din paradigma unui concept limitativ si, în consecinta, aveti optiunea, capacitatea de-a fi surprinsi de potentialurile pe care le atrageti din necunoscut… de experienta pe care vi-o aduc intentiile voastre. Acest element de surpriza nu e singura parte, dar el este o parte importanta din distractia existenta, în procesul de creare. Cu siguranta ca atunci cand nu aveti nevoie de nimic, puteti avea totul… dar ce inseamna acel „totul”, va fi mai vast decat va puteti imagina. Vrem sa va intrebam ceva: vreti pentru voi mai mult decat va puteti imagina, în momentul de fata? Ca intotdeauna, este alegerea voastra.
  • Fiti clari cu privire la lucrurile pe care stiti deja ca le doriti, dar ramaneti deschisi la posibilitatile de folosire a lor, la ceea ce pot aduce acele dorinte, în creatie. Avand aceasta deschidere, va va astepta o mai mare bucurie, în spatiul invizibil.
  • Ca sa ramaneti în autoritatea IUBIRII, intrebati-va mereu, care este experienta careia vreau sa ii dau nastere acum? Nu din perspectiva a ceea ce NU aveti, ci din perspectiva a ceea ce inca aveti de adus în fiintare.
  • În final, vrem sa spunem…fiti perspicaci în autoritatea voastra. Prin asta, vrem sa spunem ca deja aveti tot ce va doriti, activ, în interiorul vostru, la indemana voastra, dar nu fiti descurajati de ceea ce percepeti ca inca nu aveti. În schimb, focalizati-va puternic energiile asupra acelor lucruri pe care le preferati în continuare. Odata ce sunteti experti în intelegerea energeticelor noului proces de creare, orice lucru pe care vreti sa il cunoasteti, va fi doar la distanta de un gand.
Un cuvant final, din partea Consiliului Suprem Pleiadian:
Pentru acele suflete care doresc sincer sa-si inteleaga natura divinitatii, apropiatul echinoctiu este un loc special de reuniune. Acest eveniment va fi absolut vindecator… invierea formei umane, la modelul ei divin de lumina. Pentru multi dintre voi, acest proces se desfasoara de multi ani de zile, dar acum el se afla în etapele finale. Dorim sa va reamintiti ca nu va transformati în ceva nou sau strain… ba dimpotriva, reveniti Acasa la voi, în voi insiva. Va asteapta o calatorie mareata, care va aduce cu ea multe alte revelatii, multe noi inceputuri si multe capacitati umane noi.

Dupa echinoctiu, fiecare dintre voi va fi umplut de Lumina Christosului inaltat. Va spunem asta, ca sa va inspiram sa co-creati acum, cu ajutorul corpului vostru fizic. Sa treziti în voi codurile sacre, care va permit sa va amintiti cum sa deblocati esenta fortifianta, aflata în corpul si în sangele sinelui vostru Christic, care se inalta.
În incheiere, vrem sa adaugam ca intrati intr-o perioada de mare expansiune si, în curand, asta va fi tot ceea ce veti trai. Nu în sensul ca nu vor mai fi perioade de ragaz, de introspectie, ci în sensul ca, odata ce se incheie procesul de transfigurare, nu veti mai ramane izolati. Perioada de transformare se apropie de sfarsit si liberi, veti zbura. Va asiguram ca, pentru fiecare dintre voi, va fi ceva sublim, sa vedeti acest lucru!
Suntem Consiliul Suprem Pleiadian si va intampinam in Casa lui Christos.

ThinkWithYourHEART.com ©Expect Miracles, Inc. 2012 Toate drepturile rezervate. Permisiune oferita de a copia si redistribui DOAR VERSIUNEA GRATUITA a Raportului 5D, cu conditia sa ramana integral si neschimbat continutul, sa se recunoasca total meritul autorului si sa fie distribuit gratuit.
Traducere Ana Nicolai
 
Ana Nicolai
Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare
http://reconectarea.com/index.html
Reconnection and Reconnective Healing Practitioner

www.TheReconnection.com

Tel: + 40 (0) 727 02 10 77; + 40 (0) 744 488 527; +40 (0) 368 / 00 24 38

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)