Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

duminică, 19 mai 2013

A avea încredere înseamnă a fi liber

Peste tot în lume are loc o schimbare intensă și creativă în percepția umanității despre ea însăși, pregătind intrarea voastră în conștiința deplină, în deplina conștientizare a cine sunteți și a eternei voastre inseparabilități de Dumnezeu – care v-a creat pentru a vă bucura de infinita și eterna pace, bucurie și fericire. Pacea, bucuria și fericirea sunt stări ale minții. Psihologia modernă v-a informat de acest lucru, și acest lucru a fost bine demonstrat, în special de către cei care au trecut de la depresie și anxietate la pace și mulțumire prin schimbarea minților și percepțiilor lor. Fiecare are abilitatea de a-și schimba propriile percepții, dar până de curând se credea că percepția unui individ – felul în care vede viața și oportunitățile pe care aceasta i le oferă – era practic stabilită de starea de existență în care el s-a născut și cu care el a avut de-a face folosind cele mai bune abilități ale sale.

Acum este general recunoscut faptul că fiecare trebuie să aibă libertatea de a schimba aceste attribute, aparent date, cu ceva mai mult, în conformitate cu dorințele sale. Este o recunoaștere a faptului că fiecare dintre voi sunteți maestrul propriului vostru destin, că felul în care experimentați viața este o alegere personală pe care voi o faceți în fiecare moment. Da, fiecare dintre voi aveți limite diferite și unice – fizice, intelectuale și creative – care diferă de la unul la altul, dar ele nu vă împiedică să vă modificați convingerile și percepțiile prin care voi vedeți lumea, lumea voastră. Când viața voastră este nesatisfăcătoare, inechitabilă, dureroasă, asta înseamnă că vă concentrați pe aceste aspecte ale experienței voastre.

Voi ați avut, toți ați avut, experiențe care la un moment dat au fost înfricoșătoare, dureroase, rușinoase, nedrepte și, probabil, în urma lor ați rămas cu un sentiment ce părea total justificat de amărăciune, cu resentimente care dispar cu greu pe măsură ce trece timpul și durerea pe care ați simțit-o se diminuează. Apoi, poate după săptămâni, luni sau chiar ani, atunci când vă reamintiți acel moment, vedeți că el a avut și o parte amuzantă care acum vă face să râdeți, sau că v-a învățat o lecție importantă sau un adevăr pe care nu l-ați fi învățat altfel, astfel că acum sunteți recunoscători pentru acea experiență. Când treceți printr-o perioadă în care viața chiar vă doboară, încercați să vă reamintiți momentele din trecut care erau dureroase, dar pe care acum le priviți retrospectiv prin prisma înțelepciunii, și amintiți-vă că totul trece și că întotdeauna există momente valoroase, momente de bucurie și momente de veselie în viața voastră de zi cu zi – momente care adeseori sunt ratate din cauza intensei voastre focalizări pe ceea ce nu merge sau are nevoie de stabilire. Așa că manifestați-vă intenția de a fi conștienți și de a vă bucura de ele.

Când faceți acest lucru nivelul stresului vostru se reduce, iar voi vă găsiți liniștea. Voi sunteți maeștrii destinului vostru! Dumnezeu v-a creat perfecți ca membri ai câmpului său de iubire divin, v-a înzestrat cu o gamă infinită de talente, onorându-vă alegerile și deciziile, inclusiv alegerea pe care ați făcut-o de a experimenta separarea de El. Acum puteți alege să puneți capăt acelei experiențe – o stare iluzorie sau imaginară care există doar atât timp cât voi o susțineți! Ați susținut-o prin faptul că v-ați văzut pe voi înșivă ca indivizi separați care trăiesc într-o lume nesigură, în care trebuie să aveți permanent grijă să nu fiți depășiți sau prinși în vreun eveniment sau situație periculoasă sau dureroasă care v-ar putea provoca chiar moartea. Așa că voi trăiți în defensivă, fiind capabili ca doar parțial să aveți încredere până și în cei pe care îi iubiți, în permanență amorsați și pregătiți de a respinge atacul.

Această stare este o stare de teamă, iar teama vă deconectează de la Iubire, refuză să o recunoască și se concentrează pe câmpurile de energie personale lipsite de iubire pe care le-ați construit în jurul vostru pentru a vă proteja și care par să vă demonstreze cu o regularitate monotonă cât de înțelept este să le păstrați. În lumea în care voi vă experimentați existența umană, pare o nebunie ca măcar să vă gândiți să desființați acest câmp protector, pentru că atunci când priviți dincolo de el vedeți peste tot durere, suferință, haos și confuzie care vă amenință însăși existența. Dar până când nu vă demontați apărarea nu veți fi capabili să dizolvați iluzia, pentru că ea o susține prin atașamentul vostru față de ea. A avea încredere înseamnă a fi liber, iar voi ați fost creați liberi. Voi sunteți liberi și vă veți simți liberi atunci când vă veți elibera de nevoia de a vă apăra și vă veți permite să demontați acea apărare.

Da, desigur, în iluzie încrederea voastră poate fi trădată – a fost de multe ori, și voi i-ați trădat pe alții – dar încrederea poate fi dezvoltată și ajutată să crească numai prin implicarea voastră în ea, fără a fi atașați de rezultat. Oamenii nu au încredere unii în ceilalți, ei cred că lipsa lor de încredere este pe deplin justificată și, prin urmare, ei simt că nu există nici un motiv de a-și onora unul altuia încrederea. Este o situație de tipul Catch 22. Singura cale de urmat este de a începe să aveți încredere. Luați în mod determinat decizia de a avea încredere, apoi chemați-l pe Dumnezeu, pe îngerii sau ghizii voștri, sau pe oricine din tărâmurile spirituale pe care simțiți intuiția de a chema să vă ajute să duceți la bun sfârșit acea intenție. Să știți că pentru că încă sunteți implicați și experimentați viața într-o lume iluzorie, unii vă vor onora încrederea, iar alții vi-o vor trăda.

Reamintiți-vă că voi sunteți Îndrumători de cale și Purtători de Lumină și că voi ați ales să vă întrupați pe Pământ în acest moment din evoluția omenirii pentru această sarcină extremă – demonstrarea și onorarea încrederii. Onorarea încrederii crește și se întărește. Este o demonstrare a Iubirii în acțiune. Aceia dintre voi care au, sau au avut, copii știu ce înseamnă să ai încredere, și să ai încredere din nou, deși copiii voștri adesea v-au înșelat acea încredere. Este, după cum bine știți, parte a procesului de tranziție de la copilărie la maturitate. În cele din urmă copiii se maturizează și învață înțelepciunea încrederii pe care voi ați demonstrat-o. Atunci încetează să vă mai trădeze încrederea, făcând posibil ca împreună să vă bucurați de iubirea și cinstirea pe care ați avut-o întotdeauna unii pentru ceilalți. Dar acum încrederea trebuie să depășească limitele de siguranță ale familiei pentru a fi larg împărtășită, pentru a fi împărtășită la nivel global.

Vor exista dezamăgiri, dar răspândirea și împărtășirea încrederii face parte din evoluția spirituală a omenirii, și când faceți acest lucru cu curaj și determinare veți fi puternic susținuți de toți cei din tărâmurile spirituale. Încrederea este în creștere acum, ea este o parte esențială a procesului vostru de trezire. Luați parte la acest proces și nu permiteți ca dezamăgirea cauzată de unele rezultate să vă descurajeze în această acțiune nobilă. Este intenția voastră colectivă de a reuși, și asta veți face. Iubitorul vostru frate, Isus .

Sursa: http://johnsmallman2.wordpress.com/2013/05/12/to-trust-is-to-be-free/

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)