Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

marți, 7 mai 2013

SaLuSa, 29 mart. 2013

Channeled by Mike Quinsey
(Nota bloger: ultima comunicare înaitea accidentului vascular suferit de Mike)

  Până acum abservăm că Lucratorii în Lumină și-au asumat sarcina de a conduce lumea în Noua Eră. Înțelegerea a ceea ce este necesar ajută procesul de trezire, care continuă indiferent de situația lumii. Este important ca oamenii să nu permită haosul și perturbarea, care ar canaliza energiile lor spre zone în care nu se manifestă Lumina și Iubirea. Nealimentat, întunericul pierde teren și își diminuiază puterea de a crea mai multă frică. În acest sens, în ciuda amenințării cu spectrul războiului, cei treziți și purtătorii de lumină știu că un asemenea eveniment nu va avea loc. (n.m.: ca urmare a existenței Decretului Divin privind interzicerea conflictelor nucleare).

Federația Galactică a Luminii cunoaște intențiile superputerilor deținătoare de armament nuclear, și nu va permite declanșarea unui asemenea război. Urmare a infuziei de Lumină în ființele umane, mulți responsabili militari nu mai optează pentru un război, cu atât mai puțin pentru unul nuclear. În fapt, s-a produs un salt în conștiința majorității ființelor umane, care încep să respingă din ce în ce mai hotărât soluția militară, de ”rezolvare” a diferendelor de orice natură (politice, economice, religioase etc.) Vă puteți aștepta să auziți despre luări de poziție a unor factori militari în favoarea unor soluționări a conflictelor pe calea tratativelor, cu motivația substanțială că nu trebuie să se mai permită moartea sau suferința oamenilor nevinovați (civililor).

 Nu este departe ziua în care lumea voastră va decide că pe Pământ vor fi interzise cu desăvârșire și pentru totdeauna războaiele, indiferent de natura lor. Vouă, Lucrătorilor în Lumină, vă cerem să vă concentrați, în continuare, pe ceea ce este pozitiv în lumea voastră, acceptând și determinîndu-i și pe alții să înțeleagă că arma cea mai puternică din Cosmos este IUBIREA și că ea este singura care trebuie promovată. Vă rugăm, de asemenea, ca prin munca și atitudinea voastră, să urmăriți permanent ridicarea frecvenței de vibrație a voastră, a celor din jur și a tot ceea ce înseamnă realitate pe Pământ. Prin aceasta veți ajuta, în continuare, la apropierea creării Noii Lumi pe planetă. Noi știm și vedem că în această direcție se îndreaptă lucrurile, chiar dacă mulți dintre voi aveți impresia că direcția spre care vă îndreptați este greșită. Totdeauna, înainte de a apărea frumosul, procesul trece și prin inevitabile faze de haos.

Cum altfel s-ar putea ”lumina” locul dacă nu s-ar scoate afară tot ceea ce crea întuneric, tot ceea ce era vechi și rău conceput, devenit acum inutilizabil? De fapt, transformările au deja un impact dincolo de ceea ce poate fi observat imediat, și nu există niciun motiv să se creadă că mai este posibilă revenirea la vechea paradigmă. Încet dar sigur, uneori fără a putea fi observate, schimbările apar în instituții, în guverne, în diferitele structuri ale vieții economice și sociale, activitățile și gândirea celor din aceste sectoare tinzând spre o mai bună și corectă înțelegere, spre mai puțină corupție și mai multă preocupare pentru nevoile populației. Sunt, din păcate, încă foarte mulți care se opun schimbărilor, indivizi de format vechi, trași pe calapodul necinstei, îmbuibării, lipsei de transparență. Veți observa că asemenea persoane vor fi împinse tot mai hotărât la marginea societății și înafara instituțiilor. În ultimii zeci de ani, nivelul corupției a crescut dincolo de cât poate suporta societatea și, deși ”actorii” acestui mod de viață și de gândire, sunt foarte inventivi și versați, eliminarea lor este demarată și acțiunea nu se va opri decât după ”curățeniea” totală.

  Aliații noștri de pe planetă dovedesc din ce în ce mai multă îndrăzneală în lupta împotriva corupției, expertiza lor în aflarea tuturor metodelor de sustragere ascunse, devenin din ce în ce mai greu de evitat. Cine se hotărăște să renunțe la practicile înșelătoriei, minciunii, evaziunii de toate tipurile, va reuși mult mai repede să se despartă de tarele dimensiunii 3D, mărindu-și șansele ca la sfârșitul ”perioadei de grație” să se stabilizeze în frecvențele 4D și să se înscrie pe calea către 5D. Toți aveți posibilitatea, dacă nu ați făcut-o până acum, să vă lichidați obligațiile karmice, în această viață, cu deosebire în această perioadă,o asemenea descărcare ajutându-vă mult la creșterea frecvenței voastre de vibrație. În acțiunea de lichidare a obligațiilor karmice, este potrivit să vă amintim că îndemnul christic ” întoarce și celălalt obraz" nu și-a pierdut valabilitatea. În plus, noi am spune că permanent acțiunile pornite din manifestări emoționale (ură, frustrare, invidie, furie) trebuie ținute sub control și eliminate, în orice relație umană.

De fapt, cu cât asimilați mai multă Lumină, cu cât sunteți mai puțin încrâncenați și acceptați să tratați cu mai multă iubire și înțelegere manifestările celorlalți, chiar dacă aceștia greșesc față de voi, cu atât viața voastră devine mai puțin stresantă, mai plină de satisfacții. Asemenea ființe luminoase nu trebuie să facă nimic pentru a evita atacuri fizice sau verbale din partea celor dominați de rele întenții. Ființele luminoase sunt apărate din start de situații neplăcute, asupra lor coincidențele fericite (sincronicitățile) lucrând totdeauna când este nevoie. În plus, o ființă ”apărată” are o influență benefică și asupra celor dragi, din familie sau cercul de prieteni apropiați. Noi nu vom obosi în a sublinia că efectul karmc nu are nimic de-a face cu pedeapsa. Karma este acea experiență care trebuie învățată pentru că este absolut indispensabilă evoluției ființei.

 De altfel cunoașteți că există nu numai karmă negativă ci și una poziotivă. (Nota C.M.: totuși consumarea karmei este absolut necesară ființei doritoare să evoluieze. Iată un exemplu. Să spunem că cineva a făcut fapte foarte bune în viață pentru care, prin Legea Karmei, adică a cauzei și efectului, va fi recompensat. Dacă în conf. cu programul său de viață, acea persoană nu a apucat să-și primească recompensa în viața curentă, pentru ceea ce a făcut bine, pentru că a murit, el se va renaște pe Pământ pentru a-și lichida karma pozitivă, deși, poate, nivelul său spiritual i-ar fi permis să nu se mai reîncarneze pe Pământ ci să treacă într-o dimensiune superioară. Rezolvarea este lichidarea urgentă a karmei)

Nu uitați că IUBIREA este singura cale prin care puteți evolua. Fără iubire, orice ați face, nu veți putea spera să accedeți în dimensiunile superioare celei în care vă aflați. Ați făcut mulți pași înapoi doar pentru a vă regăsi calea de urmat, cale pe care o pierduserăți. Perioada actuală vă va învăța, pe majoritatea dintre voi, să înțelegeți de ce ați pierdut drumul și ce trebuie să faceți pentru a nu mai repeta această experiență, care v-a luat foarte mult timp. Veți deveni mult mai bine pregătiți, unii putând deveni chiar maeștri, dacă veți asimila cât mai multe dintre energiile care vi se trimit în această perioadă, până când veți ajunge în 5D. Procesul de asimilare este mult ușurat acum deoarece acesta este un moment special în care omenirea poate beneficia de Grația Divină. Cei care vor ajunge în 5D nu pot fi decât ființe de lumină, ceea ce înseamnă că vor vibra pe o anumită lungime de undă.

 Cine nu atinge acest nivel de vibrație, va mai întârzia în 4D sau, din păcate, va reveni în dimensiunea 3D, acolo unde cu siguranță va fi mai rău decât era înainte de a o părăsi temporar (Nota C.M.: aceasta deoarece, în dimensiunea 3D nu vor mai exista decât ființe cu vibrație scăzută, nu și dintre cele care își crescuseră frecvența pregătindu-se de ascensiune). Este de menționat că cei care vor reveni în 3D, vor trebui să depună eforturi mult mai mari pentru a reveni în 4D, decât li se cere să facă acum, cănd au ajuns în 4D cu energie ”împrumutată” aceasta deoarece nu vor mai beneficia de Grație Divină.Dragilor, este în interesul ființei voastre să folosiți cât mai bine facilitățile care vi se oferă în prezent (n.m: până pe 23 sept. anul acesta).

  Munca de asimilare a Lumini, poate impune, uneori, necesitatea unor schimbări în stilul de viață sau renunțarea la unii dintre cei care făceau parte din cercul vostru de prieteni, sau chiar din familie, și orientarea spre alte ființe, mai potrivite cu structura și mentalitatea, scara voastră de valori actuală. Când luați asemenea hotărâri este nevoie să nu-i răniți pe cei de care vă despărțiți. Faceți-vă înțeleși cu delicatețe, cu iubire și fără traume. De altfel, cei care vă iubesc și au ținut cu adevărat la prietenia voastră, vor înțelege corect acțiunea și, dacă doresc, vi se vor alătura, operând asupra ființei lor modificările necesare pentru a păstra prietenia voastră, chiar dacă pentru aceasta va fi nevoie de un răgaz. În asemenea acțiuni nu trebuie să se manifeste pripeală sau bruscare.

Înțelegeți lumea care vă înconjoară și nu uitați că fiecare are Liberul său Atrbitru, care trebuie respectat. Dar, atenție! nu aveți dreptul, față de voi înșivă, să vă abateți de pe cale sau să renunțați, de dragul fidelității față de o prietenie care vă stagnează înaintarea.

Mike

Sunt SaLuSa de pe Sirius și vă pot asigura că vedem orizontul spre care vă îndreptați. Și acesta este unul minunat, doar să nu-i întoarceți spatele! Surprinzător de repede vă mișcați spre acest minunat orizont. Totuși, este nevoie de o schimbare majoră la care să adere cel puțin numărul minim de ființe umane care să provoace bascularea. Imediat ce aceasta va fi amorsată, se va produce un efect de avalanșă. Ne bazăm mult pe munca Lucrătorilor în Lumină și a tuturor ființelor umane trezite. Nu uitați că atunci când ne trimiteți iubire, primiți înapoi tot iubire, dar de zece ori mai multă. Noi suntem UNU.

Website: Tree of the Golden Light

Sursa : http://spirituletern.blogspot.ro/2013/04/salusa-29-mart-2013.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) https://www.facebook.com/profile.php?id=100083002270658 (1) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)