Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

joi, 23 mai 2013

Iubiti-va pe voi insiva!



Este momentul sa va focalizati pe ceea ce vreti sa creati in Acum!
Alegerile voastre creeaza realitatea Noului Pamant! .


Mesaj Gaia transmis prin CostinGet Bucuresti – 20 Mai 2013
www.iamthatiam.ro .

Va salutam cu bucuria regasirii! Dragii nostri, sufletul vostru a decis la un moment dat, cu foarte mult timp in urma, sa-si incorporeze lumina pe Pamant. Acum este momentul potrivit! Sufletul vrea sa fuzioneze cu fiinta umana cu care v-ati identificat voi! Pentru acest lucru este necesar mult curaj: este necesar sa va priviti si sa va acceptati natura umana. De-a lungul multor epoci ati fost invatati sa va negati natura sensibila, sa va ascundeti pasiunile, emotiile si dorintele. Transformarea are loc doar atunci cand va observati fricile, indoielile si deveniti constienti de sursa lor. Privindu-le, observandu-le si acceptandu-le ii permiteti sufletului sa se infuzeze in voi, luminand zonele intunecate, ascunse, din cotloanele fiintei voastre.

Avand curajul sa va acceptati natura umana, va permiteti sa traiti cu adevarat, si nu conform doctrinelor sau teoriilor din exterior, chiar si a celor care se numesc spirituale! Faceti pace cu natura umana! Observati si acceptati-va emotiile, ranile din copilarie, din tinerete sau din vietile trecute si permiteti-i sufletului sa vina cu “puterea”luminii! Permiteti-i sa straluceasca din interior, sa deveniti unul! Gasiti-va timpul, spatiul si linistea necesare pentru a va intoarce in interior! Fiti sinceri si eliberati exteriorul ca fiind sursa solutiilor la problemele proprii!

Conectandu-va cu Esenta Voastra veti gasi raspunsuri si solutii la provocarile vietii! Conectarea cu taramul de Acasa are loc in interior. Acasa este in voi! Aceasta perioada este intensa, dificila sub foarte multe aspecte. Evenimentele personale sau constiinta de masa va pot perturba in mare masura, incat sa nu va mai puteti recunoaste, ajungeti sa aveti senzatia ca nu mai puteti atinge centrarea, atat de draga voua! Ati lucrat foarte mult cu voi insiva si v-ati considerat destul de echilibrati, pentru a va angaja in relatii noi, in afaceri, in activitati colective. Majoritatea dintre voi ati fost surprinsi sa constatati ca inca nu este momentul sa iesiti din “realitatea proprie”.

A fi in lume, insa a nu apartine lumii este dificil de atins in aceasta perioada, asa ca fiti constienti de ceea ce simtiti si nu dati vina pe nimeni! Pur si simplu nu este momentul potrivit pentru voi, pentru a interrelationa cu alte persoane, indiferent daca sunt sau nu trezite. Este foarte usor sa cadeti in capcana de a-i judeca pe ceilalti! Si ei se afla in aceeasi postura: de a va judeca. Cui ii foloseste acest tipar vechi de a judeca, de a invinui? Nimanui! Acesta este doar de constientizat si de eliberat. ACUM! DEFINITIV!

Cand veti observa ca nu mai judecati pe nimeni – atunci, si doar atunci, – sa fiti siguri ca v-ati eliberat de dualitate. Este imperios necesar sa eliberati dualitatea: modul de gandire dual (pozitiv/negativ…), modul de actiune si interactiune dual (daca fac asa poate iesi asa sau asa…!!!) tiparul de a reactiona, a face alegeri pe baza rezultatelor din trecut, etc. Intelegeti, trebuie eliberata dualitatea in totalitate! Nimic din ceea ce tine de experienta din dualitate nu va poate aduce experiente noi, in care veti avea de-a face doar cu acceptatea, cooperarea, increderea, sustinerea, incurajarea! Aceste trasaturi apartin Erei Noi, in care tocmai ati pasit. Asadar, ceea ce va incurajam sa faceti este sa reveniti in centrul vostru, sa va reamintiti de minunatia care sunteti, constientizand ca oricine altcineva este la fel ca voi, o scanteie divina!

 Nimeni nu este mai sus sau mai jos! Fiecare se afla acolo unde trebuie sa fie, iar pentru sufletul sau este singura comoara pretioasa. Sufletului vostru ii este egal daca va straduiti sa reveniti in centru sau daca va epuizati ramanand inafara, petrecand timpul cu distrageri, care va tin departe de constiinta plina de compasiune, detasata de incarcatura emotionala a experientelor proprii si ale celorlalti. Fie ca este vorba de persoane reale, fie ca sunt personaje din filme, din talk show-ri sau grupuri de persoane cu interese comune si egoiste, atat timp cat interactionati direct sau mental, judecand, incarcandu-va cu energii inutile, este vorba doar de vechile distrageri! Ce anume va determina sa reintrati in acest tipar?

Ar fi un singur lucru, din perspectiva noastra: sa deveniti constienti si sa-l eliberati ACUM, in totalitate. Din perspectiva sinelui uman este argumentul cheie: “Vinovati, persoane de judecat, drame… atunci sunt viu, traiesc!” Bineinteles, nimeni nu va recunoaste ca este vorba despre el/ea! “Cu siguranta, este vorba despre altcineva…” Cu toata iubirea, va reamintim si nu va dojenim: fiti constienti de ceea ce se petrece in jur si, mai ales, in interiorul fiintei voastre! Fiti constienti, fiti observatori! Nu va angajati in dispute si argumentari fara sens. Fiecare are dreptate, fiecare isi apara adevarul lui. Recunoasteti tiparul? Dar daca ati elibera nevoia de a avea dreptate si tiparul de a va apara adevarul? Stiti cate conflicte au avut loc si cate razboaie s-au purtat sub acest stindard?!?

Doar acceptati si ascultati-va inima! Retrageti-va, onorandu-i pe ceilalti, macar in interiorul vostru, daca nu puteti exprima verbal, fata in fata acest lucru! Pe de alta parte, nu fiti indiferenti la ideea de a va sustine unii pe altii. Nu inseamna ca trebuie sa faceti voi lucruri in locul lor, ci doar oferiti sustinere energetica, atunci cand disperarea lor nu le mai permite nici sa ceara ajutor. Sunt momente in care cineva devine atat de confuz, incat uita ca nu este singur. Acordati din timpul si energia voastra celor care au, cu adevarat, nevoie de acel impuls, de a iesi din confuzie! Iar acum, va invitam la o respiratie/meditatie/infuzie cu pacea sufletului vostru.

Va invitam sa va asezati confortabil, asigurandu-va ca nu veti fi deranjati. Este de preferat sa stati pe un scaun, pe un fotoliu, pentru a nu atipi, deoarece este important sa ramaneti foarte alerti, constienti, pe durata acestei experiente. Va rugam sa respirati constient, profund, de cateva ori. In felul acesta va linistiti putin mintea, reducand fluxul gandurilor. Respirati si alegeti sa va relaxati corpul. Relaxati-va muschii fetei, ai cefei, lasati-va umerii sa se relaxeze, permiteti organelor si abdomenului sa se relaxeze. Miscati-va usor mainile si picioarele, permitandu-le sa se relaxeze, de asemenea. Inspirati rar, cu blandete prin toata pielea, nu doar pe nas. Expirati apoi pe gura si prin toata pielea. In felul acesta renuntati la focalizarea pe respiratie.

Ati observat ca in unele situatii nu mai puteti respira rar, profund, deoarece simtiti ca respiratia este blocata la un anumit nivel? Puteti prelungi durata expirului, pentru a putea duce inspirul profund, eficient. Asadar, respirati prin tot corpul! Energia se misca inauntru si inafara, usor, cu blandete si cu efort minim din partea voastra. Continuati sa respirati si deveniti constienti de senzatiile pe care le aveti in corp – doar permiteti-le sa fie! Este important sa faceti pace cu corpul vostru, cat si cu mintea voastra. Observati si acceptati-va gandurile care apar. Gandurile vin si pleaca,… daca nu va judecati ca nu le puteti opri sau daca nu va angajati in lupta cu ele. A gandi si a face alcatuiesc natura voastra umana. Natura umana trebuie acceptata, nu negata, nu reprimata! Permiteti gandurilor sa fie, oprindu-va doar pentru a constientiza ca nu le dati energie (angajandu-va in jocul lor).

Exista un spatiu intre ganduri, exista un spatiu intre respiratii, intre bataile inimii, intre celule… este spatiul constiintei constiente de sine, al pacii sufletului, al tuturor potentialelor. Pentru a va ajuta sa accesati spatiul pacii interioare, imaginati-va ca sufletul vostru va infasoara in iubirea lui, infuzandu-se in corpul si mintea voastra. Simtiti cum sufletul fuzioneaza cu fiecare celula, atom, particula din fiinta voastra fizica. Permiteti acestei fuziuni sa aiba loc in modul cel mai potrivit pentru voi. Acum, deveniti constienti de faptul ca sufletul vostru se expansioneaza inafara si in interior, incat corpul devine din ce in ce mai mic, pana se reduce la un punct.

Respiratia devine usoara, corpul pare sa nu mai fie perceput si, astfel, puteti atinge linistea interioara de care v-a fost atat de dor. Deschideti-va sa o primiti, sa deveniti una cu aceasta. Simtiti cum va inunda o imensa bucurie. Este spatiul tacut al sufletului vostru! Sunteti Acasa! Fara nevoi, fara judecati, fara frici, fara indoieli! Primti bogatia tacerii din sufletul vostru! Fiti cu aceasta pace, cu linistea subtila care v-a cuprins in totalitate! Parca n-ati mai vrea sa iesiti din aceasta stare de a fi… Stim acest lucru, deoarece multi dintre voi ati avut scurte experiente de acest fel, insa trebuie sa va spunem ca este necesara practicarea linistii interioare, pentru a ramane in spatiul tacut al acceptarii totale de sine si a celorlalti! Imaginati-va ce dar pretios v-ati putea oferi practicand pacea interioara, incat sa ajungeti sa fiti Dumnezeu pe Pamant, pentru voi si pentru ceilalti!

Acum, ce inseamna pentru voi a fi Dumnezeu pe Pamant?!? Aceasta este o alta poveste, insa pornim de la premisa ca va doriti o stare de bine, fara urcusuri si coborasuri dramatice, si ca ati fi incantati ca si ceilalti, cel putin cei din preajma voastra, sa aiba experiente similare (nu identice). Sa fiti liberi si sa acceptati, sa acceptati pe oricine la randul vostru, sa cultivati creativitatea si bucuria experientei, a explorarii! Ascensiunea, iluminarea, pacea interioara profunda – sunt experiente personale. Toate acestea sunt lucruri naturale, insa o fiinta trezita isi poate permite sa mearga in alt ritm decat ceilalti, devenind deschizatoare de drumuri, in mod implicit. Este o provocare pe care si-o asuma, dar si o mare onoare. Este nevoie de curaj pentru a pasi pe drumuri neumblate!

Cand faceti o alegere de acest fel, ceilalti va ajuta furnizandu-va “provocarile” necesare pentru a merge in ritmul ales, a iesi din constiinta de grup. Multumiti-va si multumiti-le, fie chiar si dupa ce initial i-ati injurat! In felul acesta deveniti constienti ca faceti parte din familia fiintelor de lumina care se exprima prin corp fizic, in constiinta acestei realitati aflate in expansiune. Deveniti constienti de aceasta experienta si va sugeram sa practicati zilnic. Doar va sugeram, stiind ca nimic nu trebuie sa fie facut pentru ca a zis X sau Y, decat daca este alegerea voastra. Daca veti practica, va garantam ca veti deveni o alta fiinta! Claritatea, eficienta, vitalitatea, echilibrul vor fi trasaturile care vor defini experientele ulterioare.

Respirati profund, din nou, asigurandu-va ca sunteti prezenti acum, in spatiul vostru. Respirati, si chiar acum puteti face alegerea ferma, constienta, de a practica linistea/pacea sufleului. Fiti consecventi cu alegerile voastre! Reamintiti-va, sunteti fiinta cea mai de pret din regatul vostru! Trecem acum la un alt punct din sesiunea noastra. Este momentul ca fiecare dintre voi sa incerce sa comunice cu noi, fiintele de cealalta parte de voal. De aici inainte mesajele vor fi semnate de o voce colectiva. Aceasta voce cuprinde multe entitati de partea noastra de voal, cat si multe entitati de partea voastra de voal. Voalul se subtiaza pe zi ce trece, asa ca e momentul potrivit sa ajustam comunicarea si vom celebra impreuna cand va disparea in totalitate! Toti cei care cititi sau veti citi aceste mesaje aveti un coeficient ridicat de lumina, incat rezonanti cu multe fiinte ale luminii care sunt pregatite sa va sustina in aceasta perioada. Trebuie sa va spunem ca inca de la inceputul calatoriei in aceasta dimensiune nu ati fost singuri.

Stim ca vi s-a mai spus acest lucru, insa remarcam cat de singuri va simtiti de cele mai multe ori, iar noi ne intristam cand uitati de prezenta celor care sunt alaturi de voi. Sunteti inconjurati de un anturaj, chiar daca nu sunteti constienti de prezenta lui! Este adevarat ca cei din anturaj s-au schimbat adesea, raspunzand nevoilor voastre, rezonantei voastre. Tot ce este necesar este sa va reamintiti. Comunicarea nu apartine doar anumitor persoane. Acest potential este disponibil pentru oricine se deschide, depasind limitarile acceptate de-a lungul existentei. Prin urmare, vocea colectiva este alcatuita din sufletele voastre si din fiinte ale luminii care raspund rezonantei fiintei voastre. Voi va dati mesaje prin aceasta voce colectiva! Acestea vor fi foarte potrivite pentru voi in momentul in care veniti in contact cu ele, devenind constienti de necesitatea si utilitatea lor. Raspunsurile pe care le cautati le puteti accesa singuri, avand incredere ca se poate! Fiecare dintre voi ne poate “auzi”, poate primi mesaje de la noi! Suntem aici pentru fiecare dintre voi!

Depinde doar de fiecare cat de mult va permiteti sa participati la experienta comunicarii multidimensionale. Din aceasta voce colectiva voi face parte si eu, Gaia, cu siguranta! Numele pe care vi-l sugeram noi este Prezenta Eu Sunt, cu care vom semna la finalul sesiunii de astazi. Este mesagerul Erei Noi! Pe Pamant pot co-exista miliarde de mesageri. Mesajele viitoare vor fi diferite ca lungime. Vor fi reduse la esente, deoarece avem de-a face cu maestri, indiferent ce ganditi voi despre voi sau unii despre altii! Vom lua doua luni de vacanta. Ne-am bucura daca le veti folosi pentru propria dezvaluire. Va lasam in compania pacii si iubirii sufletului vostru! Bucurati-va si ramaneti in pacea adevarata, in pacea interioara! Fiti constienti si creativi! Prezenta Eu Sunt. .

Sursa: www.iamthatiam.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)