Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

duminică, 5 mai 2013

Transpunerea: de la corpul karmic, la corpul Christic

Transpunerea: de la corpul karmic, la corpul Christic
 
DE LAUREN, 30 APRILIE 2013 (ii multumim Anei Nicolai)
Asadar, în mod oficial, am patruns adanc in sandvisul de eclipse.
De la Luna Plina, mi-am analizat cu atentie drumul pe care il urmez in prezent, cautand sa inteleg ce ar putea insemna aceasta calatorie – pentru mine si pentru cei treziti – la nivel colectiv. Nu am ajuns prea departe in viitor, pe cont propriu – si probabil ca e un lucru bun… insa cei din lumea nevazuta au multe lucruri de impartasit, cu privire la potentialul pe care aceasta tranzitie sacra il detine, pentru multi dintre noi.
 
In general, am aflat multe lucruri despre activarea corpului Adam Kadmon si legatura pe care o are el, cu capacitatea noastra de a ne manifesta ca oameni noi.
Un cuvant referitor la materializare: instabila. Suntem cu adevarat intr-un camp de energie fluctuanta, neobisnuita si, cel putin in ceea ce ma priveste, mi-a fost greu sa stabilesc cu claritate ceea ce vreau – ca sa nu mai spun de felul in care sa le pun in miscare sau daca chiar ma intereseaza sa fac acest lucru. Intre echinoctiul din martie si eclipsa de Luna, am observat, in mine insami, cam cum se simte o criza de identitate… ratacind fara tinta intre ceea ce a fost, ceea ce este si ceea ce poate fi… cercetand tot ceea ce am simtit ca devin, intrebandu-ma daca ceva din toate acestea este real sau posibil, daca eu le-am nascocit pe toate (cuvinte cheie aici) – si, cel mai important, intrebandu-ma cum sa trec cu gratie, prin aceasta spaima a absentei dorintei.
Atunci cand nimic nu ne inspira, nu exista nimic care sa ne motiveze – iar atunci cand nimic nu ne motiveaza, nu avem altceva de facut decat… SA FIM.
Si iata-ne ca SUNTEM.
Este un adevar crud si obiectiv, acela ca singurul lucru care ne poate misca acum este IUBIREA divina si, intrucat acest nivel de IUBIRE poate fi atins doar dinauntrul nostru, nu exista nimic „in afara”, care sa ne poata calauzi sau aduce acea stare de bucurie continua. Bucuria (unimea) provine din fiinta noastra interioara, fericirea (polaritatea) provine din lumea exterioara si, deoarece suntem atat de cufundati in unime, acum, singura noastra optiune este sa fim canale pentru adevarata Sursa a placerii noastre.
 
Noi ne putem aduce bucuria in lume, dar lumea nu ne poate aduce bucurie… binecunoscuta expresie „in lume, dar nu DIN aceasta lume” este resimtita acum, foarte acut. Incepem sa plutim deasupra vietilor noastre, intr-un mod care este deconcertant, dar si foarte eliberator si plin de pace… daca avem incredere in proces si ne dam voie sa sfidam gravitatia.
Acest sandvis de eclipse schimba cateva mecanisme esentiale dar, potrivit Consiliului Suprem Pleiadian, cel mai important este ca schimbam modelele. Deoarece continuam sa patrundem, putin cate putin, in noul nostru model de divinitate, IUBIREA divina nu este inca realitatea noastra de zi cu zi… dar totusi, nici lumea 3D, in care am fost obisnuiti sa traim, nu mai este realitatea noastra. Acele ore nenumarate de a fi „intre lumi”… in care cream o punte intre lumi si in care ni se cere, in continuare, sa ne pastram credinta/convingerea (ca tot ceea ce vine este inspre mai bine) si speranta (ca orice actiune si non-actiune, bazata pe foarte multa incertitudine, ne va rasplati din belsug)… devin din ce in ce mai ingrozitoare.
Suntem atat de aproape de aurul (elixirul creatiei)… IUBIRII universale, de Sursa vitalitatii, abundentei, ca drept innascut al nostru, de relatiile sacre, de legaturile de suflet cu familiile noastre care au o rezonanta similara etc., incat faptul de a fi departe de acele energii, chiar si pentru o zi, este sufocant… este literalmente asfixiant, atunci cand nu putem respira particulele de IUBIRE, care sunt atat de vitale pentru noul corp uman. Corpul nostru fizic tanjeste, in intregime, dupa Sursa lui adevarata de substante nutritive (IUBIRE) si ne aflam in punctul crucial, in care nimic altceva nu ii poate implini sau indestula nevoile.
Placerile 3D din trecut, pur si simplu nu ne mai pot sustine… hrana isi pierde importanta, in comparatie cu ceea ce doreste, cu adevarat, trupul nostru (esenta adamantina), exercitiile fizice de dragul exercitiilor fizice, sexul de dragul sexului, calatoriile de dragul de a calatori, munca de dragul muncii, socializarea de dragul socializarii… toate sunt banale, in cel mai bun caz. Fara radianta stralucitoare a sinelui nostru Christic, care sa se reverse in lumea noastra 3D, viata devine o stare continua de hibernare. (In mod contrar, atunci cand suntem conectati cu esenta fiintei, animati de energia de Acasa, pana si cele mai banale experiente 3D sunt magice!)
Si TOTUSI… iata-ne pe toti aici, in acest portal (de eclipse) extraordinar de plin de potential, pe care CSP l-a numit „creatie manifestata”, dar, dupa cum se pare, fara dorinta/vointa de a fi, de a face sau de a avea ceva.
 
Ei bine, am invatat, in maniera dura (citit: de dupa caderea nervoasa), ca toate acestea sunt perfect orchestrate… ca, inainte de a co-crea noua lume, cu noile noastre capacitati magice, mai intai trebuie sa cream (manifestam) cea mai inalta versiune a noastra, ca si co-creatori constienti ai Divinitatii. Ca aceasta este o calatorie accelerata – dar partial pasiva – de a ne deschide, de a primi, de a ne dezvalui, de a da voie, de a fi martori la nasterea maretiei noastre, a sinelui nostru autentic… care este sursa magiei noastre.
Ce-i drept, acest lucru m-a prins un pic pe picior gresit, intrucat (in mintea mea) eram foarte nerabdatoare, gata sa demarez multe proiecte noi… atat in privinta casei, cat si a scopului meu… cand mi-am dat seama, cu tristete, ca nu era indeajuns de multa energie care sa sustina acele lucruri… cel putin, nu inca. (Chiar daca simt cu adevarat aceasta schimbare, pe masura ce ne apropiem de eclipsa de Soare.) Mi s-a spus ca materializarea cea mai importanta, pe care o vom observa in timpul acestui portal, este… atentie, va rog… NOI INSINE! Ca mai intai trebuie sa fim prezenti in procesul dezvoltarii noastre si sa observam materializarile ce insotesc aceasta tranzitie. Si, dupa cate se pare, sunt/vor fi multe.
Pe langa dezvoltarea divinitatii noastre, inteleg ca in aceasta perioada multe materializari ale dorintelor noastre din trecut si prezent isi vor face aparitia prin voal lucruri la care am lucrat, pe care le-am asteptat inca de la inceputul calatoriei… stiute si nestiute… in care, in unele cazuri, lipsa lor a devenit sau a creat calatoria. Chiar daca unele lucruri ce par imposibile (cum ar fi, sa speram, incheierea! calatoriei de inaltare) vor deveni, subit, posibile acum si ca tot ce trebuie sa facem este sa ne dam la o parte din propria cale si sa ii dam voie capacitatii noastre magice sa faca minuni.
Mi s-a aratat ca toate acele energii uriase pentru materializarea fizica se reunesc, asemenea unei furtuni perfecte, punand imediat in joc multe elemente riguroase. Daca suntem prezenti in acest proces, putem vedea deja aceste energii involburandu-se in jurul nostru, punand lucrurile la locul lor, chiar daca noi stam linistiti… desi pe marginea scaunului, intrebandu-ne CUM vor fi ele realizate cu succes. 
 
Ca intotdeauna, nu e treaba noastra cum vor fi realizate. Chiar daca ne balansam pe muchie… iar cei mai multi dintre noi asta fac… trebuie doar sa ne facem inca un pic ca credem ca visele noastre sunt reale si sa le ingaduim acestor forte extraordinar de creatoare, sa ne calauzeasca spre actiunea (inspirata), amintindu-ne, in acelasi timp, faptul ca sfarsiturile si inceputurile se produc intotdeauna simultan. Incordarea este intotdeauna maxima, inainte de schimbarea in bine si nu cred ca vreunul dintre noi poate nega faptul ca incordarea este nemiloasa. Aceasta este o perioada de „ori la bal, ori la spital” si fiecare dintre noi va descoperi cel putin un domeniu din viata sa, care pur si simplu nu mai poate exista, asa cum este.
Acestea fiind spuse si desi stiu ca predic in fata unui grup de oameni transformati, cand spun aceste lucruri inca nu are rost sa incercam sa FACEM nimic din ceea ce nu este gata de a fi facut, intrucat acum nu putem face sa se intample ceva… putem doar sa intentionam (cititi: dam voie) ca dorintele noastre sa se materializeze. Ne miscam atunci cand suntem miscati… punct. Acum stim ca orice efort inseamna ignoranta si ca daca ne punem in miscare, trecand (fortat) la actiune, in loc sa ne lasam indemnati la actiune (inspirata), riscam sa suferim urmarile unui alt ciclu de creatie (denaturata) karmica. Nu, nu. Nu putem face asta.
Adam Kadmon
Asadar, din perspectiva pleiadienilor, acest sandvis de eclipse, nu numai ca va pune MULTE lucruri la locul lor pentru noi, limitand actiunea elementelor indaratnice, dar toate acestea devin posibile, datorita manifestarii fizice a divinitatii noastre.
Ei spun ca, desi invatam cum sa ne jucam cu magia, nu ne putem folosi intreaga anvergura a puterii noastre, fara sa ne integram corpul Adam Kadmon… iar fara invierea corpului nostru fizic, chiar nu putem „intra in imparatia lui Dumnezeu”… cum spun ei. (In mod interesant, Ierarhia Spirituala imi prezinta scena… derulata rapid… in care Iisus s-a ridicat din morti, cu mesajul clar ca era inviat in corpul fizic, inainte de a se inalta in cer…. nu m-am gandit niciodata pana acum, la acest lucru.) Aceasta… transformare biologica a noastra… reprezinta adevarata magie pe care o impamantam in corpul fizic… in corpul NOSTRU fizic.
 
In raportul precedent, ni s-a spus ca „De acum si pana la solstitiul din iunie, vom fi transformati, ajungand la esenta totala a cine suntem cu adevarat, dobandind acces la partea fundamentala din noi, care stie in mod inerent cum sa creeze, sa materializeze, sa depaseasca/supuna legile fizice ale universului.” Aceasta parte din noi, partea Christica, prinde realmente viata datorita nemiscarii interioare, care, de la echinoctiul din martie, ne este mult mai accesibila si se dezvolta in noua noastra stare, de FIINtare centrata in inima.
Consiliul imi mai impartaseste ca, in urmatoarele aproximativ 8 saptamani, cei care sunt pregatiti vor incepe ceea ce el numeste transpunerea de la corpul uman, la corpul Christic. Nu mai auzisem pana atunci termenul de transpunere, asa ca am intrebat care este diferenta intre acest proces si cel de „transfer”, la care s-au referit in trecut, iar ei mi-au spus ca:
Transferul este un cuvant pe care il folosim ca sa descriem schimbul de inteligenta Christica, pe masura ce corpul divin comunica cu corpul fizic. Transpunerea este schimbarea propriu-zisa de modele… dezintegrarea modelului corpului muritor si asimilarea modelului corpului Christic. – CSP (Consiliul Superior Pleadian)
Mai exact, ei mi-au spus ca de la eclipsa de Luna, pana la eclipsa de Soare (10 mai), multi vor transcende modelul karmic, luandu-si adio de la modelul corpului 3D si de la viata 3D, care ne-au servit cu bunavointa, in lumea cauzei si efectului… si ca intervalul dintre eclipsa de Soare si solstitiul din iunie reprezinta inceputul/potentialul pentru ceea ce ei numesc „calatoria invierii”.
Perioda care se asterne in fata voastra aduce cu ea multe schimbari fizice, mai exact, o restructurare majora a structurii voastre celulare. – CSP
Este destul de evident faptul ca structura fizica a fapturii noastre pamantesti se schimba radical, pentru a se adapta la frecventele care sunt acum ancorate pe planeta. Asta insemna multe lucruri (ca balonarea, de pilda), dar cel mai important lucru, potrivit celor din CSP, este ca ne transformam in cea mai perfecta versiune, a cine suntem meniti a fi… lucru pe care ei il numesc cea mai pura expresie a evlaviei noastre.
Se pare ca, atunci cand ne-am planificat incarnarea pentru aceasta viata, ne-am planificat atat separarea de Sursa (dualitatea), cat si reconectarea (intoarcerea la UNIME), ceea ce inseamna ca avem, cu adevarat, doua modele diferite, pe care am venit sa le traim.
Primul model a fost destinat sa faca fata testului timpului, tiparul tridimensional, care a avut rolul de a ne elibera de responsabilitatile noastre karmice. Acum, acel model aproape a expirat si foarte multi dintre noi incep sa se integreze in modelul actualizat de perfectiune divina cel mai inalt nivel de corp de Lumina, total incarnat.
Al doilea model, pe care cei din CSP l-au numit corpul nostru Adam Kadmon, ESTE corpul nostru divin. El este templul Christosului inaltat si contine codurile sacre de creatie cosmica acele particule de lumina care ne vor servi in co-crearea raiului pe Pamant.
Ei imi impartasesc ca, pe masura ce incepem sa intrupam lumina aspectului nostru Christic, corpul fizic incepe sa se schimbe, sa sufere mutatii, sa se armonizeze cu perfectiunea divinitatii noastre… cea pe care am creat-o in mod intentionat, ca sa o traim in 5D.
Aflu ca, de acum si pana la apropiatul solstitiu, ocupatia noastra principala este sa facem posibila intoarcerea noastra la stare fizica de slava, la starea de perfectiune divina, necesara pentru a ne mentine starea de a fi intregi. Si, chiar daca imi este foarte greu sa imi imaginez ca vreun astfel de lucru ar putea avea loc pana la solstitiu… cu toate ca stiu despre intensitatea acestei eclipse nemaipomenite… nu pot ignora faptul ca CSP este mai entuziasmat ca niciodata pana acum:
Niciodata pana acum nu a mai existat o asemenea ocazie favorabila… aceasta perioada de pe Pamant este de o unicitate deosebita, incat MULTE natiuni stelare sunt aici pentru a observa, a ajuta si a beneficia de ea. Intruparea divinitatii este evenimentul principal, ca sa spunem asa… ceea ce unii ar numi inaltare la cer, transpunerea corpului uman in corpul Christic, in masa. Odata finalizata, acest sistem deosebit de evoluat al ADN-ului va fi folosit de multi din afara lumii voastre, din intreaga galaxie. Cu alte cuvinte, aceasta tehnologie biologica este importanta nu doar pentru evolutia omenirii, ci si pentru multi altii… motiv pentru care numeroase fiinte stelare, ce conduc multe natiuni stelare, sunt prezente aici, tocmai pentru a asista la acest eveniment.
Va spunem acestea cu mai mult entuziasm decat v-ati putea imagina si totusi, mai vrem sa va comunicam din toata inima ca aceasta transpunere este un eveniment evolutiv foarte natural si ca, desi se poate ca acest pas urmator spre divinitatea voastra intrupata sa vi se para neobisnuit, el este un fenomen foarte natural, pe care il cunoasteti foarte bine.
Dorim sa intelegeti faptul ca eu-l care deveniti este mai aliniat cu eu-l vostru real, decat a fost vreodata eu-l vostru 3D. In realitate, modelul 3D a produs multa suferinta unui numar mare de fiinte trezite, intrucat constiinta voastra a slujit EU-lui mai maret, in timp ce ati jucat rolul eu-lui mai mic. Acea parte a fost abandonata si, acum, eu-l real, adevaratul vostru EU, incepe sa apara in toata splendoarea. – CSP
Codurile invierii
Cei din CSP imi mai spun ca aceasta eclipsa este atat de vital de importanta pentru Lucratorii intru Lumina, semintele stelare, fiintele walk-in… toti cei care au slujit ca si co-creatori ai noului Pamant… deoarece acest portal este incriptat cu coduri lunare si stelare specifice, destinate sa echilibreze energiile masculine si feminine in corpul fizic… un proces ce transcende arhetipul uman primitiv si care activeaza prototipul noului Om… un model care se pare ca va fi replicat in intreaga galaxie.
Aflu ca, exact in preajma eclipsei de Luna, am inceput sa fim mai receptivi la a ne mentine in starea de a FI (feminina), la rezonanta de fond a starii noastre naturale (neutra), ce precede orice actiune sau a FACE (masculina)…. ca aceasta stare reprezinta preludiul devenirii noastre si ca va accelera o eliberare importanta de trecut si, pentru unii, o deschidere catre starea de gratie.
Dupa eclipsa de Soare, aflu ca vom fi integrat esenta corpului Adam Kadmon si vom incepe sa observam mai multe „schimbari” fizice in viata si in corpul nostru (considerati-va avertizati)… ca aceasta deschidere va descarca un nou set de coduri de diagnoza (pe care ei le numesc „codurile invierii”), ce vor fi responsibile de transformarea noastra fizica, in perfectiunea divina. Acest lucru va aduce cu el o renastere constanta a vitalitatii Sursei si, impreuna cu aceasta – mi se spune – binecuvantarea adusa de rezistenta fizica, la care s-au referit in raportul anterior.
Pe masura ca intrati in starea transcendenta de fiintare, e posibil sa simtiti impulsul de a face multe lucruri noi… dorinta de a va misca, de a FACE ceva, orice, ar putea pune stapanire pe voi, pana in punctul de a va misca inainte. Acestea fiind spuse, va indemnam ca, pe durata schimbarilor care trebuie sa aiba loc, sa continuati sa ramaneti prezenti in voi insiva. Va incurajam sa folositi aceasta perioada mai degraba pentru a va bucura de energii, pentru a face planuri pentru aventuri minunate… dar asteptati pana cand incepe solstitiul orice miscare importanta inainte sau decizii care va schimba viata. – CSP
Din anul 2005, conceptul de vitalite si dorinta de a FACE mi-au fost atat de straine, incat mi-e greu chiar si sa scriu aceste randuri, dar as fi nepasatoare daca nu v-as impartasi ca sunt indemnata, in mod repetat (pana la a deveni ofensator) sa raman cu picioarele pe pamant, intr-un moment din viitorul apropiat… cum ar fi, poate, inainte de/in timpul/dupa eclipsa de Soare?… si sa nu o iau inainte, din cauza senzatiei ca „sunt gata sa zbor”.
Pe bune? In majoritatea zilelor, nici macar nu-mi pot tarai corpul pe scari, spre biroul meu, fara sa nu gafai, asa ca, atunci cand ei spun „zboara”… ma gandesc ca este ca si cand cineva mi-a facut vant de pe acoperisul unei cladiri?
Chiar daca eu jur ca nascocesc toate astea in mintea mea, Consiliul continua sa imi spuna… si, in apararea mea, CHIAR au spus ca noul proces de creare are loc la nivelul de a simula… ca, odata ce are loc schimbarea modelului (transpunerea) si se incheie transformarile de la nivelul corpului energetic, e posibil sa ne SIMTIM intregi in toate privintele… adica, indeajuns de mai bine, incat sa fim tentati sa o luam razna (cum ar fi, sa stam treji dupa ora 9 seara). Nu stiu cum e pentru voi, dar eu simt ca, dupa 8 ani de incarcerare solitara, imi datorez o mica nebunie. Spuneam si eu….
In orice caz, chiar daca ma insel in privinta momentului acestui lucru, daca cumva, in viitorul apropiat, incepeti sa va simtiti, la un moment dat, de parca ati putea zbura, va rog sa nu o faceti. Sunt mai multe elemente care vin… mai multe schimbari in corpul fizic si in lumea noastra fizica, care vor cere timp, ca sa se dezvaluie:
Mentionam de multe ori acest lucru, pentru a va aduce in atentie faptul ca energia modelului Christic, a corpului Adam Kadmon, precede integrarea lui fizica… si, desi e posibil ca in etapele initiale sa vi se para sublima, va trebui sa stapaniti, in mod constient, un echilibru.
Va asiguram ca aceasta schimbare va fi diferita de oricare alta de pana acum si e posibil sa va simtiti tentati sa schimbati, intr-o clipa, orice aspect legat de viata voastra… vrem doar sa fiti constienti ca rezultatul fizic total al acestor infuzii energetice va dura pana la solstitiu. – CSP
 
DECLINARE DE RESPONSABILITATE: Retineti ca, in trecut, atunci cand ni s-a spus ca vom fi coplesiti de o explozie de fericire (vitalitatea Sursei), a fost orice in afara de fericit. Nu spun ca de data aceasta nu va fi sau nu va putea fi altfel aici, in 5D, insa prea multe experiente ma avertizeaza ca va fi altfel. De obicei, aceste explozii de fericire ne aduc la o frecventa inalta neimpamantata si, daca o urmam, ajungem ca, in final, sa fim lasati lati si, pe de alta parte, deprimati. Probabilitatea de a se intampla acest lucru ar putea fi mai redusa, cat timp Soarele este in semnul Taurului, dar, indiferent din ce directie ne sufla vantul, intotdeauna e mai sigur sa nu ne atasam in niciun fel de aceste afirmatii si, in schimb, sa ramanem doar un observator al tuturor acestor lucruri. Eu una folosesc practica de a ma astepta ca in fiecare zi sa ma simt ingrozitor, astfel ca, atunci cand apare o zi (sau o ora) de IUBIRE, sunt surprinsa si incantata… si nu dezamagita. Va incurajez sa folositi orice va este bun pentru a ramane neutri.
 
Infuzia sufletului
CSP imi reaminteste si faptul ca aceste etape finale ale intruparii se vor desfasura treptat… ca este o experienta de „atinge si pleaca”, ca atunci cand sufletul patrunde intr-un fetus, pregatindu-se pentru calatoria incarnarii. Aflu ca, de acum si pana la solstitiul din iunie, acest proces de infuzie a sufletului va avea loc in mod repetat si ca fiecare val sau infuzie va aduce cu el un nou nivel de divinitate… ca, din cate se pare, atunci cand integram un val, va veni urmatorul val.
Tranzitia eclipsei va ajuta la restructurarea fiecarei celule din fiinta voastra, pana cand, in cele din urma, veti putea observa, direct, invierea deplina a corpului noului Om. – CSP
In mod captivant, mai aflu ca fiecare val de intrupare poarta cu el un nou set de aptitudini divine si ca echipele noastre de suflet sunt prezente in special acum, ca sa ne ajute la acest lucru dar ca, in final, ne vom aminti de aceste daruri ca de niste prieteni pe care i-am pierdut de mult… care au fost candva o parte indispensabila din noi. Inteleg ca, pe masura ce incepem sa descoperim aceste daruri extraordinare, este clar ca vom dori sa le impartasim… ca ele sunt motivul pentru care suntem aici… pentru a le arata celorlalti principiile de baza a ceea ce este posibil acum, in corpul uman capacitatile adevarate ale potentialului nostru uman.
Ei spun ca cel mai emotionant lucru va fi materializarea in sensul ca, datorita acestui portal, invatam sa cream dintr-o asemenea stare de puritate a inimii centrate, incat fiecare dorinta a noastra ii va comanda, realmente, universului.
Drept rezultat, vom intra in contact cu mult mai multi membri ai familiei initiale de suflet, precum si cu membrii altor natiuni stelare Christice, impreuna cu care suntem aici pentru a co-crea si, in unele cazuri, pentru a crea impreuna cu ei, consilii de ambasadori divini ai Pamantului. Aceste grupuri se vor aduna pe baza rezonantei si, in unele cazuri, e posibil ca, drept urmare a acestor noi niveluri de contracte, sa fie initiate mutari neprevazute, in alte zone geografice.
Perioada care urmeaza difera de orice v-ati putea inchipui, asa ca va indemnam sa fiti mai degraba prezenti in ea, ca sa fiti martori la desfasurarea ei si sa va bucurati de fiecare infuzie a sufletului, atunci cand ea vine, sa desfaceti fiecare dar care va este trimis si acordat.
De asemenea, dorim ca fiecare dintre voi sa stie ca, desi calatoria voastra de a ajunge aici a fost plina de deznadejde, din cauza recuperarii divinitatii voastre, aceasta tranzitie va fi plina de bucurie, datorita folosirii divinitatii voastre. – CSP
Fiecare val al acestei infuzii a sufletului e menit sa ne conduca spre o constienta mai mare despre cine suntem cu adevarat, iar eclipsele ne ofera capacitatea de a deveni, imediat, mai umani SI, in acelasi timp, mai divini. Ni se daruieste sansa miraculoasa de a ne transcende natura omeneasca si, facand acest lucru, vom deveni adevarate FIInte u-(DUMNEZEU)-mane. Destul de uluitor, chiar daca am doar o vaga idee – pana la NICI una – despre ce inseamna toate acestea.
Starea de a fi la care ne referim nu este deloc starea cu care sunteti obisnuiti… este mai mult o stare de prezenta continua, de acces permanent la nemiscarea din interior, chiar si in mijlocul haosului in crestere, din lumea voastra. Aceasta este starea launtrica de UNIME, necesara pentru a aduce raiul pe Pamant… caci, daca in mintea voastra nu exista frica de separare, inima poate conduce cu adevarat. – CSP
Mai multe lucruri incantatoare
Alte cateva lucruri faine, despre care cei din lumea nevazuta au vorbit in trecut si despre care vorbesc din nou, constau in faptul ca, pe masura ce ne pregatim sa facem aceasta transformare in expresia noastra cea mai mareata, vor incepe sa aiba loc acele numeroase schimbari unele care ne vor surprinde si incanta. Hmmm, lasati-ma sa ma gandesc la asta… ce anume m-ar putea surprinde SI incanta, in acest stadiu al jocului? Voi alege „dorinta consecventa de a trai” pentru a ma bucura de 600 $. O, scuze… „CARE ESTE dorinta consecventa de a trai?”.
Schimbarile despre care vorbim nu sunt doar de natura vizuala sau fizica, ci si energetica. Intrati in ceea ce noi am numi starea permanenta de gratie, axa universala/punctul de acces, prin care corpul vostru fizic va deveni capabil de lucruri necunoscute de voi, inainte. –CSP
In ultima vreme am mai aflat multe lucruri despre radianta… ca, in curand, vom descoperi o stralucire ce exista atat in noi, cat si in jurul nostru si ca ea va putea fi perceputa de toti ceilalti… iar ei chiar merg pana acolo, incat sa spuna ca vom parea dintr-o alta lume, in sensul ca suntem, de fapt, extraordinari. Ceea ce este grozav, caci bineinteles ca am cautat si MAI multe moduri de a fi diferita de majoritatea oamenilor.
Per ansamblu, in ultimele doua saptamani, cei din lumea nevazuta ma tin treaza noaptea, vorbindu-mi despre modurile in care noile noastre costume spatiale umane vor fi diferite… ca un circ ambulant diferit. Am putea presupune ca unele dintre ele sa fie un urmator pas evolutiv foarte firesc… pe cele mai multe dintre ele nu le-am putea crede niciodata, cu mintea noastra umana… toate depasesc cu MULT ceea ce consideram, in prezent, ca fiind posibil. Dar nu avem nevoie sa dedicam timp acestor aspecte.
Deocamdata, Consiliul este multumit ca noi sa intelegem faptul ca trupul uman este capabil de mult mai multe lucruri decat ne dam seama, ca aptitudinile lui le depasesc cu MULT, chiar si pe cele ale celor mai avansati initiati spirituali si ca toata campania publicitara excesiva s-a referit la aceasta noua etapa a calatoriei noastre in starea Christica si la tot ceea ce vine odata cu ea… la care pleiadienii insusi sunt foarte fascinati sa fie martori.
Atunci cand veti dobandi autoritatea inimii asa cum ati stiut dintotdeauna ca puteti veti asista la nasterea unei noi lumi. Ea va incepe cu fiecare dintre voi, dar se va raspandi pe o arie extinsa si cu o mare repeziciune. – CSP
Va spunem ca aceasta perioada din lumea voastra depaseste imaginatia omeneasca, insa, fiecare dintre voi si-a imaginat ca acest lucru ia fiinta. Mai mult ca orice, dorim ca voi sa simtiti vastitatea maretiei voastre, sa va impartasiti IUBIREA nemarginita si sa deveniti ceea ce sunteti meniti a FI… Dumnezei creatori, prezenti aici ca sa inalte, sufleteste, Pamantul si locuitorii sai, prin dorinta pura a inimii.
Sunteti gata sa creati minuni?
Va intrebam, pentru ca voi insiva deveniti minunea… – CSP
ThinkWithYourHEART.com ©Expect Miracles, Inc. 2012 Toate drepturile rezervate. Permisiune oferita de a copia si redistribui DOAR VERSIUNEA GRATUITA a Raportului 5D, cu conditia sa ramana integral si neschimbat continutul, sa se recunoasca total meritul autorului si sa fie distribuit gratuit.
Ana Nicolai
Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare
http://reconectarea.com/index.html
Reconnection and Reconnective Healing Practitioner

www.TheReconnection.com
Tel: + 40 (0) 727 02 10 77; + 40 (0) 744 488 527; +40 (0) 368 / 00 24 38

"BUCURIA este starea de Unime cu Dumnezeu, starea de a fi centrat. Traieste Bucuria si simte Bucuria. Traieste viata ca pe o capodopera a BUCURIEI." ~ Arhanghelul Metatron
"JOY is that state of Oneness with God, of being in your center. Live Joy and feel Joy. Live life as a masterpiece of JOY. " ~ Archangel Metatron
"We're walking symphonies... each cell in our body is singing its own song." ~ Tom Kenyon
"Suntem simfonii ambulante... fiecare celula din corpul nostru isi canta propriul cantec."

2 comentarii:

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) https://www.facebook.com/profile.php?id=100083002270658 (1) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)