Facebook Like

Tu nu ești singur

EMAG

marți, 7 mai 2013

SaLuSa, 15 mart.2013

Channeled by Mike Quinsey SaLuSa

Deoarece accentul pentru modificări este preocuparea actuală a președintelui Obama, se uită, uneori, că această politică a Statele Unite va avea implicații mondiale. Mișcările spre schimbări au apărut peste tot în lume, deoarece oamenii sunt din ce în ce mai conștienți de necesitatea lor. Fiecare ființă umană dorește tot mai evident să-și poată exercita dreptul de a-și alege modul de viață, fără ca alții să i-l impună. Amintiți-vă că popoarelor nu li s-au recunoscut drepturile decât după ce cei nemulțumiți și-au impus voința, mai de fiecare dată prin confruntare.

 Noi, Federația Galactică a Luminii, în colaborare cu Lucrătorii întru Lumină de pretutindeni, v-am ajutat constant să vă obțineți drepturile nerecunoscute, decât în ultimă instanță, de cei care au tras foloase din exploatarea muncii voastre. Cunoaștem nivelul stresului prin care treceți în aceste vremuri volatile și strădania voastră de a vă menține în credința unor perioade viitoare mai bune. Fiecare suflet are un rol de jucat, indiferent de care parte se află. Dualitatea, așa cum ați experimentat-o de-a lungul vieților pe care le-ați parcurs, și-a încheiat ciclul de manifestare, odată cu trecerea sistemului vostru planetar în dimensiunea de tranziție. Multe mai sunt de făcut până când veți atinge linia de sosire în dimensiunea a 5-a. Important este că mulți dintre voi v-ați înscris în trendul crescător care vă va duce la țintă.

Multe sunt acum neclare pentru mulți dintre voi, mai ales că umanitatea nu și-a făcut selecțiile, adică mulți dintre cei care au ajuns în 4D, nu au făcut nimic, sau au făcut oricum destul de puțin pentru a avea certitudinea că s-au stabilizat în această dimensiune, fie ea și tranzitorie. Perioada rămasă la dispoziție pentru ca ei să se alinieze la vibrația 4D este extrem de scurtă. Am mai spus-o și cu alte prilejuri: sistemul planetar global merge înainte și nu-i mai așteaptă pe cei rămași în urmă, să sosească. Singura posibilitate de aliniere este acum asigurată numai prin accelerarea corespunzătoare a îndeplinirii parametrilor impuși de dimensiunea superioară în care s-a intrat. Deci, cei din față, inclusiv Mama Gaia, nu-și vor mai încetini mersul pentru a putea fi ajunși de cei din urmă, care nu au decât alternativa de a ”grăbi pasul”. Când distanța se va mări suficient și cei din urmă vor fi pierdut contactul cu cei din față, atunci, ”ariergarda” va trebui să facă cale întoarsă, pentru a reveni în 3D. Această perspectivă va fi o tristă revenire în ”infernul 3D” a celor care nu au crezut în dumnezeirea lor. Scâteia divină din ființa lor va continua să le arate calea revenirii la Sursă, cale pe care, probabil, au rătăcit-o acum.

Cei care vă veți continua călătoria vă veți crește neîncetat frecvența de vibrație pentru a fi mereu în aliniere cu dimensiunea în care vă veți afla. După ce veți ajunge în 5D, unii dintre voi vor hotărî să nu se oprească nici în acea dimensiune. Oricum, toți aveți de străbătut întregul drum al revenirii la SURSĂ și asta înseamnă că veți face popasuri în multe alte dimensiuni, până când veți ajunge ACASĂ, pentru a depune la picioarele Tatălui toată experiența pe care ați acumulat-o în lunga voastră călătorie. După eoni, veți vrea să plecați într-o altă călătorie, și tot așa, în veșnicie, căci nimic în întreaga Creație nu poate să se oprească. Deocamdată, în 5D veți făuri o Nouă Eră, o Nouă Lume de care să vă bucurați multe veacuri în viitor. În lucrarea pe care o faceți, veți avea în continuare sprijinul nostru frățesc. Pentru a vă accelera mersul, pentru a edifica Epoca de Aur, pe Noul Pământ, noi vă vom pune la dispoziție înaltele tehnologii și cunoașterea pe care am acumulat-o; asta vă va ajuta să înaintați pe cale mult mai repede decât ați putea-o face singuri. Ajutorul nostru este frățesc căci voi sunteți semințele stelare plecate cândva de lângă noi pentru a crea alte lumi în vastul univers al Creației. Noi cunoaștem că magnații vechilor tehnologii, care și-au creat imperii bazate pe vechea energie în care injustiția și exploatarea au stat la baza tuturor realizărilor, se opun cu îndârjire aplicării noilor tehnologii.

Vechile piețe de desfacere a produselor rezultate din exploatarea resurselor naturale ale planetei, nu vor mai avea căutare în viitorul destul de apropiat. În special extracția, prelucrarea și utilizarea petrolului și gazelor naturale nu vor mai fi folosite, căci omenirea va învăța să utilizeze infinita energie liberă. De altfel, această energie nu va costa aproape nimic și va înlocui rapid toate celelalte surse de energie (poate cu excepția energiei eoliene și a apelor). Marile avantaje ale energiei libere sunt cel puțin următoarele: costurile minime, lipsa poluării și ușurința proceselor de obținere și utilizare. Când baza energetică este asigurată, toate celelalte ramuri ale economiei se vor amplifica și diversifica exponențial. Ființele umane vor putea călători repede și în siguranță oriunde în univers și aceasta va însemna crearea posibilității de a cunoasțe multe tărâmuri, multe lumi din această galaxie sau din altele. Corespunzător, conștiința ființelor umane va crește repede iar abilitățile lor se vor diversifica.

Cu adevărat, omul de pe planeta Pămând va fi o ființă multidimensională, omniștienă și omnipotentă, membru cu drepturi depline în marea familie universală. Ce ar trebui să faceți voi pentru ca procesul transformărilor să decurgă cât mai bine pe planeta voastră? Ar trebui să nu acceptați să faceți nimic din ceea ce v-ar putea scădea frecvența de vibrație. Implicit, trebuie să fiți deschiși atributelor Noii Lumi și să puneți la baza activității și gândirii voastre iubirea, compasiunea, onestitatea și credința. Dragilor, munca voastră, cu deosebire a Lucrătorilor în Lumină, se bucură de multă apreciere în Federația Galactică a Luminii. Noi sperăm că dezamăgirea care pe mulți dintre voi pusese stăpânire, în ceea ce privesțe evenimentul din 21 dec.2012, a trecut și voi ați înțeles corect că, deși lucrurile nu au decurs precum vă gâniserăți voi, ceea ce trebuia să se realizeze s-a realizat. În plus, trecerea în 4D a oferit tuturor celor aflați în corp fizic pe Pământ, posibilitatea de a merge înainte, de a ”promova clasa” cu condiția ca ”restanțele” să fie date în timp util. Dorința noastră sinceră este ca ”procentul de promovabilitate” să fie de 100%, la sfârșitul perioadei de integrare în noul câmp vibrațional. Știm că asupra unora dintre voi mai acționează întunecații și slugile acestora și aceasta ne îndeamnă să vă rugăm să vă creșteți vigilența.

Perioada când întunecații dispuneau de o puternică forță de manipulare a oamenilor a trecut, voi având acum de făcut față doar acțiunilor lor de la distanță sau celor ale slugilor lor umane lăsate pe planetă. La ordinea zilei este acum vindecarea rănilor planetei și ființelor umane. Vindecarea se obține în special prin utilizarea sunetului, culorii și tehnologiei cristalelor. În tehnicile de care vă veți folosi nu trebuie să uitați meditațiile și contemplațiile. Încercați mereu să aveți un spațiu al vostru în care să vă retrageți ori de câte ori simțiți nevoia pentru a vă adânci în profunzimile ființei voastre, întenționând mereu să intrați în comunicare cu Spiritul vostru Înalt. Mike Vă rugăm să continuați a fi deschiși să primiți lumină de la ființele angelice și de la entitățile înalt-evoluate care vă stau la dispoziție. Faceți meditații pentru a intra în legătură cu sufletul planetei (Gaia).

 În prezent, corpul fizic al planetei mai are încă de lucrat la obținerea echilibrelor necesare unei depline stabilități. Aceasta înseamnă că încă vor mai fi unele mișcări tectonice, unele erupții vulcanie, dar, cu siguranță, nu unele de amploare. O mare parte din Atlantida se va ridica la suprafața apelor căci este necesar ca energiile acelor vechi și triste evenimente să fie eliberate. Și scufundata Atlantida vrea să fie vindecată. Nu uitați că mulți dintre voi, cei de astăzi, ați trăt în Atlantida. În adâncul memoriei inconștientului vostru mai stăruie amintirea scufundării acelor pământiri, care s-a petrecut cu cca 10.000 de ani în urmă. Sunt SaLuSa de pe Sirius și vă las în Iubire și Lumină.

SURSA: Tree of the Golden Light
http://spirituletern.blogspot.ro/2013/03/salusa-15-mart2013.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc ca esti alaturi de mine.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LIKE

Etichete

1 (1) 1998 (1) 2 (1) 2012 (65) 2013 (16) 2014 (5) 2015 (5) 2016 (2) 2017 (1) 3 (1) 4 (1) 5 (1) 6 (1) A te iubi (12) Acceptare (2) Access Bars (2) Access Consciousness (1) ACTIVAREA KUNDALINI (1) Adamus (6) Adevar? (42) Afaceri (1) Afirmatii (1) ajutor (7) Alexandru Pargaru (3) Aloe Vera (1) Amintiri din moarte clinica (1) Among Us (1) Andrei Laslau (1) Änglavakt (1) Apa (13) apocalipsa (3) Argangheli (3) ARHANGHELUL MIHAIL (1) Asa NU (1) Astazi Dumnezeu vrea ca tu sa stii (10) Astrologie (14) Astronaut (1) Augusto Cury (1) Barbara Hand Clow (6) Barbatul si Femeia (8) Bebe Mihaescu (1) bucegi (1) Bunker Roy (1) caini (1) carte (39) Cartoful (2) Castigatorul la (1) ceapa (1) chakre (4) Chakrele Corpului Uman (2) Charlie Chaplin (1) Codul Lui Oreste (6) COMPASIUNE (1) Conspiratia Tacerii (1) Constelatia Pleiadelor (2) copii (36) copiii (13) copiii de cristal (3) crime time (2) cristofor (1) Curs De Dezvoltare Personala (7) Dan Farcas (1) Dan Luca (2) Dan Puric (1) daruieste viata (1) david (1) dedublare (1) Deepak Chopra (2) Dezvoltare personala (267) Dezvoltare Spirituala (73) Dimitrova (1) Dincolo de limite (1) doctor (1) documentar (2) Doneaza (1) doreen virtue (3) Dorinte (1) Downey (6) DR. WAYNE W. DYER (2) drama (1) Drunvalo Melchizedek (3) Echilibrul vorbirii și tăcerii (1) echinoctiu (1) ECKHART TOLLE (7) Eclipsa (4) Editura For You Newsletter (57) ego (3) Elena Cocis (1) eliberare (1) energii (16) Episodul (6) euro (1) evrei (1) evreii au talent (1) extraterestri (11) Fericire (3) film (37) FLP (2) Fotografie (5) frica (5) Furie (1) Gabriela Benchea (2) Gerrit Gielen (1) Greg Braden (1) HIPERSENSIBILITATE (1) Ho’oponopono (3) iertare (10) ingeri (13) ingrijorarea (1) inima (7) Intelepciune (2) intinereste (1) Intoleranta Alimentara (1) Inuaki (2) INUAKI Reptilianul Din Mine (1) Ioan Alexandru (1) ioan vladuca (1) Isus (8) iubire (48) Iustin Narcis Ianau (1) Iustin Parvu (2) James Tyberonn (1) japonia (2) Jennifer Hoffman (27) Johan Brisinger (1) Jordan Duchnycz (1) judecata (1) Kahlil Gibran (1) Karen Bishop (1) Karma (2) Kryon (7) Lauren C. Gorgo (15) Lauren Gorgo (3) lectii (1) luther (1) Magul din Carpati (1) manuscris (1) Manuscrisele de la Marea Moarte (1) Marea Moarta (1) Maria Magdalena (1) Mark Boyle (1) marte (4) Masaru Emoto (1) Matei (32) Maturitate (1) mayas (5) McDonald's (1) medicina (2) mesaj (3) Metatron (1) Michael Nvquist (1) Michael Odoul (3) mierea de albini (2) Minti luminate (1) minune (5) miracol (20) mister (7) Monica visan (2) Mullins (1) Mullins Food Products (1) Muzica (11) Muzica de relaxare (1) Muzica Motivationala (3) Narcis (1) natural (1) naturist (1) Neale Donald Walsch (1) Niculina Gheorghiţă (14) noua generatie (1) Noul val de Iubire (1) Nu e sfarsitul lumii (1) NU vaccinarii (24) nuci (2) Ora Pamantului (1) Oscar Wilde (1) OSHO (28) otrava (1) OZN (30) Pace (1) Pamantul (6) PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (2) parinti (2) Parinti straluciti (1) Paul Ferrini (9) Plansul (1) Plenitudine (2) Poezie (10) portal (1) Portalul Datei Triple (1) povesti cu talc (58) printre noi (1) profesori fascinanti (1) Profetii (7) Psihologie (8) Rai (1) reptilianul din mine (1) Respect (3) ridiche neagra (1) Roma Downey (6) România (28) Ronna Herman (1) Rudolf Steiner (1) rugaciune (2) SaLuSa (35) sanatate (125) Schimbarea (4) Scrisoare (1) Scrisori din Cer (1) secret (1) secrete (2) SENSIBILITATE (1) sfecla rosie (1) Shift (1) siberia (1) Simplificare (1) Sleep Talk (1) Smerenie (1) sms (1) solstitiu (1) Spiritualitate (32) Stephen Covey (3) Sti (1) Stiati ca.... (47) Stima de sine (1) succes (1) suflet (5) Sundar Singh (1) sunet (1) Sunt eu insumi (2) Şi tu poţi fi Supernanny (2) talent (2) Tehnica Bowen (1) Tehnici (2) Tehnici de meditatie (4) Terapia iertarii (3) terapie (3) test (1) Tom Kenyon (9) Traditii (1) Traieste (1) transmisie (39) Triada Eclipselor (3) tunami (1) tusea (1) ufolog (1) Uleiul de cocos (1) Vanga (1) Viata (7) video (62) vindecare (2) vitamina C (1) vitamine (1) Zambeste (1)